Nove veci sa nedavaju za Milestone uz to nieje ako volekdy ze vyskocil ti ze mas milestone a hned zatym skocil ze si nasiel item. Mne shotgun padla hned cca. po max 3-4 minutach hrania a to som mal cca. 2 achievy spravene. Lepsie povedane uz mam milestone 1 aj 2 ale nepadol mi ziadny item potom ako mi vyskocili ze ich mam spravene.
@lama: mas pravdu. Tu staci hrat a ani nevies ako tie achievy padaju u demomana to bolo najhorsie bo za toho moc nehram
No mne nie uz som to davnejsie v tejto teme pisal. U poslednych troch updatoch tato funkcia absolutne nefunguje. Spravim milestone a ziadny item nepadne. Predtym za pyra, medic, heavy padali ale teraz nie. Par ludi co mam na Steame tiez im na niektorych classach nepadlo nic. Proste neverim ze to je take iste ako na zaciatku.
Dedomil napísal:No mne nie uz som to davnejsie v tejto teme pisal. U poslednych troch updatoch tato funkcia absolutne nefunguje. Spravim milestone a ziadny item nepadne. Predtym za pyra, medic, heavy padali ale teraz nie. Par ludi co mam na Steame tiez im na niektorych classach nepadlo nic. Proste neverim ze to je take iste ako na zaciatku.
Ja som si urobil Engi Milestone a padol, zatym som dostal Medic Milestone a nepadol žiadny item
jak spravite milestone musite zomriet a potom vas to spadne.
A ked nespadne chodte cez M a dajte si to.mne tiez dakedy neukaze,ze spadlo ale mam to v inventary.
zdar , viem že mi budete asi hovoriť že som to mal hladať ale takmer vždy ak sa niečo takéto rozhodnem hladať tak je to na dlho , dnes som si len tak stiahol tf2 cez torrent lebo som to chcel videt a zistil som že to nemá SP , a keď som skúšal pridať nejaké servery tak mi ich nepridalo ( boli ns ) , chcem sa opýtať že aký mám mať patch alebo čo musím spraviť aby som si to niekde zahral , thx za odpovede
mali update-nut vsetky classy a nielen jednu, takto to je dost n4h0vn0, kedze kazdy hra iba za inziniera (esteze je dany limit inzierov v jednom teame ...)
Lama napísal:jak spravite milestone musite zomriet a potom vas to spadne.
A ked nespadne chodte cez M a dajte si to.mne tiez dakedy neukaze,ze spadlo ale mam to v inventary.
Mno u mna to tak nieje, iba u Engiho, ine zbrane za ine milestony nikdy nespadnu(aspon pre mna)
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2010, 8:56)
bry4n1 napísal:mali update-nut vsetky classy a nielen jednu, takto to je dost n4h0vn0, kedze kazdy hra iba za inziniera (esteze je dany limit inzierov v jednom teame ...)
Si si istý že si ho chceš znížiť? Čím vyššie fps tým lepšie. Ale keď si ho chceš znížiť, lebo ti moc hučí grafika atď., tak napíš do konzoly fps_max a nejaké číslo aké chceš