Reproduktory k notebooku cca 30€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Reproduktory k notebooku cca 30€

Príspevok od používateľa brm »

Do reproduktorov som "kyľavý" a potreboval by som kúpiť 2.1 reproduktory za cca 30€, avšak mám trochu zaujímavé požiadavky.

Reproduktory by totiž mali byť zapojené k notebooku a jednotlivé satelity by mali byť uložené v rohoch izby, čiže asi 4m od seba (ľavý reproduktor <- cca 3m kábel -> subwoofer <- cca 3m kábel -> pravý reproduktor). Je mi jasné, že také dlhé káble v tejto cene asi nebudú, takže požiadavka je, aby reproduktory boli zapojené spôsobom, aby sa dali predĺžiť. Tým pádom prichádza do hry ešte jedna požiadavka (nie je nevyhnutnosť), aby reproduktory mali aspoň diaľkové ovládanie, keďže subwoofer bude na zemi a satelity cca 2m od notebooku, a tým pádom vypínanie/zapínanie, ovládanie hlasitosti sa stane dosť nepraktické.

Mal som vyhliadnuté Lochitech S-220 za skvelých 20€:
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... 980-000021
avšak videl som túto fotku a je mi jasné, že ich jednoducho nedám do opačných rohov izby vzdialených od seba cca 4m, kábel má 1,7m, takže od seba pôjdu možno 3m, ak rozrežem kábel na polovicu až po koncovku. Teoreticky by to možno stačilo, možno radšej to riešiť takto ako kvôli dlhším káblom kupovať horšie reproduktory.

Teraz pozerám ešte na GENIUS SW-J2.1 1200 za 30€:
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... 1730915100
o niečo vyšší výkon, má diaľkové a reproduktory by mali byť zapájané prostredníctvom cinch káblov každý samostatne do subwoofra, čiže kúpiť predlžovačku nebude problém.

Prípadne máte iný tip? Ďakujem.

:)
h.olub
King
King

Re: Reproduktory k notebooku cca 30€

Príspevok od používateľa h.olub »

do 30 evri si toho moc nevyberies ale tie logitechi som pocul hrat u kamosa a myslim ze za tu cenu nieje o com....
brm
Darca
Darca

njn, v tej cene toho asi veľa nevyšpekulujem, ale kupujúci viac investovať nechce. Asi mu teda doporučím tie Geniusky, snáď nebudú mať horší zvuk ako Logitech S-220..

:)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

zohnat dvoj zilovy kabel - predlzit - izolackou zalepit :) na stenu dat listu
Prílohy
fotka_polovina.php.jpeg
brm
Darca
Darca

R1k1nko.. teraz som nepochopil, na čo konkrétne narážaš.. :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

že keď si kúpiš tieto repro : http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... 980-000021
tak neni problém s predlžením :)
brm
Darca
Darca

Filipito.. áno, pokiaľ chcem oba reproduktory mať pri sebe povedzme v inej miestnosti. Ale tak, aby jeden reproduktor bol v jednom rohu izby a druhý reproduktor 5m ďalej... bez použitia spájkovačky nevidím riešenie.. alebo mi povedzte ako konkrétne tento 1,7m kábel predĺžim tak, aby ľavý reproduktor bol od pravého vzdialený 4-5m :)
Prílohy
K0805100945152873095915011766699.jpg
Napísať odpoveď