Team Fortress 2
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Team Fortress 2
Dúfam že v tom update sfunkčnia misc 2 slot
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
zdravím,takže oplatí sa mi kúpiť team fortress 2ku + garrys mod za tuto cenu?? A mam k tomu kupit aj ten update na TF2??
-
Corn Flake
Guru wannabe
Oplatí. A TF je tak výnimočné, že za updaty nemusíš platiť ako u ostatných Béčkových hrách. (každé 2-3 mesiace veľký update, raz za 1-2 týždne malý, opravujúci chyby)
No ale pozor...po vydani engineer update by som sa na dalsi velky update v kratkom case nespoliehal. Valve teraz pracuje na Portal 2 a myslim, ze pracovne sily z TF2 timu prejdu prave tam (rovnako ako ked malo vyjst L4D2) a vyvoj TF2 sa trochu spomali.
-
HeadShot ^
Light Star
A este jedna vec.. ked potrvdim objednavku , vyplnim vsetky objednavky atd.. tak mi pride hned na steam ucet instalacia? Ci ako?
/prepacte trochu OT
/vdaka,idem hru cez steam kupit poprvý raz. ( mám len csko. ).Inak dufam ze ma to nejak nechyti a nebudem kupovat stale dookola. 
Ked potvrdis vsetky veci a zaplatis za hru hned sa ti to objavi v library a mozes sa pustit do stahovania.
btw garantujem ti ze ta kupovanie na steame chyti. hlavne ked su akcie
btw garantujem ti ze ta kupovanie na steame chyti. hlavne ked su akcie
-
HeadShot ^
Light Star
Veed to automaticky strhne z uctu ne ? 
Hej hej automaticky. To je jedno cim platis. Peniaze ti to stiahne. Tak som to myslel ze ked potvrdis vsetky veci tak tym aj zaplatis za hru a ficis.
-
HeadShot ^
Light Star
OK,dik,dam ti tu K+ 
neviem je to tak aj u vas, ale ak hram za engiho, zobrazi mi len 2 progresbary/achievementoch na lavej strane, zvysnym 6 zavadzaju ikony budov 
neviete, ci sa to da nejak posunut?
btw, da sa postavit level 3 minisentry
neviete, ci sa to da nejak posunut?
btw, da sa postavit level 3 minisentry
-
Corn Flake
Guru wannabe
Možno to bude rozlíšením.
A ak ten lvl3 nie je že si postavíš sentry a potom si dáš tu ruku a potom si prenesieš sentry, tak napíš jak
A ak ten lvl3 nie je že si postavíš sentry a potom si dáš tu ruku a potom si prenesieš sentry, tak napíš jak
už by to malo byť fixnuté
-
Tailor
Medium Star
Hehe, tak ja vam povie
Vyberete si normal wrech, dáte si stavať sentry ale nechate len plán
Zmente si na Gunslinger a dajte stavať
Upgradnite na lvl 3 a rukou zoberete a položíte
Tadá
//Damn, fixd
Vyberete si normal wrech, dáte si stavať sentry ale nechate len plán
Zmente si na Gunslinger a dajte stavať
Upgradnite na lvl 3 a rukou zoberete a položíte
Tadá
//Damn, fixd
no vacsie rozlisenie uz hra nepodporuje 
http://www.tf2items.com/ cuate musim sa tam registrovat?lebo podla nicku ma to nevie najst.
Musis nick napisat presne rozlisuje to velke i male pismena.
Beardie: V nastaveniach by sa malo dat nastavit nieco ako minimal hud alebo nieco take a skus to zapnut mozno ukaze viac.
Beardie: V nastaveniach by sa malo dat nastavit nieco ako minimal hud alebo nieco take a skus to zapnut mozno ukaze viac.
nick som uplne presne skopiroval z ucte.je to divne no.ale steam id bere.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No čo zahráme futbal zo sentry? 
http://www.pcgamer.com/2010/07/12/playi ... -wrangler/
A trochu OT, asi neviete prečo je citizen zablokovaný, čo?
Som sa tešil že nám ukáže svoju steam id a je zablokovaný
http://www.pcgamer.com/2010/07/12/playi ... -wrangler/
A trochu OT, asi neviete prečo je citizen zablokovaný, čo?
Som sa tešil že nám ukáže svoju steam id a je zablokovaný
tak za prve co je OT,som este nepocul
za druhe nemate plan ako vycraftit tu ruku pre engiho?ak to teda nieje len random drop alebo ten system s Class token+slot token + scrap metal?
a po tretie ked si s vami chcem zahrat a nemam hamatachi ani nic podobne nestaci len napisat ID nejakeho volneho serveru sem a vy sa pripojite?
Dalej chcem len povedat ze tu ruku som mal ale pouzil som ju na vycraftovanie Wranglera.Dava to nejake bonusy ked ovladam svoju sentry sam? a to modre okolo tej sentry je asi stit ze?
Tu ruku som otestoval, podla mna je klasicka sentry lepsia.Sice sa stava trochu dlhsie(no mozno viac ako trochu) ale zase co chcete dat s lvl 1 sentry? sak to vam da aj samostatny pyro,dokonca som videl ako scout znicil taku lvl1 sentry sam s palkou len tym ze sa okolo nej tocil a mlatil.
Dalej nepostrehol som ten efekt co ta rukavica ma davat ako +25health a ani sa mi velmi nepacila
tu novu pusku pre engiho mam celkom rad zvlast ked moju sentry znici nejaky soldat a ja mu potom pekne to zad zasupujem par brokov
Ze to ma len 3 naboje mi nevadi,ak vasa sentry zabila aspon 3 ludi tak viac asni nepotrebujete,potom chcipnete.
Ja ked sa rozpisem o niecom co ma zaujima tak to zabere dost miesta,ale hl. na tie tri veci mi pls odpovedajte-a ci by ste si zajtra asi o takej 11:00 rano zahrali
za druhe nemate plan ako vycraftit tu ruku pre engiho?ak to teda nieje len random drop alebo ten system s Class token+slot token + scrap metal?
a po tretie ked si s vami chcem zahrat a nemam hamatachi ani nic podobne nestaci len napisat ID nejakeho volneho serveru sem a vy sa pripojite?
Dalej chcem len povedat ze tu ruku som mal ale pouzil som ju na vycraftovanie Wranglera.Dava to nejake bonusy ked ovladam svoju sentry sam? a to modre okolo tej sentry je asi stit ze?
Tu ruku som otestoval, podla mna je klasicka sentry lepsia.Sice sa stava trochu dlhsie(no mozno viac ako trochu) ale zase co chcete dat s lvl 1 sentry? sak to vam da aj samostatny pyro,dokonca som videl ako scout znicil taku lvl1 sentry sam s palkou len tym ze sa okolo nej tocil a mlatil.
Ja ked sa rozpisem o niecom co ma zaujima tak to zabere dost miesta,ale hl. na tie tri veci mi pls odpovedajte-a ci by ste si zajtra asi o takej 11:00 rano zahrali
-
DeJF
Addict
OT - Off topic - mimo tému