Hudobné cd

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Hudobné cd

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Zdravím ľudia, potrebujem helfnuť, mám audio cd z pesničkamy, a ked ho dám do veže hrá to bez problémov, ale ked ho dám do PC, tak mi iba ukazuje že je to Audio CD a že veľkosť je 0 bajtov atd, dám celé E// prehrať vo VLC alebo v WMP a prehrá v pohodičke, ale ja by som z toho nejak spraviť mp3 a upnúť to niekde, ale ked dám otvoriť cd, tak tam 20 súborov namiesto track.mp3 tam mám track.cda (Typ : CD Audio track )
Ale keby to aspoň malo po 3 MB ale má to 44 bajtov a ked vyberiem cd tak mi to nejde prehrať (skopírovaný priečinok na plochu z týmito súbormy).
Dalo by sa z tým niečo spraviť ? :D
VĎAKA za každú pomoc
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Hudobné cd

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Ja na to používam Ashampoo Burning Studio (konkrétnu funkciu RIPOVAT HUDBU).
Ale robieval som to aj cez windows media player. V novej mp11 je to myslím funkcia kopírovať a konvertovať hudbu z audio CD. Po vsunutí do mechaniky si spusti win media player a tam si to už veselo nájdeš :wink:

Ak by si si nevedel rady, ozvi sa, pomôžem :wink:

EDIT: Alebo stačí do googlu napísať RIP AUDIO CD a nájde ti milióny stránok a nekonečne veľa programov. AJ FREE, napríklad tu: http://www.freerip.com/
Myslím že ten návod je fakt stručný a jednoduchý:
FreeRIP is an advanced CD to MP3 Converter that comes packed with features. At its core, FreeRIP reads audio from your CDs and allows you to save them to your coumputer in a variety of digital formats including WMA, MP3, Ogg, Wav, or FLAC audio files (this process is known as CD ripping or CD to MP3 conversion). Converting your CD audio collection to digital audio files is a breeze with FreeRIP: download and install FreeRIP, put your audio CD into your computer's CD drive, run FreeRIP and click on the Rip button.
Good Luck :wink:
K+ poteší :P
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Wow, super ide to vdaka, a ešte sa chcem spýtať, ripuje to iba z cd-čka ?
Lebo nijak sa mi nedali označiť súbory z plochy...
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Čo konkrétne by si tak chcel urobiť?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

takto hudobné CD musíš Ripovať cez program, ak ho len tak skopíruješ na plochu tak s tým už nič nenarobíš súbory cda sa nedajú kopírovať (tažko sa to vysvteľuje ale cda iba obsahuje info o tom z ktorej časti CD má pesnička hrať) čiže ak to skopíruješ a nebude CD vo vnútri hrať to nebude
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Myslím tým, či sa dajú ripovať aj pesničky z PC...
elnam
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa elnam »

Čo by si chcel ripovať z PC? Ripovanie je o tom, že ti prevedie stopy z CD do mp3, alebo iného súboru.

Ak máš na ploche pesničku v mp4 a ty ju chceš do mp3, tak sú na to iné programy, konvertéry.
Napísať odpoveď