Telefon na pausal

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
male pivo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Telefon na pausal

Príspevok od používateľa male pivo »

Cavte mam telefon na pausal a chcel by som sa spytat nedal by sa zrusit? Uz je toho namna dost a nestiham to platit
Shwollo
Darca
Darca

Re: Telefon na pausal

Príspevok od používateľa Shwollo »

dá sa, ale pri podpise zmluvy si súhlasil s 2-ročnou viazanosťou. Takže ak to cheš zrušiť tak musíš zacvakať pekne vysoké penále...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

da sa to ale musis poziadat o predcasne ukoncenie zmluvy ako pise Shwollo a musis zaplatit cca 250€ zalezi od toho akeho ma operatora..
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

to sa mu asik neoplati nie? :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

t-mobile - 500+ eur v akejkoľvek časti. Ja mám momentálne tri paušály, cca 120 eur mesačne, tiež ma to nebaví, ale tak počkám až vyprší ich viazanosť a udusím ich. Tých 500 eur je zlý nápad.
male pivo
Medium Star
Medium Star

Mam O2 a ked to stoji tych cca 200-250 eur tak myslim ze mi to nejak nebude vadit kedze mam na pausal SE Satio. A ked to zaplatim tak mi ten telefon nechaju?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja mám T-Mobile, teraz v decembri mi končí zmluva a idem do O2. V zmluve mám, že za predčasné vypovedanie zmluvy musím zaplatiť penále vo výške 10 000 Sk. Čiže radšej počkať aj keď to bude možno ešte dlho (neviem kedy ti končí zmluva) ako platiť nehorázne sumy za vypovedanie zmluvy.

A inak druhá vec, nechápem ľudí, ktorí si berú TOP mobily za obrovské paušály. K čomu vám sú také mobily? Pochopím, tak si to vyžaduje práca napr. prístup na internet a pod. ale pre vlastné potešenie, že môže niekto machrovať aký má fon pred druhými? Je možno pekné mať taký fon, ale radšej budem mať horší ako platiť niekoľko desiatok eur mesačne. A keďže ty to nestíhaš teraz platiť, aspoň budeš mať do budúcna ponaučenie, že nemáš kupovať niečo na čo nemáš resp. čo by mohlo skomplikovať tvoj život, keďže toho asi splácaš viac ako len mobil.
male pivo
Medium Star
Medium Star

Nic v zlom ale niesom povinny sa tu spovedat preco som ho zobral. Kazdy sa raz moze ocitnut vo "financnej tiesni" napriklad ked stratis robotu etc. a niesom taky clovek ktory pred druhymi machruje prave naopak a ked som si zobral ten telefon tak z viacerich dovodov ale tie tu nebudem rozoberat a tiez nebudem robit zo seba chudaka pred druhymi len koli tomu aby si druhi o mne nenahovarali a mimochodom ja som to nekupil ale je to na pausal a ajked mam zaplatit za to zrusenie tak to mi vobec nevadi a nehovoril som ze toho splacam viac ale okolnosti tu nechcem rozoberat len som sa pytal ci sa to da a kolko to stoji :)
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

ja by som bol zvedavy aky presne ze to mas pausal, lebo samizda O2 ponuka uz cosi rok a pol LEN O2 fer u ktoreho neni fixny poplatok, takze bud mas stary pausal ktory ti vyprsi za par mesiacov (do 6), co sa neoplati rusit abo to nemas na SR, nie? :)
male pivo
Medium Star
Medium Star

Nj neni na uzemi SR
Napísať odpoveď