Ak je clovek ktory dokaze poradit, myslienky na samovrazdu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bezchuti
Amateur
Amateur

Ak je clovek ktory dokaze poradit, myslienky na samovrazdu

Príspevok od používateľa bezchuti »

Mozno su vam uz temy typu chcem sa zabit, pod. otravne, ale ... Ja mam dost vazny problem ... Suhra okolnosti a situacia ma dovazda k tejto myslienke , bojim sa, ze je zrealizujem. Ide o psychicku bolest, konkretne citovu bolest , ktorej sa ako je uz dobre zname nikdy nevyrovna fyzicka bolest, akeho kolvek druhu. Mam 19 rokov, za maly cas som uz druhy rok neskutocne zalubeny (kto zazil, ten vie' . Moj problem je , ze dalej uz nevladzem. Nedokazem sa ovladat. Pomaly mi uz psychika pohltila cely intelekt. Pri tom som s konkretnou osobou nic nikdy nemal, no aj napriek tomu ju uz dlhu dobu milujem, neviem sa z toho dostat. Ono sa to zacalo , tak, ze sme sa spoznali v autobuse, potom sme zacali chodit von a pod. Ja som sa zalubil. Najskor som jej to nevyjadril, pomahal som jej, stal vzdy prinej, najtazsie situacie som sa jej snazil pomoct vyriesit, chodil za nou do nemocnice, neustale ju podporoval atd. Neskor, ked som jej to povedal, mi povedala, ze ku mne nic neciti, ze ma bere ako only kamarata, dobreho kamarata. TO je rok aj pol dozadu. No je mozno dost divne, ja neustale na nu myslim, nedokazem sa z toho dostat, proste nevladzem. Ktomu nahrava aj situacia v rodine, ktora nie je ties vobec priazniva a dalsie ine okolnosti. Uz zvazujem uchylenie sa k moznosti samovrazdy. Ano, potrebujem pomoc. Ak sa najde niekto, kto ma z toho dokaze vyviest budem mu nesmierne vdacny, dakujem. Na vtakoviny ako psycholog, psychiater a pod odbory ja nie som, proste im neverim ...
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Ak je clovek ktory dokaze poradit, myslienky na samovrazdu

Príspevok od používateľa citizen »

ake mas oblubene kapely?
bezchuti
Amateur
Amateur

To je otazka , ktorou mi chces pomoct ? Alebo nejaky smiesny spam ?
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

pytam sa ta.to cervene si nevsimaj
bezchuti
Amateur
Amateur

Pomaly nic, niekedy rock , altern. atd....
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

good charlotte?
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Tak sa s nou kamarat aj nadalej a mozno sa do teba dakedy zamiluje :smt007
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Znie to mozno bezcitne a hnusne, ale clovek, ktory by sa chcel zabit to urobi a nevypisuje o tom na fore aby mu v tom niekto zabranil...takze dont worry, be happy :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Imho, si znudeny.
Co tak zacat aktivne sportovat, hm?
Co cakas, ze ti tu niekto napise? Vypi 3 dcl kefiru, strc si do ucha zapalku, do slipov za hrst mravcov a prejde to? Zabudni.
Mas v hlave kopu sraciek a nepoznam lepsi sposob, ako to vyluftovat - sport.

Zabudni na nu. Ked o teba nestoji nic s tym nespravis. Mozno je niekde druha, lepsia, co by o teba stala, len ju nevidis.
Mas 19 rokov a vyhoreny? Zobud sa...

GL.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zakladatel tejto temy je IDIOT ! ;-)

kto na nieco take mysli, nema nutkanie sa o tom vypisovat na nete ;-) ... ked chces spravit taku nebetycnu chu****, tak aspon do toho nezatahuj ostatnych - proste ziadny vlak a podobne :-) ... kto chce spravit nieco take, musi mat gule a kto ma gule nepotrebuje rady ostatnych :-D

najvacsia kravina o akej som pocul je rozmyslat ze si siahnes na zivot kvoli nejakej frnde ... preboha ... vyser sa na nu ... konecne sa poriadne ozer a zacni zabudat, nie sa utapat v sebalutosti a pocite ze je jedina ... nechapem aky ma zmysel zaoberat sa niekym kto ta nebere, miesto toho aby si venoval energiu do toho aby si nasiel nejaku inu :-)

si iba obycajne znudene decko, ktorych su na miliony, neriesis ziadny skutocny problem a tak vymyslas hluposti a hyperbolizujes maly problemik, ktory riesil, riesi a bude riesit v zivote kazdy jeden clovek ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

citizen, nie každý musí byť hneď emo, aj keď by počúval good charlotte.

Vieš koľko som mal ja platonických lások?! Vždy sa objavila nová a vždy som sa rovnako zamiloval. Teraz sa aj zasmejem na tom, ako sa mi taká krava mohla páčiť. Vypusť ju z hlavy, hľadaj niečo reálne, neutápaj sa v tom. Chceš predsa, aby si bol v živote šťastný, tak to šťastie skús aj trochu hľadať.
bezchuti
Amateur
Amateur

Ono problem je taky , ze nemam chut hladat nieco ine, nejaku inu ... pochopenie prosim.

K predch. kom. Decko ? Za to, ze ty inak rozmyslas, mozno mas par rokov viac, prezil si toho viac, mal silnejsiu psychiku , ja som decko ?

Emak ? To je uz privela ...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

počas strednej som takouto platonickou láskou zabil krásny rok štúdia - mohol som si užívať sveta, tešiť sa zo života a ja chobot som si depkáril hlavu kvôli jednej, ktorá ma nechcela, no ja ju áno. Každý muž si tým prejde (až na pár výnimiek) a každý sa musí naučiť sa s tým vyrovnať. Skús sa prejsť do prírody, zober si do ruky hudobný nástroj, začni sa venovať športu, začni hrať airsoft (skvelý ventil stresu a nervákov), len nezačni chlastať! To je hlúposť najväčšieho kalibru. Chlastom sa len prepracuješ k ešte väčšej depke, z ktorej ti už potom pomôžu fakt len odborníci.

Teraz v lete je super čas na plávanie (a na plážach/bazénoch/kúpaliskách sa dá pokukovať po potenciálnej novej babenke), turistiku, jazdenie na koňoch, cyklistika, lukostrelba, LARP šermovanie, táborenie... je toľko možností, nenič si zbytočne život a zdravie kvôli nejakej babe - fakt to nestojí za to :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

bezchuti, podľa mňa tu skôr hľadáš útechu a pochopenie a niekoho, kto ťa poľutuje. Sú ľudia, ktorí sa chcú zabiť a vypisujú o tom, ale väčšina, ktorých to myslí vážne o tom nebude písať na fóre. Tým ťa k ničomu nenabádam, len konštatujem. Aj by som ťa poľutovala, chápem, tiež som mala podobné obdobie sedeštrukcie a sebavražedných myšlinok, ale najlepšie je ťa postaviť pred hotovú vec: trýznenie ti nepomôže, je leto, krásne počasie, nájdi si záujmy- choď von, niekam s kamošmi, na kupko, k jazeru, na festival, prechádzku, nájdi si nejaký šport alebo niečo, čomu sa budeš venovať. Na ňu zabudni, jej si ľahostajný a ty sa takto kvôli nej trápiš. Príde iná, všetko to prebolí, ale musíš sa o to pričiniť aj sám a nečakať, že sa to vyrieši za teba. Drž sa :)
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

bezchuti napísal:Ono problem je taky , ze nemam chut hladat nieco ine, nejaku inu ... pochopenie prosim.

K predch. kom. Decko ? Za to, ze ty inak rozmyslas, mozno mas par rokov viac, prezil si toho viac, mal silnejsiu psychiku , ja som decko ?

Emak ? To je uz privela ...
teba nic nebavi?koli jednej cupke vyplakavas po veceroch do vankusa?tak ta nechce ani ty nechces hocjaku ktoru stretnes na ulici.vela dalsich mladych ludi ma problemy s babami a aj doma.ale najdeme si zabavu a sereme na tupe problemy ako sa zabit :sly: zenu nemam doma mam tiez problemy momentalne ale prave som nasiel skvelu stranku kde je zoznam anime serialov a zistil som ze je toho vela co si chcem pozret.no naco sa odbachnut pokial si to vsetko neuzijem.trepes a si obycajna sracka co sa hra na citlivku.nic ziadny sport ta nebavi?po nicom si nikdy netuzil.decky sen co chces dosiahnut ked budes vecsi?
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Tri moznosti:
zabi sa budes to mat za sebou lol
praj jej stastie,co ti zostava,laska nie je na rozkaz
alebo zabojuj,priprav si plan,popracuj na sebe..vydoluj zo seba to najlepsie a este viac,mas vyhodu trochu ju uz poznas,asi teda vies co ju na muzoch pritahuje resp co na nu plati,prekvap ju,vytiahni na svet stranky ktore doteraz u teba nepoznala atd atd .. potom mas velku sancu ju zaujat aj inak ako kamarat /a mozno pritom sebazdokonalovani" zacnes mysliet uplne na ine veci,nez na nejaku caju,ktora si v tejto chvily bezstarostne uziva s niekym inym a tebe nevenuje ani myslienku,no nie je to na hlavu?/
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

kubooo napísal:Znie to mozno bezcitne a hnusne, ale clovek, ktory by sa chcel zabit to urobi a nevypisuje o tom na fore aby mu v tom niekto zabranil...takze dont worry, be happy :wink:

presne. Toto je aj moj nazor.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

bezchuti - Wake-up and life ! ;) Oddrbať sa nemá zmysel a už vôbec nie kvôli žene... nikto nemá ľahký život, môže mať miliardy ak nie je šťastný je mu to jedno. Tým že sa budeš ľutovať nič nevyriešiš, najdi si niečo čo ťa baví. Napríklad: gitara, klavír, hraj šach, futbal, tenis. Najdi si hocičo spoznávaj ludí pomôže to určite a o niekoľko rokov keď si nato spomenieš budeš rád že si takú sprostosť nespravil. ;) A aby si si nemyslel že táram tak napríklad: Ja som chcel dievča približne 7 rokov - ona o mňa nemá záujem... rodina - hádky su na dennom poriadku... kamarátov som nemal atď. no uvedomil som si že to takto ďalej nejde, tak sa schop aj ty. Veď si chlap a nie kus hovna. Jop a btw - pozri video od kolegu vyššie mne pomohlo, pomôže aj tebe. A toto je dobrý song od soadu:

Thek_SVK - Ehm, vyriešilo to moje komplexy dík ;) No mohol si to poslať skôr :D (Síce škoda že to nie je dlhšie)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Chlapák podľa toho čo som si prečítal si asi v dosť veľkých sračkách. Pre niekoho je možno tvoj problém banalita, ale ja verím tomu, že ťa to vnútri zožiera. Musíš pochopiť ale jedno, tadiaľto cesta nevedie :!: . To ti povie určite každý... Ak ti na tej babe fakt záleží, skús viac zabojovať a ak sa to aj náhodou nepodarí tak sa nad to povznes a bež ďalej. Je ich tu ešte kopec (ja viem, znie to ako keby boli nejaký tovar :P ) a jedna z nich určite stojí aj o teba, len netreba mať klapky na očiach a byť jednostranne orientovaný. Takže sa neľutuj, vzchop sa a bojuj :wink: :) ...si predsa chlap
Napísať odpoveď