Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
no , nelegalne to sice je ale po 1. nekupim si hru ktora ani neviem o čom je , tak je to aj s CS ( counter-strike ) , hras cez ns ,zistis ze je to dobra hra, lubi sa ti to , chces hrat s lepsimi hracmi a na lepsich serveroch a kupis si steam a mas , ale toto co sa neda hrat ani SP tak ani vobec neviem ake to vlastne je si nekupim len tak , takže teda aký patch to musím mať pls ? thx a po 2. nerob sa že si nikdy nič nelegálne nehral 
boze posratych 15 eura.si skolkar alebo co? na viked ides chlastat prechlastas prekurvis 30 eura a tu places.chod do riti.co ze to nema SP?ma to bohovsky multiplayer.ja to uz hram snad 8 mesiacov v kuse a na smiesne csko som aj zabudol.za 15 eura mozes mat 5 hier.z toho 4 su aj SP.vola sa to orange box.bodaj by ti zdrojak vyhorel
to ze sa to na svk a cz scene nehra neznamena ze je to zla hra.su stovky servrov ktoru su plne hracmi po cely den.kto ma rad zabavu a nechce len blbo strielat po enemy ako csko si tu hru zamiluje.pametam sa na moje zaciatky so spyom ako som sa ucil sapovat.nevedle som ze sa mam zmenit a potom som cital tie komentare v sayi a ucil som sa.ta hra prinasa stale nove a nove veci napr teraz tento posledny update je paradicka.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Na cz/sk sa to sice nehra, ale v zahranici su bezne ligy v TF2.
//aha, dokonca aj na cz/sk .. nevedel som
//aha, dokonca aj na cz/sk .. nevedel som
ja som nepovedal že to je zlá hra
, ja som povedal len že si to nemusí každý hneď kupovať keď si to chce zahrať , ja absolútne neviem aké to noazaj je , preto si to nechcem kúpiť
a kde ste zobrali že sa to na cz/sk nehrá ligovo?
je tu kopec líg ako esl,wireplay,etf2l..tak isto playzone usporiaduváva turnaje..
radšej by som pomlčal..
je tu kopec líg ako esl,wireplay,etf2l..tak isto playzone usporiaduváva turnaje..
radšej by som pomlčal..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Na SK/CZ je tf veľmi málo rozšírené
jeforce: Prekopíruj si steam do nejakej inej zložky. Ten si crackni a na origo sa budeš prihlasovať s normálnym acc a na cracknutom s novým acc.
Problém vyriešený
jeforce: Prekopíruj si steam do nejakej inej zložky. Ten si crackni a na origo sa budeš prihlasovať s normálnym acc a na cracknutom s novým acc.
Problém vyriešený
mne neukazuje engiho archivementy.vam ano?
Corn Flake - ten navod si odloz na lamky, tu taketo veci tolerovat nebudem. Dalsi spam som tiez premazal.
Akcii bolo dost, kto o hru mal zaujem, tak si ju mohol kupit za ceny od 2.50 €
Inak k tym ligam - nie je to take rozsirene ako CS kvoli tomu, ze urcitu ulohu tam hra nahoda (aspon v case ked som to sledoval): v ligach vypinaju nahodne crity, tiez im vadilo ze demomanova municia ma damage v urcitom intervale, atd. CS je proste vzdy rovnake a zalezi len na skille, TF2 je skor oddychovka.
Akcii bolo dost, kto o hru mal zaujem, tak si ju mohol kupit za ceny od 2.50 €
Inak k tym ligam - nie je to take rozsirene ako CS kvoli tomu, ze urcitu ulohu tam hra nahoda (aspon v case ked som to sledoval): v ligach vypinaju nahodne crity, tiez im vadilo ze demomanova municia ma damage v urcitom intervale, atd. CS je proste vzdy rovnake a zalezi len na skille, TF2 je skor oddychovka.
jeforce: kukni si gameplay videa na YT
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja som azriskoval a kúpil si orangebox, doteras neľutujem. Či už HL2 alebo Portal alebo TF2, všetko su super hry a všetky ma bavia. Za takú nízku cenu sa to určite oplatí kúpiť.
http://www.youtube.com/user/EvilDaedalu ... EyMdbKgyn8 super video len mne to az tak jak jemu na dialku nefunguje
Showdown funguje na medium range
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2010, 18:36)
inak k tomu druhemu misc slotu, podla mna ho pridali, aby mohol kazdy mat medailu a standardnu misc vec, cize sluchatka alebo masku
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2010, 18:36)
inak k tomu druhemu misc slotu, podla mna ho pridali, aby mohol kazdy mat medailu a standardnu misc vec, cize sluchatka alebo masku
ty kokos behom 2 minut my dvakrat padla pre engiho puska
:D som cumel jak puk
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ináč funguje niekomu ten misc 2 slot?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Omg mne nefunguje.
Kluci podpiste sa aj vy sem aby Valve dalo ten zvyseny drop limit itemov natrvalo. Predtym stale nieco niekomu padalo. Dokonca ja som za noc dokazal najst 8 itemov + dalsich 8 cez den. Teraz nepada uz vobec nic. Kedy mi zase zacne nieco padat neviem, ale takto nemozem ani craftit. Ani idlovat sa mi nechce. Idlujem 40hodin a 2 itemy. Ubohe.
Link: http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1346870
Link: http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1346870
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
/signed
Ale, mali by iba zvysit limit, nie uplne to obmedzit... potom by to bolo priliz vela
Ale, mali by iba zvysit limit, nie uplne to obmedzit... potom by to bolo priliz vela