Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
Staci ked to do daju na taku uroven ako to bolo pred vydanim enginer updatu tych par dni ako sa hladal Golden Wrench. Vtedy to bolo super.
lol ten archievement server to je ina pecka 
boooze, achievement servery, vy ste lamy, ked to farmite...
nebude mi niekto robit vecer medica na normalnych serveroch?
nebude mi niekto robit vecer medica na normalnych serveroch?
ja som tam omylom zabludil a zrazu kazdy daco divne pise
som to vyskusal a hopla 96 % 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nájde sa tu niekto kto nekuká MS a zahral by tf o 21:15?
-
Tailor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
JaCorn Flake napísal:Nájde sa tu niekto kto nekuká MS a zahral by tf o 21:15?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ešte niekto?
No už asi nikto
Teraz nie som doma a ak sa rýchlosť netu nezníži(zase), tak o pol huďku budem mať stiahnuté tf
No už asi nikto
Teraz nie som doma a ak sa rýchlosť netu nezníži(zase), tak o pol huďku budem mať stiahnuté tf
-
Tailor
Medium Star
Takže ?
ja som k dispozicii o 22.35
-
Tailor
Medium Star
Sme tu :
78.111.225.146:27015
78.111.225.146:27015
-
Qerten
Medium Star
Ja to mam ako predtym takze nechapemDedomil napísal:Staci ked to do daju na taku uroven ako to bolo pred vydanim enginer updatu tych par dni ako sa hladal Golden Wrench. Vtedy to bolo super.
Aj ja. Mne itemy padaju rovnako ako pred engi update.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Mne tiež približne rovnako.
B.T.W. včera som si celkom fajne zahral, aj ked mohlo tam biť viac ľudí z hojka.
B.T.W. včera som si celkom fajne zahral, aj ked mohlo tam biť viac ľudí z hojka.
ja som TF nehral mesiac a pol a neviem ako teraz itemy padaju a nevedel som ani to ze je nejaky engi update
ale dneska som si to zahral. Pozeral som si stare stranky tejto temy aby som vedel co sa stalo no nedostal som sa nikam.Nestihol som si pozriet tuto poslednu stranku takze kebyze si ju pozriem tak by som si s vami urcite zahral. No a ti itemy je to normalne ze som hral 4 hodky a padli mi:Eyelander(proste ten mec
),Frontiers Justice a este nieco co uz tiez mam ale nepamatam sa co to bolo 
Je mi jasne ze v dnesnej uponahlanej dobe nerozozna vela ludi jablka od hrusiek, ale sam Robin pisal ze drop limit sa zvysil kvoli Golden Wrench ale po vydani Enginer updatu sa drop limit da s5. Dokonca na TF2 blogu je pisane ze drop limit bol zvyseny len pre minuly tyzden 
PS: Neviem kto tu ma aku predstavu o drop limite, ale zvyseny drop limit bolo 1-2 itemov kazdu hodinu. Ono pre niektorych staci aj 4-5 za tyzden. Momentalne si staci zahrat cca 3hod na nejakom serveri a pozorovat "chat" co komu pada. Ak tu je niekto kto hral aktivne minuly tyzden isto vie ako to padalo a ako teraz i na idlovacich serveroch. Ked idlujete aj 8hod a pozriete historiu chatu za cely ten cas tam padne na celom serveri tolko itemov ze ich mozete spocitat na prstoch na ruke.
PS: Neviem kto tu ma aku predstavu o drop limite, ale zvyseny drop limit bolo 1-2 itemov kazdu hodinu. Ono pre niektorych staci aj 4-5 za tyzden. Momentalne si staci zahrat cca 3hod na nejakom serveri a pozorovat "chat" co komu pada. Ak tu je niekto kto hral aktivne minuly tyzden isto vie ako to padalo a ako teraz i na idlovacich serveroch. Ked idlujete aj 8hod a pozriete historiu chatu za cely ten cas tam padne na celom serveri tolko itemov ze ich mozete spocitat na prstoch na ruke.
lol dneska som sa pripojil na server zabili ma a 7 itemov naraz 
-
Tailor
Medium Star
Jj, niektore itemy ti spadli ale nepridali sa do backpackuMarkoff napísal:lol dneska som sa pripojil na server zabili ma a 7 itemov naraz
Tie ostavaju "v zakulisi" a keď ta kill tak sa ti najdu
-
Corn Flake
Guru wannabe
Práve mi padla ďalšia hatka http://wiki.teamfortress.com/wiki/File: ... ithhat.PNG 
A mne od updatu padlo minimálne 15 itemov a každú hoďku jeden
A mne od updatu padlo minimálne 15 itemov a každú hoďku jeden
Tu hatku som mal davno Corn Flake len Valve mi ju zobralo 
Naco je ten novy 3. slot co sa objavil po update? Este mi do neho nic nepadlo...