Sekanie hier pri nahravani videa
Sekanie hier pri nahravani videa
čawte , dneska som znova začal natáčat videa no zistil som že keď idem natočiť napr. nejakú hru ako je cs 1.6 alebo ine seka to strašne, ale PC je dobrý lebo pred 2rokmy my to šlo dokonca som si odvtedy aj PC vytunil takže nevím v čom by mal byť problém natáčam cez CamStudio skúšal som už aj Fraps aj hypercam ale stale nič dokonca my to seka aj keď natačam niečo v mozile v google chrome ale na ploche my to neseká.
disk je čisty defragmentovany dokonca je skoro prazdny
- Moja graf.karta je Ati.Radeon 4650 AGP , RAM 2GB , Procesor Celeron 3.2GHz
- Niekedy to velmy dobre fyčalo
pls pomozte
disk je čisty defragmentovany dokonca je skoro prazdny
- Moja graf.karta je Ati.Radeon 4650 AGP , RAM 2GB , Procesor Celeron 3.2GHz
- Niekedy to velmy dobre fyčalo
pls pomozte
Re: Sekanie hier pri nahravani videa
skús nenatáčať na plnom rozlíšení. Neviem či ti to pomôže a ako to pomôže, ale... 
nn nepomohlo to
Kukni sa na to aky druh kompresie mas nastaveny v programe cez ktory zaznamenavas. Najlepsie je to natacat bez kompresie aby si usetril narocnost a potom si to radsej spravit v programe ktory je na to urceny.
ako kuknem kompresiu??Mafko1988 napísal:Kukni sa na to aky druh kompresie mas nastaveny v programe cez ktory zaznamenavas. Najlepsie je to natacat bez kompresie aby si usetril narocnost a potom si to radsej spravit v programe ktory je na to urceny.
Zalezi v ktorom programe to natacas. Tam treba pozriet nastavenia videa a kuknut ktory codek to pouziva a pripadne aku kompresiu.
natacam cez CamHack a v nastaveniach tam mam kodeky navýber ja mam daný microsoft video 1
kodeky na výber :
Cinepak Codec by Radius
intel [email protected]
intel IYUV codec
Microsoft Video 1 -to mam dané
Techsmith screen capture codec
VP60*Simple profile
VP61*Advanced profile
takže tieto kompresie tam mam na výber
kodeky na výber :
Cinepak Codec by Radius
intel [email protected]
intel IYUV codec
VP60*Simple profile
VP61*Advanced profile
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aky mas disk? nahravas to na ten isty disk kde mas hru a win?
skus to nahravat na iny disk (fyzicky iny, nie inu particiu rozdeleneho disku) ak to je mozne
skus to nahravat na iny disk (fyzicky iny, nie inu particiu rozdeleneho disku) ak to je mozne
Cinepak Codec by Radius je asi najrychlejsi a neni narocny tak pouzi ten a uvidis ako to pojde. Potom napis ako to ide ak to nebude stacit da sa to mozno este aj blizsie nastavit ako rozlisenie fps a ine veci okolo toho zatial daj iba ten codec a skus na povodnych nastaveniach.xM4tHeWx napísal:natacam cez CamHack a v nastaveniach tam mam kodeky navýber ja mam daný microsoft video 1
kodeky na výber :
Cinepak Codec by Radius
intel [email protected]
intel IYUV codec
VP60*Simple profile
VP61*Advanced profile
no skusil som to seka to ešte viac než to sekalo...
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 12:45)
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 12:45)
jj nahravam to na ten isty disk kde mam win a hru.caesar1987 napísal:aky mas disk? nahravas to na ten isty disk kde mas hru a win?
(problem je v tom ze ten program pita ulozenie vide az ked to natocim takže tim to určite neni)caesar1987 napísal:skus to nahravat na iny disk (fyzicky iny, nie inu particiu rozdeleneho disku) ak to je mozne
Treba skusit vsetky a ten co ide najlepsie tak pouzi pripadne ak sa da este blizsie nastavit tak skus sa pohrat aj s tym. napr ak to zaznamenava nejakych 60fps tak zmen na 30 a podobne. Ja som frcal na tom codecu co som ti poradil a islo mi to dobre. No mal som iny PC.
moje FPS je norm 100skoro stale ale ked spustim CamStudio alebo Fraps zmeni sa na 12-20 fps
dam sem jpeg dočkajte
dam sem jpeg dočkajte
Ja som ale nemyslel FPS hry ale fps zaznamu to znamena ze ty povies kolko snimkov za sekundu ti ma pri natacani zaznemanavat ak ti ma robit 60 za sekundu zahlti ti hardware viac ako ked das iba 30 a pritom stale dosiahnes celkom dobry zaznam. Popripade sa kukni ci nemas nieco vo win co ti zbytocne zahlcuje ram procesor a podobne veci ako zbytocne spustene aplikacie beziace v pozadi.
a kde zbadam FPS ked nahravam ja nemam Fraps
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 13:08)
a v procesoch my zabera najviac explorer,avast,schvost (to vypnut nemozem avast mozem jedine ale explorer a schvost nemozem
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 13:09)
nechapem jakto ze my to minule išlo
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 13:08)
a v procesoch my zabera najviac explorer,avast,schvost (to vypnut nemozem avast mozem jedine ale explorer a schvost nemozem
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 13:09)
nechapem jakto ze my to minule išlo
a nemal si nahodou vtedy cerstvo naistalovany win?
Inak Avast je dost narocny povedal by som ze narocnejsi ako nod 32 ci dokonca smart security. Na slabsiom pc som raz mal tiez avasta no bola to hroza a ked som dal nodko vsetko slo lepsie. Mal si pred tym rovnaky win ako mas teraz a tiez si mal avast ci nodko?
Inak Avast je dost narocny povedal by som ze narocnejsi ako nod 32 ci dokonca smart security. Na slabsiom pc som raz mal tiez avasta no bola to hroza a ked som dal nodko vsetko slo lepsie. Mal si pred tym rovnaky win ako mas teraz a tiez si mal avast ci nodko?
nn nemal
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 13:31)
takže pozrel som si nastavenia divX a zbadal som že nemam označene decoding of Generic MPEG-4Video označil som si to a ide to už o 50% krajšie ale ešte stále to nejde tak jak by malo
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 16:04)
asi pojdem preinstall. windows
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 13:31)
takže pozrel som si nastavenia divX a zbadal som že nemam označene decoding of Generic MPEG-4Video označil som si to a ide to už o 50% krajšie ale ešte stále to nejde tak jak by malo
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2010, 16:04)
asi pojdem preinstall. windows
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a co takto skusit iny program na nahravanie?