Brigáda v Škandinávií?
Brigáda v Škandinávií?
Zdravím, chcel by som sa spýtať, či je tu niekto kto tam bol..povedal čo poprípade robil, ako a cez jakú agent´´uru si to vybavil, jazykove znalosti jaké potreboval a tak 
-
Lick
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Brigáda v Škandinávií?
postaci anglictina .. a ak pojdes cez agenturu budes robit ako otrok zarobis minimum 128 nok dajme tomu co je pre ich zivotnu uroven (vec ze polovicu s tych 128 na hodinu len na jedlo das) ovela horsie ako minimum na slovensku tak este agentura si strhne nejakych 20korun za kazdu hodinu + dan je vysoka 36% .. 30% ak budes mat "dobru" agenturu .. ... kamatar moj za 8 eciek robit ani bohovi 
A jak je to s brigádami na leto
? Lebo i to by mi mozno stacilo ked som este na VS
?
-
Lick
Light Expert
neodporucam ak tuchces byt kratko tak to si radsej uzi leto a ak na dlhsie tak sa unudis k smrti
Ako toto leto doma zatial brigada zadna a ked sa mam uz trepat niekde za robotou tak by som chcel rovno do zahranicia ...a velmi ma laka skandinavia preto sa pytam
ci nejaka farma ( som pocul ze sa da byvat i v rodine a tak ) neviem ale viem ze tototreba asik skor vybavovat jak rped letom tak som sa chcel informovat ...
-
Lick
Light Expert
tu su ludia uzavreti .. neviem ako severnejsie od osla .. keby som cez leto v norsku a bolo by to niekde v osle kludne bych ti dal kluc od bytu ale idem do grecka a holanska tak no :-S ale kazdopadne neodporucam ti skandinaviu a toboz nie cez nejaku agenturu ktoru nezajima ani co budes robit len to ze kolko si strhne z tvojej vyplaty aby sa to aj tak tebe viac oplatilo ako brygada na slovensu .. proste oni robia take oje*** .. uz viacero ludi tak chcelo a vec ze na konci leta nadavali ze 2 mesiace mali domrvene len vdaka nejakemu idiotovi ktoremu tvrdne penis nad tym ako mu studenti zarabaju lovky ^^ skus anglicko nemecko rakusko irsko .. alebo jednoducho skus sa poobzerat po niecom kde nebudes len makat ale to leto si aj uzijes ^^
Trochu neskoro na pomyslanie nad brigadou v polke jula, nemyslis?
heker:: na budúci rok 
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2010, 11:28)
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2010, 11:28)
-
Lick
Light Expert
a dalsia nevyhoda skandinavie je ta ze tam mas vsade poliakov :-S ten kto robil v zahranici (KDEKOLVEK) tak vie co poliaci znamenaju
edit: oprava
edit: oprava
-
hojko
Site Admin
Lick: Aku vyhodu znamenaju poliaci okrem toho, ze sa s nimi dokazes ako tak dohovorit??? Kamarat siel do Holandska a vravel, ze to co on mal robit dajme tomu za 10 eur, tak poliak sa rozhodol robit za 8 eur na hodinu. Ked znizil cenu na 8 eur, tak poliak znizil na 6-7 eur. Ak to plati aj v Skandinavii, tak v tom ziadnu vyhodu nevidim.
-
Lick
Light Expert
seva Hojko ^^ vyhoda viac menej ziadna
nechcem porusovat pravidlo cislo 6 ale tak su to nekulturne sebecke hovada .. nemaju kusok sebaucty .. a kamarat hovoril pravdu, aj moj prispevok vyssie nemal vyjadrit vyhody poliakov ale nevyhody
asi si zle pochopil
kazdopadne tam kde su poliaci to nema vyznam
edit: jedna je
strasne mi chutia krowky
a oni ti mile radi (samozrejme ze im za ne musis zaplatit asi 10 nasobok toho co oni za to daju v PL) donesu .. ale tak nechcem sudit vsetkych podla jednoho .. poznam ich viacero .. mozno nejakych 30-40 tak co som sa s nimi bavil skor ako som v praci skoncil .. najdu sa aj rozumni, pomozu, s jednym som sa celkom v pohode aj bavil .. on sam povedal ze to co ostatni robia je proste zle ale s tym nic nespravi ze za to moze ta mentalita ich
edit2: teraz som si prcital moj prispevok hore, napisal som preklep, myslel som nevyhoda nie vyhoda
tralalala

edit: jedna je
edit2: teraz som si prcital moj prispevok hore, napisal som preklep, myslel som nevyhoda nie vyhoda
Ked u mňa je prioblém, že proste by som sa tam rád pozrel...
a len tak ny výlet nemám
..také Švédske , Fínske kapely...príroda ..ach ..a hádam aspoň kus chladnejšie leto 
v kazdom pripade treba dopredu ratat s tym ze skandinavia je naozaj priserne draha, hlavne potraviny