Ak je clovek ktory dokaze poradit, myslienky na samovrazdu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
un_know
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Ak je clovek ktory dokaze poradit, myslienky na samovrazdu

Príspevok od používateľa un_know »

Ked sa pojdes zabit tak to nahraj na video. Rad by som si to pozrel.
logi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa logi »

Bezchuti: poslal som ti SS
bezchuti
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bezchuti »

Cim viac budem o nu bojovat, tym viac, rychlejsie sa dorazim. Este k tomu , neviem si predstavit ako mozem bojovat o nu, ked so mnou nechce ist uz von. To ale celkom pochopim, lebo mi pisala, ze by som sa trapil este viac ...

Inak dakujem za prispevky, vsetky ... Usmev na tvari mi vytiahol ten, pri ktorom sa mam natocit, ked sa pojdem zabit.

//autoeditácia príspevku (10 Júl 2010, 13:46)
logi : dakujem, skusim to ...
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

co je na nej takze uzasne ze po nej bazis ked okolo teba moze splnat predpoklady aj ina.
bezchuti
Amateur
Amateur

No aby sme si ujasnili dovody mojho zaujmu. V prvom rade ona ako clovek, sposob uvazovania, proste to ako sa chova, kym je... NIe je to typ rozmaznanych 14r. deciek, ktorym rodicia daju v piatok 5 ecok a potom hulakaju po meste s flasou vodky a 8 litrami cocacoli. Vidim velke plus v charaktere, braine , dusi ... Malo ludi by povedalo, ze ja niesom clovek, ktory neprihlada na vyzor. Ja nan naozaj neprihliadam. Samozrejme, ked pred tebou idu nejake dokonale crty, tak je to lakave... Tym padom, ze som ale zalubeny, tak sa mi dotycna aj paci.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

naozaj my chces povedat ze to je dovod sa odkraglovat?co tak kyvnut rukou a ist si uzivat zivot?
bezchuti
Amateur
Amateur

No dobre, mozno s tym kraglingom som to prehnal, mozno ti je ale k neuvereniu ja uz neviem co mam robit. Keby to bolo take jednoduche povedat si, ze uz nie, tak nie . No su to city, s tymi mozog tazko pohne ...
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

a najst si zabavu ktora ti to vymetie z hlavy?co ake mas zaluby?
bezchuti
Amateur
Amateur

Donedavna streetball , niekedy si zahram futball, to uz ale len sporadicky , alkohol v poslednom case , ze by bolo ale toho nejako viacej o tom neviem ...
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

co si za cloveka nemas problem nadviazat kontakt s babou?nechodia po vas ocumovat?nie kazdy moze mat to co chce.sa stym zmier
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Na tvojom mieste by som zacal vsetko brat menej vazne , trochu flegmaticky a hlavne vsetko s humorom :) zacal by som tymto . ( neberte to zle, tiez chcem pomoct, mna toto vzdy rozveseli :) ) Skus robit co ta bavi, alebo len skusaj nove veci, spoznavaj novych ludi nefixuj sa na tych starych , tak ako s tou kamaratkou. Proste hlad do predu , si mlady tak nerozmyslaj nad samovrazdou
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hľadaj si prácu, hľadaj pôsob akým zarobíš čo najviac :)
netuším prečo bavíš zo seba takého neskutočného debila? máš rád tu holku? daj jej to na javo, som na strednej a teraz mám akože premárniť rok či v tvojom prípade 2 platonickou láskou ? :wink:
začni plávať chodiť vonku na bicykli, behať alebo všetko možné len prosím ťa vypadni od PC...
//to fakt tam nie sú pekné dievčatá ? ja keď uvidím neakú kočku v minisukni tak som hneď zaľúbený :lol:
bezchuti
Amateur
Amateur

Cital si celu diskusiu ? Ja som jej to na javo uz dal... uz aj viac krat, no ona ma bere ako kamarata, tam uz nie je mozne nicim zaposobit na nu a pod. Ja sa proste nedokazem odlubit, predsa su to city , pre to neexistuje nejaky vypinac, zapinac ... No u niektorich ludi mozno ano.
bezchuti
Amateur
Amateur

Cital si celu diskusiu ? Ja som jej to na javo uz dal... uz aj viac krat, no ona ma bere ako kamarata, tam uz nie je mozne nicim zaposobit na nu a pod. Ja sa proste nedokazem odlubit, predsa su to city , pre to neexistuje nejaky vypinac, zapinac ... No u niektorich ludi mozno ano.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

bezchuti napísal:Cital si celu diskusiu ? Ja som jej to na javo uz dal... uz aj viac krat, no ona ma bere ako kamarata, tam uz nie je mozne nicim zaposobit na nu a pod. Ja sa proste nedokazem odlubit, predsa su to city , pre to neexistuje nejaky vypinac, zapinac ... No u niektorich ludi mozno ano.
Ci chces alebo nexces,musis na nu zabudnut..proste musis,de facto ti ani nic ine nezostava..
Co tak napr zmenit prostredie/do zahranicia/naznacil si,ze ani u vas doma to nie je prave ruzove,by boli dve muchy jednou ranou
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

bezchuti a bezrozumu -> este dlho tu budes plakat nad tym aky je svet k tebe zly a ze ti laska sere na hlavu ? alebo nebodaj zacnes s tym cosi robit ? :-P ... si obycajny prizdisrac a preto ta tvoje vytuzene dievca nechce - nepotrebuje niekoho, kto sa zosype a bude si to chcet hodit zakazdym ked sa jej nebude chciet ist von alebo co :-P :-P ...
Lick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lick »

clovek prejde pocas zivota vela srackami .. ako janko gordulic (tak sa tusim vola tipek z posty pre teba nie?) povedal .. umernost sraciek sa zvysuje schopnostou sracky riesit .. to znamena ze pokial ich vyriesis pridu vacsie .. a vacsie a vacsie .. zabudnut na tu babenku nebude lahke, prezil si s nu vela ale obzri sa dozadu .. stala pri tebe ona ked si bol v srackach ty? v rodine ak to mas blbe tak skus poziadat o pomoc starych rodicov ci u nich nemozes byvat nejaku dobu ze to doma nezvladas .. mne to raz velmi pomohlo .. na samovrazdu nemysli, a rozhodne to neskusaj lebo vec ze nato gule nemas .. len si ublizis a znicis zdravie ..
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Bezchuti: Predovšetkým. Ty sa zabiť nechceš. Ak by si to chcel, štatistiky úmrtí na železnici by boli bohatšie o jedno číslo. Zrejme vo svojom okolí nemáš človeka, ktorému by si sa schuti vyrozprával, posťažoval a našiel riešenie.
Možno to bol strach z prezradenia, ktorý ťa priviedol na fórum kde ostaneš v anonymite. Či je to tak, alebo onak, robíš dobre. Posťažuj sa, napíš čo ťa trápi, uľaví sa. Ak som čítal dobre, jeden z príspevkov ťa rozosmial. Aj to je super.

Ale predovšetkým. Ak predsa len budeš chcieť skočiť, pouč sa od môjho kamaráta.
Mal 18 rokov. Puberta a hormóny s ním šili riadne. Raz sa len tak z dlhej chvíle s nejakým "kamarátom" rozhodli, že by bolo celkom fasa vykradnúť obchod, ukradnúť dve tri škatuľky cigariet, nejaké to pivko a pálenku. I tak učinili. Bohužiaľ, v obchode bol tichý alarm. Polícii signalizoval narušenie objektu, ale narušiteľov neupozornil. Taký alarm je jednoducho ticho. Nepípa. Polícia došla do troch minút. Chlapec ušiel, ale môj kamarát bol na úteku dobehnutý služobným psom.
Obvinenie, súd, odvolanie, ťahačky, verdikt 6 mesiacov natvrdo.
Vlado to neuniesol. Bol to chlapec ako vtáčik. Doma ho nebolo, vkuse behal po lesoch na huby, po výletoch a tak. Nedokázal uniesť to, že má ísť do lochu a nastaviť nejakým fajnšmejkrom kakáč. Rozhodol sa pre tú najväčšiu blbosť v jeho živote...

Bolo ráno sedem hodín keď sa Vladimírova mama zobudila. Šla až do nočnej služby, preto mala deň voľna, uvarila si kávu, zapálila si cigaretku. Až na silný vietor to bol celkom príjemný marcový deň.
Zobudil sa aj jej ďalší syn Jozef, ktorý zobral na vodítko psíka, že ho ide vyvenčiť. Na to si na obuvníku na chodbe všimol Vladovu ubľúbenú knihu a z nej trčala obálka. Prišlo mu to divné, obálku otvoril a čítal. Vladimír opísal dôvody a aj miesto, kde to urobí. Zalarmoval mamu, vybrali sa ho hľadať. Aj ho našli. Obesil sa na strome. Otrasný pohľad.

Prišla polícia a lekárka. Polícia na mieste činu našla stopy ejakulátu, prázdnu fľašku ploskáčky rumu a bezduché telo vysiace na šnúre na bielizeň z konára zhruba vo výške dvoch metrov. Lekárka už len konštatovala smrť bez cudzieho zavinenia, presnú príčinu určila súdna pitva.

Vlado jednoducho napísal list na rozlúčku, šiel do lesa, opil sa, naposledy si vyhonil a zavesil sa.

Ale čo sa stalo v poslednej chvíli? Vladko po tom ako sa na lano zavesil si to rozmyslel. Lano bolo tenké, prerezalo krk a zastavilo sa až na úrovni chrbtice. Po obhliadke tela kriminalistami zistili, že on s tým lanom po tom ako sa zavesil bojoval. Mal od neho dorezané ruky a pod.

Odkiaľ to všetko viem? Otec bol ako jeden z policajtov ktorý tam v službe došiel.

Vladimír by dnes mal 25 rokov a ja verím, že túto blbosť by už viac neurobil.
V liste na rozlúčku ako dôvod samovraždy uviedol problémy s otcom a už spomenutý nástup do výkonu trestu. Po troch mesiacoch by ho na podmienku pustili a život ide ďalej.

Neexistuje problém, ktorý nemá riešenie. Ak ak problém riešenie nemá, tak to nie je problém a netreba ním strácať čas.
Život je pekný :wink:

//niektoré mená, časy a niektoré ďalšie maličkosti som zmenil, aby nebolo možné identifikovať o koho ide. Z úcty k rodine môjho kamaráta.
Fosman
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fosman »

Nemáš na to a asi sa cítiš dôležito keď to sem píšeš, nikto tu ti aj tak nepomôže a je to len na tebe ako sa s tým vysporiadaš. Tak či tak ťa to skôr či neskôr prestane trápiť a ty sa budeš smiať aký si bol hlupák keď si myslel na samovraždu.
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

keby si ju miloval, tak by si vedel ze ju mas pustit, a ked k tebe naozaj "patri" tak pride sama...
inak by si bol sebec a laska nemoze byt sebecka. je to problem v tvojej hlave, ktory musis vyriesit (pochopit) len a len ty, a s tym ti nikto pomoct nemoze. I can only show you the door - you're the one that has to walk through it..
drzim palce
Napísať odpoveď