Audi A3 8L 1,6 - sekanie plynu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Audi A3 8L 1,6 - sekanie plynu

Príspevok od používateľa Fuxxo »

Zdravicko odbornici. Co moze byt chyba na Audine A3 8l 1,6 benzin, 77KW, r.v.: 2000, typ motora AKL, najazdene 230 000 Km, pri rozbiehani ide krasne hladko, ale dajme tomu drzim plyn na 3. prevodovom stupni dajme tomu na 3,5k rpm a pustim plyn, tak sekne s autom. nie je to len pri tych otackach, ale aj pri vyssich aj nizsich. Vahu vzduchu a mriezku som vycistil, skrtiaca klapka vycistena cistiacim spejom. Predtym strasne kolisal volnobeh a bol kus vyssi ako ma byt. Po aplikacii cistiaceho spreja sa volnobeh napravil, otacky na volnobeh prakticky nekolisu, resp. minimalne. Myslel som, ze to robi skrtiaca klapka, ale nie... Napichli sme ju na PC a vsetko bolo OK. Neviete co by mohla byt chyba?

K+ za kazdu pomoc
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Audi A3 8L 1,6 - sekanie plynu

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

co tak pozriet cerpadlo alebo palivovy filter?
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

to je to, ze na take veci som maly pan, skor som mal na mysli ci uz mal niekto taky problem a prisiel na to kde je chyba.. takto mozem prejst komplet cely motor aj ja, a bude to metoda pokus omyl alebo to hodit do servisu a pokoj... a neviem ci tam nejaky palivovy filter aj je, kedze je to benzin...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ja by som metodou pokus - omyl kludne postupoval, staci skontrolovat najpravdepodobnejsie moznosti a az po pripadnom neuspechu navstivit servis... sam by si sa este mohol pustit napriklad do lambda sondy a este pravdepodobnejsie do vahy vzduchu, navod som pisal uz aj tu na fore, skus pohladat, ak nenajdes, napis, skusim to najst ja...

... a palivovy filter tam urcite nejaky bude :)

// aha, vahu si cistil... ak to cosi pomohlo, skusil by som ju predsalen vymenit...
Napísať odpoveď