DOVERA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: DOVERA

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

JAJAIVA napísal:ako sa da naucit doverovat po sklamani sa v laske?...ked ten druhy podviedol a uplne ste sa sklamali!
Mala by si sa ucit na vlastnych chybach a coraz starostlivejsie si vyberat potencialneho partnera, aby si s tymi malo potencialnymi nestracala darmo cas, nebodaj sa kvoli nim trapila, ked za to nestoja. Dôveru si podla mna zasluzi kazdy, kym ju nesklame.. Potom ju moze ziskat späť, ale neradim ju davat zadarmo, ale ani za peniaze ;)..
Ak ta partner podvedie, tak bud rada, ze to aspon urobil, lebo to signalizuje, ze nieco nie je v poriadku vo vasom vztahu.. Cim skor to teda zistite, vidiskutujte a rozhodnite o buducnosti vasho vztahu.. Ono sa to mozno lahko hovori, ale je to tak.
Ked sa uz sklames, tak ti z toho pomozu kamosky svojou pritomnostou, povzbudivimi slovami (ved na to su) a im dôverujes stale.. Ked sa sklames kvoli chalanovi, tak nehadz vinu na cele muzske pokolenie, ved to je nezmysel ! Hadz ju iba na konkretnu osobu.. Zbytocne si takymto naivnym zovseobecnenim stazis cestu k dalsiemu vztahu.. Dufam, ze som pomohol..
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslim ze bezvyhradne doverovat moze kazdy len sebe, ked uz by ma mal dakto podviest tak nech si to necha pre seba a nech si to vyzere sam, pretoze tie vycitky pridu a preco by som sa s tym mal trapit ja? to je take prenasanie problemov a je to dost skarede. ja doverujem kazdemu ale len raz. ked ma niekto sklame tak potom uz len velmi tazko zacinam doverovat znova, ale da sa to, len to chce cas a nesmie vas sklamat znova.
r4wMUnt34q
Star
Star

zelovoc napísal:myslim ze bezvyhradne doverovat moze kazdy len sebe
Mal by.. Ale to neznamena, ze nemoze bezvyhradne dôverovat osobam, co si to zasluzia, len treba prist na to, ktore su to osoby a to je uz na kazdom ako sa zariadi.
zelovoc napísal:ked ma niekto sklame tak potom uz len velmi tazko zacinam doverovat znova
No treba s nim vydiskutovat, ze preco sklamal a dat druhu sancu za nejakych podmienok pripadne.. Tretie sance by sa mali davat tazsie... ZALEZI HLAVNE NA ZAVAZNOSTI PRIESTUPKU !
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

JAJAIVA napísal:ako sa da naucit doverovat po sklamani sa v laske?...ked ten druhy podviedol a uplne ste sa sklamali!
dovera uz nikdy nebude taka ako bola na zaciatku...... :?
r4wMUnt34q
Star
Star

qwerty-xyz napísal:dovera uz nikdy nebude taka ako bola na zaciatku...... :?
Nikdy nehovor nikdy... Podla mna sa postupom casu da dôvera ziskat nas5 aj cela.. Tym, ze budes osobe vyhadzovat jedno sklamanie stale na oci a podryvat vas vztah, to len pokazis... Casy sa menia, ludia sa menia.. Ci uz k lepsiemu alebo k horsiemu, zalezi od nich.. Netreba sa bat dôverovat, ale treba s rozumom ;)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Ako to bolo..v laske ma byt clovek blazon,ale nie hlupak:)
aj si zaspievame..thx Alexandr
www.youtube.com/watch?v=yCuGqIhUaJE

by the way,toto forum je fakt swetove,sa tu mozem hrabat v myslienkach,viest monology lol a nikoho ani nenapadne mi do toho pindat ..Hojko je nr 1..
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Ja už nikdy nebudem veriť opačnému pohlaviu... nech príde akokoľvek výnimočný človek , stále tam bude istá nedôvera... bohužiaľ , situácie menia pohľady a postoje k určitým veciam ... :? u mňa teda rozhodne...a kedže som tvrdohlavá a poznám sa... tak viem že bude veľmi ťažké začať veriť (ak príde naozaj skutočná laska )
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Preco zanevierat na opacne pohlavie? To, ze zopar jedincov dokazi renome neznamena, ze vsetci su zli.
Ked pride prava laska, urcite to spoznas. Verit budes, len budes opatrnejsia. Nic si z toho nerob, to je prirodzena reakcia na podobne sklamania. Clovek sa len boji, ze to tak znova bude boliet.
Ziadna obrana na to nie je. Kazdy so zlomeny srccom si cez to musi prejst.

Hlavu hore, je tam niekde, je tam... ;-)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

uuuuf no to je ťažká otázka pretože, nedávno som sa rozišiel skoro po 2 ročnom vzťahu čo ma jednoducho podjeb*la s iným a doteraz aj ked som s inou nedokážem tak dôverovať ako som dôveroval...nejako to nejde ked som sa sklamal..ale všetko postupom času možno aj hej... to všetko záleží ako sa máte radi a ako na to nemyslíš :)
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Rada to zrovna nebude, ale po pravde ja to vidim momentalne tak...verit mozes naozaj len sebe, pretoze nikdy nevies kedy tomu druhemu "prepne", nech ti tvrdi cokolvek a nech mu ty doverujes akokokolvek dobre...

ale aby sme neboli OT...tak sa doplnim asi tak, ze ak neveris, tak proste verit nebudes...ako to vyriesit?...jednudocho neverit...nemozes byt tym cim nie si, bud taka aka si...co tym chcem povedat?, nedoveruj,...aby si sa nepopalila...casom ale dovera pride sama...
ja mam taky problem, ze keby mi teraz dievca povie, ze ma lubi...tak jej nebudem verit...ale ked to bude tvrdit po roku...tak OK...nwm ci ma chapes co tym chcem povedat...snad som pomohol..
Napísať odpoveď