Pohoda festival vs. Duchonka

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Pohoda festival vs. Duchonka

Príspevok od používateľa Petoo »

Ahojte, nasiel som tu nejake temy o festivaloch, no nic mi v podstate neodpovedalo moje otazky.

Na Pohode som bol minuly rok aj tento a pacilo sa mi neskutocne. Na Duchonke som nebol este ani raz, no pocul som, ze minuly rok tam bolo okolo 25 000 ludi, co by znamenalo, ze to je celkom velke. Rozmyslal som preto, ze by som to isiel tento rok pozriet.

Mam teda otazku, oplati sa to? pocul som, ze organizacia nie je ktovieaka a tiez sa tam dost kradne. V com je podla vas horsi tento festival oproti Pohode? V com je lepsi? A hlavne, aka je tam atmosfera? lebo ako vsetci vieme, atmosfera na pohode je nieco uzasne a nechcem ist niekam, kde ked sa opijem a nahodou sa na niekoho skaredo pozriem tak ma uz budu chciet ist bit... Teda, mohli by ste nejako zhodnotit a porovnat tieto dva festivaly, aby som sa vedel rozhodnut ci ist a co ocakavat?

kazde info pomoze, diki!
helicos
Darca
Darca

Re: Pohoda festival vs. Duchonka

Príspevok od používateľa helicos »

no tak ja na pohodu nechodim ale na duchonku pravidelne a podla mna je tam dobra atmosféra a povedz my ze kde sa nakradne? jasne ze vsetko zalezi od ludi ale ja som zatial o nic neprisiel.organizacia by mohla bit lepsia ale podla je to v norme :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

do arealu ku stanom sa dostane uplne kazdy, kradne sa tam vo velkom, minuly rok dokonca 2 stany od nas nejaky fetak zapichol nozikom chalana, organizacia kapiel je asi taaka ze je tam jedna A4 vyvesena s casmi a postupne sa to vykrtava :D 25 000 tam urcite nebolo, mohlo to byt 12 500, akoze sobota a nedela zvlast. S pohodou alebo topfestom sa to neda proste porovnavat.
Lick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lick »

duchonka je je*a :-) sice ako topolcany hm .. hopa sedlakov idiotov punkerov curajucich na vyklad venuse xD .. ale to k tomu patri .. pokrutis nad nimi hlavou a bude pohode .. ale jednoznacne duchonka je proste je*a :-) skus .. myslim ze aj ja pojdem tohto roku :-)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Duchanka je úplne na hovno.... Bol som veľakrát na Pohode a 2x na Duchonke.
Služby o hovne, v celom areáli som sa nevedel dopátrať k časovému rozvrhu koncertov, nakoniec mi nejaký týpek prezradil okúzľujúcu informáciu: "Che, to ani my nevieme...."
Samozrejme hneď prvý deň ma okradli v areáli, proste celá peňaženka so všetkým v prdeli.... a áno okradli ma, nestratil som ju.

Na Pohode máš služby najvyššej kvality s prepáčením keď vieš kam sa máš ísť vysrať tak si užiješ luxus porcelánového hajzlu a teplej sprchy. A počas mojich asi 5-6 ročníkov som ani nepočul, že by niekoho okradli, nie to ešte mať s tým osobnú skúsenosť, pár ľudí čo poznám s tým má na Duchonke osobnú skúsenosť a ešte sa o tom aj všeobecne hovorí.

Nie som fanúšík POHODA A POTOM NIČ, ale Duchonka je ten najhorší festival, ktorý sa za festival považuje. Ruky preč.
Petoo
Star
Star

dakujem chlapi, asi sa teda na to vazne vyseriem. len ste mi potvrdili co som si myslel :wink:

//autoeditácia príspevku (13 Júl 2010, 11:35)
dakujem chlapi, asi sa teda na to vazne vyseriem. len ste mi potvrdili co som si myslel :wink:

//autoeditácia príspevku (13 Júl 2010, 11:35)
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

chystal som sa sa tiez tento rok na duchonku ale po precitani tejto temy o tom dost pochybujem.
Inak kolko stoji vstupne (tak orientacne cca)?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

http://www.duchonkafest.sk/vstupenky-a-predpredaj/

Cca 20 €. Už to ti veľa napovie o úrovni festivali.

Btw, všetci vieme, že jeden z usporiadateľov je J. Viršík. Podarilo sa mi stretnúť ho a slušne (a triezvy) som sa ho opýtal, že prosím kedy vystupuje Knechtová, keďže to bolo to čo ma najviac zaujímalo z istých dôvodov. Odpoveďou na moju otázku bolo: "A ty si kto?" načo som slušne odvetil, "No predsa fanúšik.." "Dobre, ty ma nezaujímaš." A arogantne odkráčal....

Urobte si obraz sami.
Lick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

nieje to vobec take hrozne .. je to proste divokejsie a ber este s rezervou ze zochar (topolcanec) ma jednoducho v prdeli .. ja som si rozvrh zobral tam kde sa listky predavali :-) sluzby su v pohode mas sa aj kde ubytovat a ked chces byt hore aj one ______ sa da kupit :-) co samozrejme neodporucujem .. len hovorim :-)
helicos
Darca
Darca

jak tak čítam tak všetci na to len nadávate ale ja čo mám skúsenosti tak musím súhlasiť s Lick-om že je fakt j*ba a podla mna to stojí za to ja sa tam dokážem pekfektne zabaviť a pritom o nič neprísť a to si nedávam nejak extra zvlášť pozor na veci.
no ja tento rok isto lístok už mám kúpený :)
Lick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

helicos pocuvaj budes tam cez noc? mas chatu? bo ja furt zohanam .. momentalne som v zahranici este tak furt je to take ano/nie/ano/nie... :-)
helicos
Darca
Darca

Lick:nie chatu nemam ja jak už klasicky budem stanovať aj s partiou a pridem tam v piatok rano obsadiť dobre miesta a odchod nedelu ked vytriezveme :D
Lick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

tak ked tam uvidis pobehovat asi 20 rocneho chalaniska s rasta potitkom .. uplne vyrazny clovek xD neda sa nevsimnut xD to budem ja xD vacsinou mam na sebe komplet FOX Racing gear xD
Petoo
Star
Star

chalani diki, pomohli ste mi rozhodnut sa. asi sa na to teda vyseriem. :)
Lick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jak chces ale fakt duchonka stoji zato .. vzdy je + aj - ale tak najvjac sa mi pacilo na duchonke s pomedzi vsetkych festov kde som bol :-) ale tak myslim ze k tomu prispelo aj to ze duchonku velmi dobre poznam :-)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

proste ak si tam zoberies 7deci na kazdy den a zacnes od rana, bude to najlepsi festival na akom si kedy bol, vacsina kapiel je prudko popovych, ale na tych sa vies zabavit najlepsie.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

BTW: Ak si niekto myslí, že paráda, festival pri vode, tak ešte by som upozornil na jednu vec: kúpanie je tam v tej "kryštálovo čistej vode" na vlastné riziko.
helicos
Darca
Darca

na vlastné riziko je kúpanie snád na každej priehrade nie? a voda tam neni až tak hrozná jak si asi väčšina myslí.(bol som tam teraz nedelu tak viem :) )
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie na každej je to na vlastné riziko. A prepáč, nie je až taká hrozná? Pripomenul si mi chlapca z inej priehrady:
"To sa tu normálne kúpeš?" "No a pohoda, nič z toho nemáš, iba sladké chrasty..."
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Duchonka je jadna z najspinavejsich zump na Slovensku. Vzdy ked odoberaju vzorky, najdu tam vsetko mozne aj nemozne. Pravidelne davaju vyskumy v novinach a vacsinou je na prvych prieckach. Ono voda na pohlad az tak spinavo nevyzera, akurat sme tam minuly tyzden boli a spravili par fotiek, ale ide o to, ake zvieratka v nej plavaju. A okolo nadrze su tabule, ze voda je znecistena, kupanie len na vlastne nebezpecie. Bohuzial, je to tak. Ako decka sme tam travili kazde leto vo vode od rana do vecera. Boli casy, ked sa nadrz pravidelne kazdy rok vypustala a cistila, teraz sa len pise v novinach stale dokola, ze sa planuje vycistit a furt nic.
Ale zase v noci to tam naozaj zije a poznam par chalanov z Moravy, ktori sa tam vracaju kazdy rok aj 2 krat a hovoria, ze take nieco ako nocna Duchonka nema konkurenciu siroko-daleko. Je tam poschovavanych niekolko stoviek chat v celej oblasti a cez prazdniny je problem na poslednu chvilu zohnat par volnych miest. Na Hradzi vraj maju na chlaste kazde leto milionove obraty, tam sa toho nenormalne popije.
takze jedno velke minus = voda
a jedno velke plus = nocny zivot
Napísať odpoveď