Obnovenie vymazaných súborov - SATA NTFS

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
L.E.n
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Obnovenie vymazaných súborov - SATA NTFS

Príspevok od používateľa L.E.n »

Nazdar. Včera sa mi vo svojej nekonečnej debilite podarilo vymazať 20 hodín práce a teraz by som to rád späť... mám to zálohované, no podstatnú časť práce som spravil práve včera a to sa mi vážne nechce znova robiť.
Mám SATA HDD, Windows XP SP3, súbor sa nachádzal na NTFS partícií C:.
Skúšal som Recuvu, Active@ Undelete, ale buď to nič nenašlo, alebo sa v tom nevyznám.
Sú to .php súbory, Recuva nenašla ani jeden .php súbor.
Undelete našiel, akurát to boli súbory, ktoré už na disku sú, takže žiadna sláva...
Recuva okrem toho našla súbory z roku 2006, počítač mám od tohoto roku, takže to budú asi nejaké Windowsácke knižnice alebo čo...
Nejaké tipy? Vďaka.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Obnovenie vymazaných súborov - SATA NTFS

Príspevok od používateľa Grim »

...uvažuješ v prípade neúspechu tu na fóre aj zverenie do rúk profesionálnych firiem?...
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Grim-Reaperka napísal:...uvažuješ v prípade neúspechu tu na fóre aj zverenie do rúk profesionálnych firiem?...
Určite nie.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

a co takto este skuist celkom dobry je pc file inspector ten ti to bude obnovovat pekne po clusteroch disku po sektoroch ak si das
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

co tak EASEUS_Data_Recovery_Wizard_Professional mne pomohol pri zachrane dat ked sa zmenila na particiu RAW a videl som tam aj funkciu zmazanych dat :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keďže si tie súbory mal na C:, je dosť veľká pravdepodobnosť, že zmazané súbory už sú dávno fyzicky prepísané rôznymi systémovými alebo dočasnými temp súbormi.. a v tom prípade už Ti naozaj pomôže iba profesionálna firma.

Zvyčajne keď zmažeš súbor, zmaže sa len jeho hlavička, ale fyzicky stále ostáva na disku a programy typu Recuva a spol. vedia tieto súbory opätovne obnoviť. Ak sa však už na dané miesto zapíše iný súbor, nádej na obnovu sa limitne blíži nule.

Skús ešte raz pre istotu pozrieť nastavenia Recuvy, mne tento program dokázal pekne obnoviť mnoho GB dát..

//som si nepozrel dátum.. a ma zmiatol predchádzajúci príspevok.. :D
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Keďže si tie súbory mal na C:, je dosť veľká pravdepodobnosť, že zmazané súbory už sú dávno fyzicky prepísané rôznymi systémovými alebo dočasnými temp súbormi.. a v tom prípade už Ti naozaj pomôže iba profesionálna firma.

Zvyčajne keď zmažeš súbor, zmaže sa len jeho hlavička, ale fyzicky stále ostáva na disku a programy typu Recuva a spol. vedia tieto súbory opätovne obnoviť. Ak sa však už na dané miesto zapíše iný súbor, nádej na obnovu sa limitne blíži nule.

Skús ešte raz pre istotu pozrieť nastavenia Recuvy, mne tento program dokázal pekne obnoviť mnoho GB dát..
Topic je už neaktuálny a so stratou som sa vyrovnal. Recuva to objaviť nevedela a vymazaný priestor sa nemohol nahradiť, keďže jediné čo som inštaloval bola práve tá Recuva :D
RoBo_SK
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoBo_SK »

skoda ze som tu nebol skor urcite by ti pomohol program onetrack easy recovery ten soft je najlepsi na obnovu dat dokonca sa v niektorych pripadoch da obnovit aj uz ked sa to znovu zapise
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

RoBo_SK napísal:skoda ze som tu nebol skor urcite by ti pomohol program onetrack easy recovery ten soft je najlepsi na obnovu dat dokonca sa v niektorych pripadoch da obnovit aj uz ked sa to znovu zapise
Hej? Stiahnem, bude sa hodiť :)
Aj tak vďaka za záujem :D
Napísať odpoveď