OIL vo fabii

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: OIL vo fabii

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

jaaaj, 44kw mpi, to je retaz urcite, to sa este rozvodov neboj, kym nezacnu robit neplechu :) okrem toho retazove rozvody su skoro za facku :)
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

co znamena neplechu?:D no len zevraj s tym je vela praci a to neviem ci by si zobral ten kamos na triko :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no, ked budes pocut, ze v motore, napr. pri nizkych otackach cosi klepoce, ten zvuk uz rozoznas lahko, ak ked otvoris kapotu, je to dost specificke... no na fabii je to robota na tri-styri hodinky, ani motor nemusis vysuvat, ako na niektorych autach, spravis retaz, zosynchronizujes ventily, oservisujes pre istotu klapku a je to... kazdopadne si skontroluj alebo daj skontrolovat napatie retaze este teraz, aby si vedel, kedy sa na to nachystat :)
CHoBoT
Star
Star

no ono to aj teraz tak suchoce alebo ako to povedat ale neni to niake klepanie ako napr ropak aj ked to stym nic nema ale len tak neklepe to len taky suchotavy zvuk :D skoda ze sa to neda opisat :) fuu chudak ho zavalujem stale niecim minule menil klinovy remen potom loziska teraz olej filtre :D musi mat somna radost....

inak pls da sa niako zistit opotrebovanie zadnej brzdy inak ako rozobranim? lebo mi nebrzdi rucna iba iplne na poslednom zube ak sa to da nazvat zub ked je to oprete az o ten plast co to drzi :D

//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 22:45)
a dakujem ze mi tu radis :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ak to uz zacina suchotat, tak by som na tu retaz zacal pomaly odkladat nejake drobne...

mozno tie brzdy staci len dotiahnut, na zadnych sa to stava bezne, ked mas bubny... ale inak to rozobranie nie je ziadna robota, hoci aj na parkovisku, to mas rozobrate za 2min, a to aj s hladanim hevera v kufri :P

// pohoda, ved aj od toho je toto forum, uz som si nejako tak zvykol :)
CHoBoT
Star
Star

no cez moj kufor by si sa msuel aspon 10minut prehrabavat :D alebo vypratavat aby si sa dostal ktomu :D tak o dva tyzdne mu to dam skontrolovat ak to nebude moc narocne a bude mat cas lebo mi bude robit vyfuk mam deravi :D nastastie to neni niako extremne pocut len pri nastartovani to zabrbloce
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to s tym kufrom poznam, preto som ten casovy udaj uviedol aj s toleranciou :P mozes to veru spravit aj tak, ze si nechas spravi viac robot naraz, ak ho nechces zbytocne otravovat... ja uz tiez cakam, co sa mi vysype na aute dalsie, aby som sa uz do toho mohol konecne pustit, zatial mam hrkajuce rozvody, huciace lozisko, zoslahane kotuce a ulomenu koncovku vyfuku... jo a akusi volu kdesi na naprave a vpredu este stale zimne gumy :P
CHoBoT
Star
Star

ja mam zime tiez :D huci to ako svina :D este aj pistia v kazdej zakrute a to idem ako normlany clovek v kolone a som asi jediny co pistia inak este ma napadlo nieco ked uz sme taky rozbehnuty :D

ked idem vysiou rychlostou tak cca 80-90 tak citim ako sa mi trosku trasie volant je to zle? ci je to normlana bezna vec ?alebo to moze byt sposobuju aj zime gumy? lebo jedine auta ake som soferoval bolo moje a auto v autoskole a to som bol taky vystresovany ze ani keby som nemal koleso tak by som to nezistil
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

co to maju vsetci s tym trasenim? uz si asi stvrty clovek, co sa ma to dnes pyta :D no pokial to trasenie rozoznas od beznej jazdy, urcite nieco nebude v poriadku, a znie to mozno nezmyselne, ale ano, moze to byt sposobene prave aj zimnymi gumami... inak ti odporucim to, co vsetkym ostatnym, zvihnut a skontrolovat vole na napravach, v pripade, ze sa ziadna zavada nenajde, skusit auto prezut... ak nepomoze, napis mi SS...
CHoBoT
Star
Star

no ja dufam ze to je len zime gumy :D
a este jedna otazka ked brzdim tak slabsie ze len trochu dobrdzim ale brdzim dlchsie tak to ide ako keby som mal osmicku na bicykli :D neviem ako to inak napisat ako keby som pedal trosku dal raz silensie a slabsie snad pochopis lebo dnes ani sam seba nechapem ako pisem :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mas zvlnene kotuce, parkrat sa kdesi rozbehni aspon na stovku a zbrzdi co najprudsie... ak nepomoze, tak vymenit, zvlnenim klesa brzdiaci ucinok... zvlnenie moze sposobit aj tebou opisovane trasenie volantu, ale urcite iba minimalne...
CHoBoT
Star
Star

ou to racej riskovat nebudem na 100 a prudko zabrzdit :D je rozdiel ako ked musim a ked to bude naschval :D racej tuto radu prenecham niekomu kto dlchsie jazdi

inak dakujem uz dam pokoj :D
tak dakujem pekne pekny vecer :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak je lepsie si to najskor niekde nacvicit, ako byt potom prekvapeny :) aspon sa dozvies, ako sa bude auto spravat :)
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

suhlasim s ratzingerom :)
Len podotknem, ze zvlnene kotuce som vyrovnaval polroka, kedze sa mi ich nechcelo dat sustruzit a ono to postupne opadavalo to trasenie :)
Ale taktiez to mozu byt rozsypane silenty na naprave kdesi, ked budes davat kamaratovi robit, treba poprosit, ci nemoze ocihat aj predok
CHoBoT
Star
Star

pls stale mi tam blika servis insp aj ked som to uz mal menene ako to mam stade odstanit? na nete bol navod ale ti mi podla toho niako nefungovalo

bez toho vag ci ako sa vola ten pc na auto
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ved si si to mal nechat zresetovat v autorizaku, kde si auto servisoval :)

ale da sa to aj doma, s tym ale bohuzial priamu skusenost nemam... mozem sa ale zajtra spytat chalanov v servise, ak budesmat zaujem...
CHoBoT
Star
Star

no ja som odvtedy spraivl na aute par km :D a takto idem na tyzden autom behat prec tak uz nebudem na nete...ale ajtak diky netrbea potom :D

uz to mam snad som to spravil dobre :D
Napísať odpoveď