Letne festivaly 2010
Re: Letne festivaly 2010
povodne som mal ist na pohodu, ale z financnych dovodov som listok predal... a vcera som sa dozvedel, ze zajtra je domasa, tak sme isli na poslednu chvilu kupit listky a zajtra hor sa na domasu 
DeLay napísal:BeeFree budem hadam aj tento rok zadarmo..minuly rok bolo a bol to najlepsi fest na akom som kedy bol
tak tak,doje*aných ľudí síce na mraky,tie záchody neviem ani ako skomentovať dostatočne:D proste ten bordel bol nad moje zmyslové chápanie po oba roky čo som tam bola
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bol som v nedelu na Dobrom feste, siel som uz len na druhy den, len koli Ine kafe. A urcite sa oplatilo
Aj podpisy na siltovku sa mi usli, od vsetkych 
No co - boli ste na Pohode ?
Pocasie vyslo, hudba skvela, ludia super, pivo slabe
velmi prevelmi sa mi tam pacila skupina WWW ... super koncert to bol.
Pocasie vyslo, hudba skvela, ludia super, pivo slabe
velmi prevelmi sa mi tam pacila skupina WWW ... super koncert to bol.
tiež som bol na pohode. prekvapilo ma koľko ľudí tam bolo už od štvrtku.
každopádne nevydržal som do konca a potom, čo som sa strašne spálil zo slnka som to zabalil v sobotu ráno. pásky a tú kartu som predal taxikárovi, takže mi ani nebolo ľúto, že som odišiel skôr.
inak festival na skvelej úrovni. od kapiel, služieb, atrakcii všetko výborne spravené a keramické wc a teplé sprchy na festivale je fakt luxus. rovnako aj úroveń stánkov s jedlom.
počas piatku som sa najviac tešil a zabavil na klaxons, max romeo a inak stále o2 aréna najmä friendly fires.
festivalu je nedostatok tieňa, jednoducho smažiť sa tam celý deń je fakt o držku. škoda, že niektoré kapely nehrali aj dlhšie napr. max romeo chcel hrať evidentne ďalej, aj iné kapely mali iste nachystaný dlhší program.. a ešte mínus neuveriteľná buraniáda s pokrikom hovno..
snad aj o rok, ale to sa najprv budem musieť vykúpať v kréme s 60-kou faktorom a preniesť si tam slnečník.
každopádne nevydržal som do konca a potom, čo som sa strašne spálil zo slnka som to zabalil v sobotu ráno. pásky a tú kartu som predal taxikárovi, takže mi ani nebolo ľúto, že som odišiel skôr.
inak festival na skvelej úrovni. od kapiel, služieb, atrakcii všetko výborne spravené a keramické wc a teplé sprchy na festivale je fakt luxus. rovnako aj úroveń stánkov s jedlom.
počas piatku som sa najviac tešil a zabavil na klaxons, max romeo a inak stále o2 aréna najmä friendly fires.
snad aj o rok, ale to sa najprv budem musieť vykúpať v kréme s 60-kou faktorom a preniesť si tam slnečník.
ten tien - uplna pravda.
Dalsie minus je Dobra krajina (tam sa fakt nedalo dychat).
Jediny normalny tien pre vela ludi bol priamo v okoli vycapov.
Keby sme sa nechodili vzdy na pol dna pocas najvacsieho pekla kupavat na Zelenu vodu tak som v piatok mrtvy.
Mohli by o rok vystavat nejake lacne konstrukcie na ten tien aspom, lebo nahanat pocas burky 1000 altankov by asi nebola sranda...ak nie, tak to aspom vyriesit poziciavanim niecoho takehoto v areale. http://www.amazon.co.uk/Shelta-Protecto ... B0013SZO7M
Dalsie minus je Dobra krajina (tam sa fakt nedalo dychat).
Jediny normalny tien pre vela ludi bol priamo v okoli vycapov.
Keby sme sa nechodili vzdy na pol dna pocas najvacsieho pekla kupavat na Zelenu vodu tak som v piatok mrtvy.
Mohli by o rok vystavat nejake lacne konstrukcie na ten tien aspom, lebo nahanat pocas burky 1000 altankov by asi nebola sranda...ak nie, tak to aspom vyriesit poziciavanim niecoho takehoto v areale. http://www.amazon.co.uk/Shelta-Protecto ... B0013SZO7M
pohodu som s radostou vynechal nakolko som sa isiel vytrast na balatou heineken sound a musim uznat ze to bolo cosi neskutocne, 4 plne dni nekonecnej hudby a neskutocnych interpretov...
napriek cene davam tomu festivalu ale za tu cenu dali naozaj neskutocne vela
taktiez co sa tyka piva
nakolko sa dlho na pivo necakalo ani pocas hlavnych headlinerov a cerstvo nacapovany a perfektne vychladeny heineken mozem
dal sa najst aj tien aj vsetko co clovek potrebuje na to aby prezil zdarne a v zdravy tento festival co sa mne absolutne nepodarilo
ale aj napriek tomu idem o rok znova aj keby co
jedine
bolo za stravu ktora napriek povesti madarov ako svetovych kulinarov bola dost katastrofalna aj ked je pravda ze na festivaloch moc nejedavam
a po topfeste kde som si uzil slovenske a ceske kapely to tento rok este zavrsim bee free-ckom
a tym festivalove leto uzavriem pretoze ho uz nema co prekonat
napriek cene davam tomu festivalu ale za tu cenu dali naozaj neskutocne vela
taktiez co sa tyka piva
dal sa najst aj tien aj vsetko co clovek potrebuje na to aby prezil zdarne a v zdravy tento festival co sa mne absolutne nepodarilo
jedine
a po topfeste kde som si uzil slovenske a ceske kapely to tento rok este zavrsim bee free-ckom
a tym festivalove leto uzavriem pretoze ho uz nema co prekonat
-
2janci2
Medium Professional
Ja som bol vcera na Ruzinej, ale prsalo, takze som z toho nic nemal
Ale dnes by uz mohlo byt pekne, aj ked uz si na Horkyzoch nezaskacem 
Ja som bol včera na Rudave.Hudba parádna, ľudia skvelí, pivo dobré (staroprameň).Stagy boli velmi dobre ozvučené.Trošku hnevalo blato ale tak nenechal som sa znechutiť a prišiel som domov zablatený
-
lintu29
Novice
Tento rok som bola prvý krát na festivale. Celkovo. Konkrétne to bola Pohoda, ktorá ma dosť príjemne prekvapila
Som šla s otvorenou hubou...
Tá atmosféra bola úžasná
Idem aj na budúci rok ... 
Osobne som sa najviac uchcávala na tom keď som šla pomedzi stany a z jednej strany sa ozvalo: HOVNÓÓ
Minúta ticha
Z opačného konca, zase. HOVNÓ
:D:D
A furt xD
Tá atmosféra bola úžasná
Osobne som sa najviac uchcávala na tom keď som šla pomedzi stany a z jednej strany sa ozvalo: HOVNÓÓ
Minúta ticha
Z opačného konca, zase. HOVNÓ
A furt xD
-
Schelmy
Medium Star
Tak čo hovoríte na BeeFree? Bol som tam len piatkovú noc a ak si odmyslím Hard Techno stage a to neskutočné blato,tak bolo celkom fajn 
BeeFree po organizacnej stranke 0 bodov...prvy den som zahliadol par zdravotnikov, 1 policajta a 2 SBSkarov.
Cely cas som travil pri dnb stage.
Curalo sa hocikde, lebo 10 zachodov pre 20000 ludi proste nestaci.
Blato poriesili na dalsi den posypanim strkom a zvysil sa aj pocet sbskarov, ktori boli ale arogantni a vobec nepomahali zvladat ten bordel co tam bol.
Parkovanie nehorazne ... z auta sme k stagu slapali dobrych 40min.
To parkovisko slubovane som tam nevidel.
dnb stage mal nehorazne nekvalitny zvuk.
Tolko k negativam.
DJ's na dnb odohrali naslapane sety, hlavne Gabanna a Lixx to bolo nieco nenormalne.
Druhy vecer po hudobnej stranke velmi slabe (hlupy naebany MC co do toho mikrofonu bliakal sa nedal pocuvat)
DJ Kukurica super, inak slabota.
par videi co som spravil:
noc1
noc2
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2010, 0:38)
nieco podobne, mozem len odporucit
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2010, 0:42)
este davam do pozornosti naslapany dnb festival Signal_FM
http://www.signallfm.sk/festival/
a potom sice nie letny, ale potesi vsetkych ludi, ktorym sa paci dnb
SPECIAL PLACE INDOOR FESTIVAL
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 948&ref=ts
aha na ten line up
Cely cas som travil pri dnb stage.
Curalo sa hocikde, lebo 10 zachodov pre 20000 ludi proste nestaci.
Blato poriesili na dalsi den posypanim strkom a zvysil sa aj pocet sbskarov, ktori boli ale arogantni a vobec nepomahali zvladat ten bordel co tam bol.
Parkovanie nehorazne ... z auta sme k stagu slapali dobrych 40min.
To parkovisko slubovane som tam nevidel.
dnb stage mal nehorazne nekvalitny zvuk.
Tolko k negativam.
DJ's na dnb odohrali naslapane sety, hlavne Gabanna a Lixx to bolo nieco nenormalne.
Druhy vecer po hudobnej stranke velmi slabe (hlupy naebany MC co do toho mikrofonu bliakal sa nedal pocuvat)
DJ Kukurica super, inak slabota.
par videi co som spravil:
noc1
noc2
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2010, 0:38)
a toto poznas?mr_margera napísal:Ten Grape vyzerá super, a Parov Stelar môžem len odporučiť, výborná muzika!
nieco podobne, mozem len odporucit
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2010, 0:42)
este davam do pozornosti naslapany dnb festival Signal_FM
http://www.signallfm.sk/festival/
a potom sice nie letny, ale potesi vsetkych ludi, ktorym sa paci dnb
SPECIAL PLACE INDOOR FESTIVAL
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 948&ref=ts
aha na ten line up
Kód: Vybrať všetko
HIGH CONTRAST / HOSPITAL / UK
HAZARD / TRUE PLAYAZ / UK
ED RUSH / VIRUS / UK
CAMO & KROOKED / HOSPITAL / AT
B - COMPLEX / HOSPITAL / SK
L PLUS / VIPER / SK
BIOFORMS aka GORO & DEPHZAC / BLACKRAIN / SK
SLIGHT & OLIS BAKULU / PROSAC, SPECIAL PLACE / SK
CLIVE / CODERED / SK
DUALL / PROSAC / SK
AKTIFF / SPECIAL PLACE / SK
TWEETY TWIZTA / CZ /Re: Letne festivaly 2010
organizácia no..ako zadarmo:)
ale ten MC...to bol pán ko*ot..celý večer čakám na trieskanice a keď náhodou aj boli tak on tam zjapal vyslovene to chvíľami som ani nepočula čo hrajú..ja celkovo nemusím MCs ale toto..bolo akože úplný extrém
ale ten MC...to bol pán ko*ot..celý večer čakám na trieskanice a keď náhodou aj boli tak on tam zjapal vyslovene to chvíľami som ani nepočula čo hrajú..ja celkovo nemusím MCs ale toto..bolo akože úplný extrém