STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Ja len pevne dufam ze to regionalne blokovanie uz bude vypnute. Najviac mi vadilo ked som chcel stiahnut nejaku hru 18+ a nedalo sa kvoli blokovaniu.
ja si konečne budem môcť stiahnuť Doom 2 
Ja Duke Nukem 
mojmu steame dnes zacalo j*bat, nemate skusenosti s tym ze by vam furt vyúadaval Friends a nenachadzalo servre? skusal som vypnut FW a aj zmazat clientregistry a nic
Obcas mi to zvykne robit ale potom to naskoci. Neverim ze chyba je u teba. Mozu blbnut servery steamu
nikomu inemu neblbne len mne
teraz mi uz friends nenabehne vobec
vyzera to tak ze asi sam niesom http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1358020
vyzera to tak ze asi sam niesom http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1358020
Toy M@ch!n3: mne to uz tak blbne pol roka.
cubix: tak ze sa neda hrat vobec ziadna hra?
Jedine co mi nejde ked to vypadne je Insurgency (HL2 mod). Inak ostatne idu. Len ked pustim hru tak ked stlacim shift+tab tak sa nic nedeje.
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
teraz uz zajeba**** kompletne aj L4D2, nejde napojit ani spravit lobby, omg valve WTF???
len mne vobec nejde friends, cloud a ani v hre mi nenajde ziadny server
Jaaj, a co tak aj nieco citat namiesto spamovania temy - Steam ma planovany Downtime:
http://forums.steampowered.com/forums/s ... p?t=784747
http://forums.steampowered.com/forums/s ... p?t=784747
Cyrus666: tu temu som tu daval na minulej stranke
icefiresr: nikde tu http://forums.steampowered.com/forums/s ... 45&page=15 nevidim planovany downtime a ak by aj bol, tak urcite nepojde aj inym ludom co mam vo friends a nie len mne
icefiresr: nikde tu http://forums.steampowered.com/forums/s ... 45&page=15 nevidim planovany downtime a ak by aj bol, tak urcite nepojde aj inym ludom co mam vo friends a nie len mne
Aj ja mam Steam Community Offline, nielen ty. A precitaj si aj prispevky na tom fore.
-
Thief211
Light Star
voliako to blbne mam to iste
-
Cyrus666
Light Professional
pred chvilou ma pobavil jeden chlapec, akurat som dostal ban na jednom serveri(L4D2) a potom si ma hned pridal do friends jeden jebko a zacal:
0:21 - vaIve corp. ADMIN : Dobry den.
0:21 - Cyrus [SK]: kto si?
0:21 - Cyrus [SK]: ty si mi dal banM?
0:21 - vaIve corp. ADMIN : Jsem pracovnik ze spolecnosti valve a musim se s vama dohodnout.
0:22 - Cyrus [SK]: ?
0:22 - vaIve corp. ADMIN : Rikate ze jste dostal ban ?
0:22 - Cyrus [SK]: na jednom serveri, to ale neriesim, zajtra je unban, poznam hlavneho admina, len by som chcel vediet dovod
0:23 - vaIve corp. ADMIN : Aha , jednalo se totiz o omyl. Dostal jsem zpravu , abych pripad s vami vyresil.
0:23 - Cyrus [SK]: o co sa jedna?
0:23 - vaIve corp. ADMIN : To vam bohuzel nemohu rict. Bude ale nutno skontrolovat vas steamucet.
0:24 - Cyrus [SK]: steam ucet mam skontrolovany, mail verifikovany
0:24 - vaIve corp. ADMIN : Mam namysli jinou kontrolu uctu , konkretne manualni (provedenou adminem)
0:24 - Cyrus [SK]: jako?
0:25 - vaIve corp. ADMIN : Jak se kontrola kona vam bohuzel nemohu rict , potreboval bych ale vase prihlasovaci udaje. Doslo totiz k chybe v nasem systemu.
0:25 - Cyrus [SK]: prihlasovacie meno aj heslo?
0:26 - vaIve corp. ADMIN : Ano , je potebne jen na petiminutovou kontrolu. Po teto budete moct delat s uctem co chcete.
0:26 - vaIve corp. ADMIN : potrebne*
0:26 - Cyrus [SK]: ok
0:27 - vaIve corp. ADMIN : Mohl by ste mi tedy tyhle informace poskytnout ?
0:27 - Cyrus [SK]: jasne
0:27 - Cyrus [SK]: prihlasovacie meno: dobry pokus jebko
heslo: pal do pi*e ty ko*ot a chod oje*** inych
0:27 - vaIve corp. ADMIN :
vaIve corp. ADMIN is now Offline.
0:21 - vaIve corp. ADMIN : Dobry den.
0:21 - Cyrus [SK]: kto si?
0:21 - Cyrus [SK]: ty si mi dal banM?
0:21 - vaIve corp. ADMIN : Jsem pracovnik ze spolecnosti valve a musim se s vama dohodnout.
0:22 - Cyrus [SK]: ?
0:22 - vaIve corp. ADMIN : Rikate ze jste dostal ban ?
0:22 - Cyrus [SK]: na jednom serveri, to ale neriesim, zajtra je unban, poznam hlavneho admina, len by som chcel vediet dovod
0:23 - vaIve corp. ADMIN : Aha , jednalo se totiz o omyl. Dostal jsem zpravu , abych pripad s vami vyresil.
0:23 - Cyrus [SK]: o co sa jedna?
0:23 - vaIve corp. ADMIN : To vam bohuzel nemohu rict. Bude ale nutno skontrolovat vas steamucet.
0:24 - Cyrus [SK]: steam ucet mam skontrolovany, mail verifikovany
0:24 - vaIve corp. ADMIN : Mam namysli jinou kontrolu uctu , konkretne manualni (provedenou adminem)
0:24 - Cyrus [SK]: jako?
0:25 - vaIve corp. ADMIN : Jak se kontrola kona vam bohuzel nemohu rict , potreboval bych ale vase prihlasovaci udaje. Doslo totiz k chybe v nasem systemu.
0:25 - Cyrus [SK]: prihlasovacie meno aj heslo?
0:26 - vaIve corp. ADMIN : Ano , je potebne jen na petiminutovou kontrolu. Po teto budete moct delat s uctem co chcete.
0:26 - vaIve corp. ADMIN : potrebne*
0:26 - Cyrus [SK]: ok
0:27 - vaIve corp. ADMIN : Mohl by ste mi tedy tyhle informace poskytnout ?
0:27 - Cyrus [SK]: jasne
0:27 - Cyrus [SK]: prihlasovacie meno: dobry pokus jebko
heslo: pal do pi*e ty ko*ot a chod oje*** inych
0:27 - vaIve corp. ADMIN :
vaIve corp. ADMIN is now Offline.
Ja mam tiez jednu zlu skusenost s neoficialnymi servermi (konkretne sa lekarnicka dala pouzit iba na spoluhraca, nikto sa nemohol liecit sam), odvtedy pri zakladani hry vvzdy davam aby bol pouzity oficialny server, tam je pokoj
PS: ja by som sa s nim este pohral trochu viac a este by som ho aj udal, nech ho zabanuju naozajstni zamestnanci Valve.
-
Cyrus666
Light Professional
vsak neboj sa ja som ho udal, dostal report v profile, zajtra (teda dnes uz
)to budem riesit s hlavnym adminom toho servera, ten server je pohode len chcem vediet preco mi tam niaky trtko dal ban a urcite hento hned pisal on tie tazke oje***
-
Qerten
Medium Star
Admin toho servera sa na teba pravdepodobne vyserie.
Mal si si skopirovat SteamID toho chlapca a cele to poslat na Valve support, oni si uz ci je to pravdive alebo nie overia
Mal si si skopirovat SteamID toho chlapca a cele to poslat na Valve support, oni si uz ci je to pravdive alebo nie overia