browser hry
browser hry
Prosim potrebujem pomoc, hram hru darkorbit je to hra cez prehliadac, a chcel by som sa spytat ci neni nejaky program ktory by zrychlil internet pocas hrania lebo obcas sa mi stane ze zamrznem. dakujem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: browser hry
použi chrome poprípade operu lebo mozzila často mrzne pri flash hrách
pouzivam google chrome a aj tak seka, skusal som aj mozillu aj operu a aj tam to sekalo cim to moze byt ?
čo máš za PC? je možné, že nestíha...
-
JAnci3D
Medium Star
jj darkorbit nato aka je to sprostosť je pomerne náročná, na NB s 2,4GHz Turionom mi žrala 100% z procaka čo viedlo k prehrievaniu, podtaktovaniu, sekaniu 
pocitac mam velmi dobry v tom to nebude ze by nestihal, a darkorbti neni sprostost hej !!!
-
JAnci3D
Medium Star
hral som to asi 3 mesiace takže ma nepresvedčíš 
no tak nie kazdeho to zase bavi chapem ta, ale ja to ghram uz skoro rok a je to super hrat az nato sekanie, fakt neni ziadny soft ktory by zrychlil internet pri download a upload ? prosim
-
JAnci3D
Medium Star
aké máš internetové pripojenie? Darkorbit ako každá flashovka nieje moc náročná na net, nepýtal si sa svojích spoluhráčov či nemajú podobné problémy? skúšal si aj starého klienta alebo toho už úplne vypli?
stareho klienta uz davno vyply, funguje uz iba novy, a pripojenie mam velmi dobre priblizne 4,5 MB/s, a problemy maju aj iny hraci, ale zase niektorym to robi a niektorym nie tak neivem cim to bude
-
JAnci3D
Medium Star
ak majú problémy aj iný hráči tak to môžu mať problémy oni s preťažením serverov aj keď to moc nepredpokladám a u niekoho sa to môže prejavovať viac u niekoho menej
no moze byt preto som sem napisal ci neni nejaky program ktory by aspon trosku zrychlil internet aby mi to tak nesekalo a mohol som v pohode hrat
-
citroniq84
Amateur
a potom darkorbit a podobne hry su dost narocne na upload ja som hral aj to aj runescape obe mi sekalo dal som navisit upload a ide to az na videa na youtube a tak ale to mam vraj daco ja v pc ale ten mam vikonný