ICQ historia --> Word ??
ICQ historia --> Word ??
pls da sa nejak prekonvertovat historia chatu v icq do wordu ? alebo do nejakeho textoveho suboru ??
Re: ICQ historia --> Word ??
Uz niekolky den mi stale vyskakovalo pri spustani ICQ myslim ze som mal 6.5 hlaska o update, uspesne som ju odklikaval a nechcel som ju nainstalovat ani teraz,ale nejako som zle klikol na zavretie aked sa pustil instalator som to nainstaloval v domenni ok,ale potom sa stalo nieco az som skoro dostal infarkt:(((
Verzia 7.2 je zaujimava ale mne zmizla cela HISTORIA!!najma od jednej osoby s kt.ma uzky citovy vztah a a s ktorou bola historia tym jediny co ma drzalo pri nadeji ze snad niekedy odcinim to co som jej napachal a bude to lepsie:(((((( jedine preco som mal dni aspon trochu krajsie ked som cital nase krasne riadky:(((
Ja uz naozaj v nenavratne prec??alebo je aspon mala sanca ju zachranit akokolvek prosim:(za skoru odpoved. Vopred dik,majo
Toto bol moj problem, nasiel som toto riesenie,nasledne som nasiel v zlozke subor: priloha 1 ale nasledne nechapem co mam urobit podla toho navodu,predsa len to nejako tvorit v Microsoft Office Access,alebo rovno vo worde 2007(aky mam ja)skusil som rovno vo vorde no hodilo mi toto: priloha 2 ako dalej prosim?:((
Verzia 7.2 je zaujimava ale mne zmizla cela HISTORIA!!najma od jednej osoby s kt.ma uzky citovy vztah a a s ktorou bola historia tym jediny co ma drzalo pri nadeji ze snad niekedy odcinim to co som jej napachal a bude to lepsie:(((((( jedine preco som mal dni aspon trochu krajsie ked som cital nase krasne riadky:(((
Ja uz naozaj v nenavratne prec??alebo je aspon mala sanca ju zachranit akokolvek prosim:(za skoru odpoved. Vopred dik,majo
Toto bol moj problem, nasiel som toto riesenie,nasledne som nasiel v zlozke subor: priloha 1 ale nasledne nechapem co mam urobit podla toho navodu,predsa len to nejako tvorit v Microsoft Office Access,alebo rovno vo worde 2007(aky mam ja)skusil som rovno vo vorde no hodilo mi toto: priloha 2 ako dalej prosim?:((
Plánuješ písať svoj problém do každej témy, ktorá má v názve výraz "ICQ" alebo ti stačia dve?
ospravedlnujem sa za dvoj post..tuto temu som nasiel az po tej kde som postol ten prvy:((( Prvy post som zmazal, no prosim o odpoved ak niekto pozna na moju otazku. dik
xaron co skusit na inom pc nainstalovat staru verziu icq, nahodit tie subory, prihlasit sa pod vlastnym uctom a skopirovat si historiu potom kde chces?
Mno toto je princip ako ten subor previest ako norm.citatelny do wordu nie? ci zle chapem?tj.aby som si to tam pak mohol upravit ako obyc.text a nasledne prip.vytlacit,ak to teda v nom bude to co potrebujem.. 
nie. mam na mysli skusit nainstalovat verziu 6.5 nahodit tie subory do tych priecinkov, potom sa prihlasit na icq a pozriet sa ci je tam historia, ak ano dalej uz asi vies co robit. jednoducho ak ti tu historiu nenajde v novom icq, skusit nahodit opat staru veziu, ak to nejde na tvojom pc, tak skusit na inom kde doteraz icq nebolo, alebo je stara verzia.
vlastne pockat, este raz som si precital vsetko co tu je. ty si to ani neskusal otvarat v accesse? lebo teraz som to vyskusal a ide to uplne bez problemov, daj to otvorit najprv v programe access, potom klikni 2x na messages a potom v ponuke programu hladaj Export, tam sa to da uložiť už ako txt, xls, atd. hladaj to niekde pri ponuke ulozit, ulozit ako.
vlastne pockat, este raz som si precital vsetko co tu je. ty si to ani neskusal otvarat v accesse? lebo teraz som to vyskusal a ide to uplne bez problemov, daj to otvorit najprv v programe access, potom klikni 2x na messages a potom v ponuke programu hladaj Export, tam sa to da uložiť už ako txt, xls, atd. hladaj to niekde pri ponuke ulozit, ulozit ako.
V prílohe je utilita na konverziu súboru messages.qdb (ICQ histórie) do čitateľnejšej formy.
Input Format: Vyber verziu ICQ - klikni na open a nájdi súbor messages.qdb - output format: vyber html alebo text - klikni na save a vyber adresár, kam sa prekonvertovaná história uloží.
Input Format: Vyber verziu ICQ - klikni na open a nájdi súbor messages.qdb - output format: vyber html alebo text - klikni na save a vyber adresár, kam sa prekonvertovaná história uloží.
- Prílohy
-
- ICQ_History_Converter.zip
- (655.78 KiB) 214 stiahnutí