DHL cena prepravneho
DHL cena prepravneho
Zdravim,
chcel by som nieco predat do zahranicia a dopravit to tam cez DHL a tak som skusal vypocitat cenu prepravneho do Nemecka na stranke DHL a vyhodilo mi to nejaku strasne vysoku cenu, nieco cez 200€, to sa mi nejak nezda. Minule som objednaval taku istu vec z nemecka aku teraz idem predat a cena postovneho bola 22€ .. kde to tam mam vypocitat na tej stranke DHL aby mi to dalo realnu cenu, kolko to stoji beznym dorucenim ? Lebo tych 200€ je nejak moc, to bude mozno nejake extra rychle dorucenie, mne staci standardne.
Balik ma 5kg, rozmery 50x30x30 cca
Thx
chcel by som nieco predat do zahranicia a dopravit to tam cez DHL a tak som skusal vypocitat cenu prepravneho do Nemecka na stranke DHL a vyhodilo mi to nejaku strasne vysoku cenu, nieco cez 200€, to sa mi nejak nezda. Minule som objednaval taku istu vec z nemecka aku teraz idem predat a cena postovneho bola 22€ .. kde to tam mam vypocitat na tej stranke DHL aby mi to dalo realnu cenu, kolko to stoji beznym dorucenim ? Lebo tych 200€ je nejak moc, to bude mozno nejake extra rychle dorucenie, mne staci standardne.
Balik ma 5kg, rozmery 50x30x30 cca
Thx
Re: DHL cena prepravneho
Určite je to kravina. Ja som len tak zo srandy zadal tento istý balík ako ty ( váha , rozmery ) do Veľkej Británie a vyhodilo mi sumu 489€
Najistejšie bude tam zavolať.
Ak by mi niekto zaplatil 489€ za 5kg balík do UK tak to tam donesiem osobne aj s kyticou kvetov a darčekovým košom odo mňa ako bonus
Najistejšie bude tam zavolať.
Ak by mi niekto zaplatil 489€ za 5kg balík do UK tak to tam donesiem osobne aj s kyticou kvetov a darčekovým košom odo mňa ako bonus
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ked som posielal Notebook na reklamaciu do Nemecka, tak ma vysiel najlacnejsie ReMax - 50 EUR. To bol balik priblizne 5kg. DHL aj UPS boli drahsie. Ale to bolo 2 roky dozadu, mozno su teraz veci inak
skus DPD, mne vychadzali baliky od nich najlacnejsie. pozri cenniky
-
moosha
Darca
No az take nerealne mi to nepripada 
(ale skontroluj ci nahodou neposielas letecky alebo prioritne do 24h)
(ale skontroluj ci nahodou neposielas letecky alebo prioritne do 24h)
-
adox
Light Professional
Zdravim nerád zakladam nove temy tak to pisem tu aj ked to nema nic s cenou dopravného ale s DHL ano...v jednom e-shope som si objednal produkt bola tma možnosť kupiť to iba na dobierku a že dovoz službou DHL to znamená že sa platiť za tovar bude kurierovi čo mi to dovezie alebo ako ?...Ďakujem
-
typek61
Darca
ano kurierovi ako vzdy ked je to dobierka 
-
adox
Light Professional
Ok diki a ešte jedna vec, može to prebrať napr. mama ak ja budem v škole a prichádzam domov o 16:30 a ak pride doobeda a mama bude v robote, tak čo spraví ?
-
typek61
Darca
moze to aj tebe zaniest do skoly alebo mame do prace.a samizda mama ti to moze prebrat ale nie som si isty
pokiaľ nenájde nikoho doma a nebude tam tvoje tel. číslo tak zásielku uloží do skladu. Preto si tam mal napísať adresu tvojej školy...
mame daj občiansky a kludne to môže prebrať