RapidShare (novinky, zmeny, ...)
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Plasmon, znamena to ze ked prekrocis tych 30 GB trafficu co mas na mesiac, tak ti to automaticky zakupi dalsich 5 GB za tych 14 rapids. Ja som to odskrtol, lebo mam presne tolko rapids, ze mi vychadzaju na 12 mesiacov balika RapidPro.
Inac novy system sa mi paci viac, stahujem aj tak malo a najradsej z inych serverov. A ze neprepradava traffic je super. S happy hours mozete stiahnut az 300 GB mesacne. Inac ako platia tie happy hours? Je to tak, ako tu uz bolo pisane, ze od 02:00 do 10:00? Je v tom zaratany aj casovy posun (rozdiel casoveho pasma a DST)?
p.s.: Neviem preco, ale uz druhy krat sa mi po par dnoch ukoncilo sledovanie tejto temy samo od seba. Nie je to bug?
Inac novy system sa mi paci viac, stahujem aj tak malo a najradsej z inych serverov. A ze neprepradava traffic je super. S happy hours mozete stiahnut az 300 GB mesacne. Inac ako platia tie happy hours? Je to tak, ako tu uz bolo pisane, ze od 02:00 do 10:00? Je v tom zaratany aj casovy posun (rozdiel casoveho pasma a DST)?
p.s.: Neviem preco, ale uz druhy krat sa mi po par dnoch ukoncilo sledovanie tejto temy samo od seba. Nie je to bug?
Mek.. žiadny časový posun tam nie je.. normálny klasický náš čas 02:00 - 10:00, rapidshare je švajčiarska firma, takže rovnaké časové pásmo..
-
R1k1nko
Darca
zachariasko pytam sa preto lebo som len obyčajný robotník ktory nevie "tie odborne výrazy " prelozit 
ovladam ako taky zaklad ENG ( v hovorenom slove !! ) ale ak je nieco napisane po ANG / DE robi mi to problem preto sa pytam tu ......
( na skole som mal Nemcinu same 4ky som znej vzdy mal ... )
ovladam ako taky zaklad ENG ( v hovorenom slove !! ) ale ak je nieco napisane po ANG / DE robi mi to problem preto sa pytam tu ......
( na skole som mal Nemcinu same 4ky som znej vzdy mal ... )
R1k1nko.. raz sa opýtať nie je problém, ale stále sa pýtať to isté, pričom tri príspevky vyššie je rovnaká otázka aj s odpoveďou.. to je trochu odveci..

-
R1k1nko
Darca
brm pytal som sa vtedy ked bol ten novy system .... a
vcera ( vecer ) uz bol zas novy . ( prvy som sa pytal ) .. ten prvy som pochopil ..( vela som sa nepytal
)
druhy som uz tak nepochopil ....preto som napisal ( prvy
)
vcera ( vecer ) uz bol zas novy . ( prvy som sa pytal ) .. ten prvy som pochopil ..( vela som sa nepytal
druhy som uz tak nepochopil ....preto som napisal ( prvy
Hmm, tak už mi konečne poslali nové heslo od účtu. Chýba mi asi 100 Rapid, všetky súbory, ktoré som tam mal sú vymazané. Keďže som účet 2 dni nevidel, tak snáď to nové Settings menu má vyzerať, tak ako vyzerá. V Account Overview mám Traffic left: 31 000 MB (asi práca toho, kto mi čmajzol účet) ale vôbec neviem čo je toto:
RapidPro paid until: 28 day(s) 21 hours 36 minutes
Ale nepáči sa mi to. Môže mi prosím niekto povedať čo to je zač a ako to vypnem? (ak sa to dá)
Ďakujem
// Aha, takže to je súčasť rapidu, len ma teraz sere ten 31GB limit, čo s tým mám robiť? Dá sa to nejako "zraziť"? No mám dojem, že za pár dní mám po účte kvôli tým čachrom od rapidu...
RapidPro paid until: 28 day(s) 21 hours 36 minutes
Ale nepáči sa mi to. Môže mi prosím niekto povedať čo to je zač a ako to vypnem? (ak sa to dá)
Ďakujem
// Aha, takže to je súčasť rapidu, len ma teraz sere ten 31GB limit, čo s tým mám robiť? Dá sa to nejako "zraziť"? No mám dojem, že za pár dní mám po účte kvôli tým čachrom od rapidu...
-
Grim
Darca
..tých 31GB ti ostane do posledného bajtu tak dlho pokiaľ si to sám nevyťaháš. Ak za jeden deň stiahneš tých 30 GB a na druhý deň 1 GB tak potom si skončil, ale tiež ti to môže vydržať aj pol roka, ak niesi vášnivý sťahovač...
Dnes sa mi aktualizoval program Rapget.rs a pribudla v ňom možnosť posielať rapids na iný účet.
Na hlavnej stránke rapidshare som však takú možnosť nenašiel.
Na hlavnej stránke rapidshare som však takú možnosť nenašiel.
skusal niekto ci to aj funguje???
Obdobna funkcia je aj v novom RUM ale body sa asi pripocitaju az po 24:00 daneho dna ked sa prevedu na ucet,aj ked z uctu z ktoreho sa prevadzaju sa odpocitaju hned
Obdobna funkcia je aj v novom RUM ale body sa asi pripocitaju az po 24:00 daneho dna ked sa prevedu na ucet,aj ked z uctu z ktoreho sa prevadzaju sa odpocitaju hned
CO je najlepsie na stahovanie teraz z RS? ten Rapged?
to je ina vec mas pravdu nepochopil... jopzachariasko napísal:sebci - nepochopil si ma .. ja si vzdy precitam newsky a az potom sa pytam, ked mi nie je nieco jasne .. reagoval som na niektorych RS userov, ktori zacnu hned panikarit a pytat sa co sa deje, namiesto toho, aby si precitali news na RS webe
Meken: no ja som presiel z FlashGetu na RapGet.RS
dovod je, ze rapidshare mi uctoval viac trafficu, ked som tahal cez flashget, ako bolo realne stiahnute.
Zatial mam free verziu rapget.rs, ale kupim unlimited. Taha mi to rychlejsie, ako cez flashget a podporuje to pokrocile nastavenia PA.
Ozaj, doteraz som mal flashget 1.9.6, skusil som najnovsiu 3.5, ale ta mi, neviem preco, nebrala skupinu linkov...Ked som skopcil 8 linkov, flashget zaregistroval len jeden a ten stiahol.Pritom 1.9.6 fungovala bezproblemov.
dovod je, ze rapidshare mi uctoval viac trafficu, ked som tahal cez flashget, ako bolo realne stiahnute.
Zatial mam free verziu rapget.rs, ale kupim unlimited. Taha mi to rychlejsie, ako cez flashget a podporuje to pokrocile nastavenia PA.
Ozaj, doteraz som mal flashget 1.9.6, skusil som najnovsiu 3.5, ale ta mi, neviem preco, nebrala skupinu linkov...Ked som skopcil 8 linkov, flashget zaregistroval len jeden a ten stiahol.Pritom 1.9.6 fungovala bezproblemov.
-
Mek
Addict
Kontrolna otazocka: ked mi vyprsi ten balik RapidPro, co sa stane s neprecerpanym trafficom? Odpoved vo FAQ som nenasiel.
1) ostane tak a bude mozne ho vyuzivat aj ked RapidPro uz bude neplatne
2) ostane tak a cez ucet nebude mozne sosat, az ked si predlzim RapidPro tak sa pricita k novym 30 GB
3) prepadne
Podla mna to bude bod 2). Pls vie niekto?
1) ostane tak a bude mozne ho vyuzivat aj ked RapidPro uz bude neplatne
2) ostane tak a cez ucet nebude mozne sosat, az ked si predlzim RapidPro tak sa pricita k novym 30 GB
3) prepadne
Podla mna to bude bod 2). Pls vie niekto?
odpoved mas vo FAQ:
Unused Traffic doesn?t get lost and remains even if RapidPro isn?t renewed.
Môžem fičať na jednom účte spolu s kamarátom? Nechcem sa dožiť toho, aby mi ho zablokovali, keďže tam mám dosť bodov. 
Myslím, že RapidShare nikdy nič takéto nezakazoval. Jediná podmienka tuším je, aby sa nesťahovalo z 2 rozdielnych IP adries súčasne. Teda ak budeš raz sťahovať ty a raz kamarát, tak by to malo byť v poriadku. Opravte ma ak je to inak.Plasmon napísal:Môžem fičať na jednom účte spolu s kamarátom? Nechcem sa dožiť toho, aby mi ho zablokovali, keďže tam mám dosť bodov.
-
Scorpion90
King
Z praxe mozem povedat, ze sme velakrat stahovali z jedneho uctu 2-ja naraz a nikdy sa nic podobne nestalo
-
Betarik
Professional
pridam sem jeden clanok co som pisal na jeden web
Áno! Slová ako máme zabudnúť na € a zvyknúť si na prichádzajúce rapidy sú naozaj opodstatnené. Rapidshare mení svoj systém. Novinka Rapids sú špeciálne body, ktoré zakúpime cez PayPal a následne si môžeme vybrať z niekoľkých programov.
Tu je cenník Rapidov:
400 rapidov/ 4,99 €
1,000 rapidov/ 9,95 €
2,000 rapidov/ 19,9 €
5,000 rapidov/ 49,75 €
20,000 rapidov/ 199 €
Prehľad ponúk: denný limit/úložisko
RapidSmall -1GB/10GB- 4 rapidy
RapidMedium -5GB/20GB- 20 rapidov
RapidBig -20GB/200GB- 78 rapidov
RapidSupersize -60GB/600GB- 229 rapidov
RapidBusiness -120GB/1,2TB- 449 rapidov
V podstate RS prešiel na spôsob paušálu. Čo zvýhodnilo rekreačných užívateľov od tých každodenných.
TOTO VŠETKO BOLO PÁR DNÍ DOZADU !!!
Aká je situácia dnes?
Po všetkých týcho dramatických zmenách prsišli očakávané negatívne ohlasy. To spôsobilo, že najväčšie úložisko na svete bolo nútené prehodnotiť svoje rozhodnutia a tak po 2 týždňoch méní svoj systém opäť. Tentokrát sa vracia takmer do starých koľají. Ak ste si už stihli pozapisovať všetky nové programi od RS, mám pre Vás novinku. Programi sa dlho neohriali a končia. Ostáva iba jeden program a ten ponesie názov RapidPro. Takže z nového denného paušálu sa vraciame k starému základnému mesiacu. No treba podotknúť, že zmena na Rapidy je stále platná. Takže v praxi to vyzerá následovne. Za mesačný RapidPro zaplatíme 99 rapidov (čo predstavuje 3,3 rapida na deň, zatiaľ čo po starom sme mali najmenšiu sadzbu 4 rapidy denne).
RapidPro ti ponúka úložisko na 10 GB mesačne a prenosová kapacita sa šplhá k hodnote 30 GB. Ak sa Vám zdá uložná a prenosná hodnota nízka, je tu jednoduché riešenie a to rozšírenie o ďalšie rapidy. Každý ďalší GB na úložisko stojí 2 rapidy mesačne a prenos +5GB nás vyjde za 14 rapidov/mesačne.
No ak aj tak presiahnete mesačný limit, systém vám automaticky navýši prenosový limit, samozrejme za ďalšie rapidy. Toto automatické navyšovanie sa dá jednoducho upraviť v nastavení vášho účtu.
A stále platí, tento systém zvýhodňuje ľudí, ktorí nevyužívajú RS každý deň.
Áno! Slová ako máme zabudnúť na € a zvyknúť si na prichádzajúce rapidy sú naozaj opodstatnené. Rapidshare mení svoj systém. Novinka Rapids sú špeciálne body, ktoré zakúpime cez PayPal a následne si môžeme vybrať z niekoľkých programov.
Tu je cenník Rapidov:
400 rapidov/ 4,99 €
1,000 rapidov/ 9,95 €
2,000 rapidov/ 19,9 €
5,000 rapidov/ 49,75 €
20,000 rapidov/ 199 €
Prehľad ponúk: denný limit/úložisko
RapidSmall -1GB/10GB- 4 rapidy
RapidMedium -5GB/20GB- 20 rapidov
RapidBig -20GB/200GB- 78 rapidov
RapidSupersize -60GB/600GB- 229 rapidov
RapidBusiness -120GB/1,2TB- 449 rapidov
V podstate RS prešiel na spôsob paušálu. Čo zvýhodnilo rekreačných užívateľov od tých každodenných.
TOTO VŠETKO BOLO PÁR DNÍ DOZADU !!!
Aká je situácia dnes?
Po všetkých týcho dramatických zmenách prsišli očakávané negatívne ohlasy. To spôsobilo, že najväčšie úložisko na svete bolo nútené prehodnotiť svoje rozhodnutia a tak po 2 týždňoch méní svoj systém opäť. Tentokrát sa vracia takmer do starých koľají. Ak ste si už stihli pozapisovať všetky nové programi od RS, mám pre Vás novinku. Programi sa dlho neohriali a končia. Ostáva iba jeden program a ten ponesie názov RapidPro. Takže z nového denného paušálu sa vraciame k starému základnému mesiacu. No treba podotknúť, že zmena na Rapidy je stále platná. Takže v praxi to vyzerá následovne. Za mesačný RapidPro zaplatíme 99 rapidov (čo predstavuje 3,3 rapida na deň, zatiaľ čo po starom sme mali najmenšiu sadzbu 4 rapidy denne).
RapidPro ti ponúka úložisko na 10 GB mesačne a prenosová kapacita sa šplhá k hodnote 30 GB. Ak sa Vám zdá uložná a prenosná hodnota nízka, je tu jednoduché riešenie a to rozšírenie o ďalšie rapidy. Každý ďalší GB na úložisko stojí 2 rapidy mesačne a prenos +5GB nás vyjde za 14 rapidov/mesačne.
No ak aj tak presiahnete mesačný limit, systém vám automaticky navýši prenosový limit, samozrejme za ďalšie rapidy. Toto automatické navyšovanie sa dá jednoducho upraviť v nastavení vášho účtu.
A stále platí, tento systém zvýhodňuje ľudí, ktorí nevyužívajú RS každý deň.
Mne nejako "zdochol" účet skoro mesiac som nič nesťahovala.
Ale zaplatené mám.
Kašlem na nich, len vymýšľajú sprostosti.
Ale zaplatené mám.
Kašlem na nich, len vymýšľajú sprostosti.
Pekné zhodnotenie. Vďaka tomuto som konečne pochopil celý princíp "nového" RapidShare. Na každý mesiace budem mať teda 30GB a "zaplatím" 99 rapids. Mne tento systém bohato vyhovuje, ak to takto nechajú, tak RS účet mi vydrží 15 mesiacov. Samozrejme niekedy sa stane, že budem možno potrebovať stiahnuť viac ako 30GB, ľahko si teda dokúpim nejaké GB navyše.Betarik napísal:pridam sem jeden clanok co som pisal na jeden web
Áno! Slová ako máme zabudnúť na € a zvyknúť si na prichádzajúce rapidy sú naozaj opodstatnené...
Čo som ale mohol vidieť, tak uploady z RS sa vytrácajú a často vidím súbory na hotfile.com, čiže si tam pravdepodobne kúpim čoskoro premium.