Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
aha, ja som to pozeral hneď pod zoznamom prihlásených užívateľov a tam medzi darcami si jediný "zelený". S tou zelenou k nám neladíš 
Nenavštevujem toto forúm tak náruživo už dlhšiu dobu, vrátane doby keď sa prešlo na phpBB3, tak by som sa chcel hocikoho opýtať, či sa vlastne ešte dajú nájsť vlastné príspevky užívateľov v nejakej väčšej téme, ako tomu bolo predtým.
Pre pochopenie predtým sa tomu nadávalo "zobraziť moje príspevky" v téme čo ja viem narp. Hľadám názov piesne etc..
díky za A+
Pre pochopenie predtým sa tomu nadávalo "zobraziť moje príspevky" v téme čo ja viem narp. Hľadám názov piesne etc..
díky za A+
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Presne to som hladala aj ja vcera a nenasla som, tak som musela rucne prebehnut cca 30 stran.
-
hojko
Site Admin
Momentalne zobrazenie vlastnych prispevkov v teme nie je. Je tu len vyhladavanie v danej teme, co by mohlo pomoct - vid. priloha.
-
Soviet
Darca
Tak tak aj mne to brutalne chyba..
sk.aredak napísal:vadii mi, ze ked kliknem na odkaz tak sa otovori do aktualneho okna...
vačšina ludi už ma klik kolieskom..... ak ho nemaš hold smola
Mne to tlacidlo nefunguje, takze pouzivam ctrl+lavy klik 
ale par mesiacov dozadu sa do uz opravilo na otvaranie do noveho listu....aj ked ja vzdy pouzivam koliesko 
-
lekoklatik
VIP
Veď sebci citoval príspevok z 12tej strany z 28.februára. Už to dávno funguje na všetky linky ktoré vedú mimo fóra. Tie čo odkazujú na hojko fórum sa otváraj v tom istom liste/okne. Takže Sebci-ho reakcia je pozadu a teraz už bezpredmetná...
-
Nadeo
Guru wannabe
Uz niekolko prispevkov mam post counter zaseknuty na 993... Teraz skocilo na 4.. Hm. Ten predposledny prispevok mi to neratalo?
-
audiotrack
VIP
ak je príspevok autoeditnutý do predošlého, tak nezarátava nový príspevok
-
Nadeo
Guru wannabe
Uz asi dva dni som mal 993, a to som prispieval normalne... Ziadne autoedity. Cudne 
aj mne to posledne dni robi...som si to vsimol lebo mam stale 300 prispevkov... 
-
hojko
Site Admin
Pozeram frontu mailov a je v nej 5 mailov, z toho su dva na aol.com a dva na chello.sk, vsetko s chybovou hlaskou Deferred: 452.
Dnes sa mi už 2x stalo, že mi blikalo v okolí môjho nicku (po odoslaní príspevku), viď obrázok...v intervale 1 sekunda : 1 sekunda a keď som klikol na tlačidlo "Diskusia", na novej stránke to pokračovalo na mieste kde predtým ešte asi 45 sekúnd.
-
lekoklatik
VIP
Si rarita fóra, máš LED nick 
//Eruner a čo ostatní ľudia? Ak im to bude robiť v opere? Všetci majú prejsť na iný prehliadač? To nie je riešenie. Mne to zatiaľ neurobilo ani raz, možno to len nejak zblblo na chvíľku (uplink sa babral
)
//Eruner a čo ostatní ľudia? Ak im to bude robiť v opere? Všetci majú prejsť na iný prehliadač? To nie je riešenie. Mne to zatiaľ neurobilo ani raz, možno to len nejak zblblo na chvíľku (uplink sa babral
skús používať Google Chrome namiesto Opery, možno to pomôže
-
masterdead
SysAdmin
Maily by mali uz chodit bez oneskorenia, problem bol sposobeny samotnym systemom fora a jeho vlastnou frontou.
-
weroro
Flash coder
Nepamatam, ze by som sem pisal ale stale sa na fore nezobrazuju flash prilohy, je tam len prazdne okienko v rozmere flashu ale s hlaskou "movie not loaded". Chyba kodu alebo je to schvalne bloknute? lebo to fungovalo tusim este niekedy v January a odvtedy to nejde.
Daj odkazy na konkretny prispevok. Flash videa su totiz zakazane, maju ich k dispozicii iba moderatori a prave Goten to nedavno zneuzil
Ale tak tam sa to ostatnym zobrazovalo, cize momentalne neviem co myslis.