čavte ludia 3 dni mi sekaju videa z you tube aj mojevideo aj od vsade najskôr som myslel ze v tom ma prsty t-com tak som im brnkol povedali mi ze chyba bude u mna ze asi môj antivir alebo nieaky virus pouzival som pandu cloud z ktorov som kazdy den skenoval pc myslel som ze to môze byt spete z tou pandou kedze ta funguje vlasne na serveroch tak ze vy len stiahnete klienta a ono to subori odosiela na server kde ich porovnava zo vzorkami odinstaloval som teda pandu dal NOD32
4,2 naslo 1 infekciu preliecilo restartoval sa pc ale video mrzlo dalej ono ho nacita ale aj tak seka mam pc zakladnu dosku ASUS V-AM AM2 procesor AMD atholn64 X2 5200+ 2,7GHZ 2GB RAM a graficka karta Nvidia G- Force 8600GT 512MB je od palit diky za rady
sekanie videi na internete
Re: sekanie videi na internete
citroniq, kvalita videa/sekanie videa nezávisí od internetu, ale od webového prehliadača, kodekov a hlavne od prehrávača/pluginu ktorý máš v browseri nainštalovaný a samozrejme od grafiky.
Choď na oficálnu stránku Nvidia, stiahni si nové ovládače, potom si stiahni "K-Lite Codec Pack" alebo "Codec Pack All In 1" keď si si niektorý z týchto 2 nainštaloval, pravdepobne máš Firefox aspoň dúfam, tak si hoď Windows Media Player Plugin for Firefox reštartni Pc a malo by ísť všetko bez problémov.
Choď na oficálnu stránku Nvidia, stiahni si nové ovládače, potom si stiahni "K-Lite Codec Pack" alebo "Codec Pack All In 1" keď si si niektorý z týchto 2 nainštaloval, pravdepobne máš Firefox aspoň dúfam, tak si hoď Windows Media Player Plugin for Firefox reštartni Pc a malo by ísť všetko bez problémov.
-
citroniq84
Amateur
Re: sekanie videi na internete
mam najnovsiu operu a poslednu vezziu ovladaca na graficku kartu skusim nahodit K-Lite Codec Pack