Blikajuci monitor
Blikajuci monitor
Bol som na par dni prec a pocitac ostal v rezimu spanku. Pocas tohto obdobia sa s celym pocitacom manipulovalo, odpojil sa z elektriky aj monitor, aj bedna. Ked som sa vratil zapojil som pocitac aj monitor bezne ako predtym. Nastal nejaky divny start no pocitac sa zapol naskocilo aby som zadal heslo, vsetko normalne. Ked som sa dostal na plochu vsimol som si, ze po monitore prechadzaju take cierne pruhy zo spodu nahor. Mam LCD. Nie velmi vyrazne no boli tam. Dost mi to prekazalo, lebo nieco take sa mi este nestalo. Skusil som zmenit frekvenciu z 60hz na 75hz. Pomohlo to, no obraz sa akoby trochu rozmazal. Aj na monitore mi vzdy pise, ze najlepsie je 1440x900 a 60hz. Tak by som sa chcel spytat, ci sa to neda nejak vyriesit aby to neblikalo pri 60hz.
Re: Blikajuci monitor
neviem ci to pomoze. ale neprehodil si nahodou napajacie kable? skus prehodit napajaci kabel ktory mas v zdroji do monitora a z monitora do zdroja. jeden moze byt tieneny a druhy nie... je to sice len vykrik do tmy, ale za skusku nic nedas...
Re: Blikajuci monitor
fuha to neviem, ale problem mam uz vyrieseny. Dal som napajaci kabel z bedne do predlzovacky kde bol aj kabel z monitora a uz neblika... neviem si to vysvetlit no pomohlo to