Odvaha .
-
MasifBEATs
Zablokovaný
Odvaha .
Ahojte , zaľúbil som sa do jednej baby , a bojím sa , že keď jej narovinu napíšem , čo k nej cítim , že ma potom krute odje** , alebo to povie niekomu , kto to niekomu zas vykričí , mám sa báť / alebo nie ? Chcem si zvýšiť odvahu ... napísať jej to .
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odvaha .
Bože napísať ? Čo máš 12 ? Veď jej to povec ! A neviem čoho sa bojíš veď zato nič nedáš. A nie nemáš sa bať
-
Kilers-return
Light Expert
Ja si myslim že je to zlí nápad. Radšej jej to povec a nie jej písať ..
-
Peter_Retep
VIP
ach boze moj.....v prvom rade nehovor jej na rovinu ze ju lubis (posle ta do teplych krajin). Skus jej skor povedat nieco v zmysle ze ma pritahujes, si mila baba a pojdeme spolu von. Teda sa jej nepytaj ci spolu niekam pojdete ale oznam jej to ze niekam idete (prijme to ako fakt a povie ano - teda vacsinou
).
-
bolek
Guru
Postupne ju oťukávaj, pozvi ju niekam, uvidíš, či si máte čo povedať, aké sú vzájomné sympatie a či to má potenciál. V opačnom prípade by pozerala na teba ako puk.
-
moosha
Darca
Hlavne jej nenapis z prvej supy ze "milujem ta Zuzka"... chod s nou volakde von, piste si, a mozno aj u nej sa objavi nejaky potencial 
" vystizny" nazov temy. ved tu neide o odvahu ale o to ci by to bol spravny krok alebo totalny trapas.
Ked na nu hned vyskocis "Lubim ta" tak sa zlakne, a ujde prec.
ako to tu uz viacery pisali, musis ju najprv spracovat, aby bola steba vedla a potom to na nu vybal
Vela stastia, pri tom baleni :-p
Ked na nu hned vyskocis "Lubim ta" tak sa zlakne, a ujde prec.
ako to tu uz viacery pisali, musis ju najprv spracovat, aby bola steba vedla a potom to na nu vybal
Vela stastia, pri tom baleni :-p
-
Janio
Zablokovaný
Kde som spravil takú hnusnú chybu ?
BY ma zaujímalo keď už ma minuskujete
-
Fabo
Hardcore addict
Janio: PoveDZ
Serte na pravopysné chibi...
. No a k téme... Ako napísali kolegovci predomnou, určite jej nepíš. To potom veľa povie o človeku a baba bude v tom, že nemáš gule jej to povedať do očí. Ale neskúšaj jej to povedať ani hneď do očí, to chce určite nejakú prípravu. Pár krát ísť von, niekam ju pozvať, pokecať a hlavne baliť... 
-
Lick
Light Expert
pozvi ju von alebo ak ju stretnes niekde .. vzdy sa najde spravna prilezitost ked budete sami .. rozhodne jej nic nepis bude to vypadat detinsky
netreba sa bat .. a ak si s teba bude niekto strielat tak vec ze nieje preco a ten dotycny jednoducho nieje v poriadku 
edit: jednoznacne sa nieje coho bat
vela stastia kamarat ^^
edit: jednoznacne sa nieje coho bat
-
neo250
Star
ser na ostatných a aj na ich názory...
čiže pekne jej to len povedz...
-
Lick
Light Expert
to tiez nieje take jednoduche
fakt kamarat treba len pockat na spravnu prilezitost ale necakat prilis dlho lebo bude mozno uz neskoro
Na toto je len jedna rada.Nebuď hlupák nerob somariny a normálne s ňou jednaj ako s človekom nie ako s bohom.Ja som mal tú chybu, že som dotyčnú bral ako poloboha a už keď som vytáčal jej číslo tak sa mi triasli ruky a srdce tep hádam 200.Teraz už ju beriem ako človeka a je to ok
ako to dopadlo? spravil si daco preto?... naco tu chcu ludia rady ked ani nenapise ako to dopadlo ani nic
presne ako povedal diego a hlavne to nenatahuj velmi dlho ver mi viem co hovorim