Prava policajta vs prava obcana, osobne skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lick
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prava policajta vs prava obcana, osobne skusenosti

Príspevok od používateľa Lick »

mate nejake skusenosti osobne ked na vas policia zneuzila alebo prekrocila svoje pravomoci? napriklad pri zastaveni na ceste alebo osobnej domovej prehliadke? cokolvek co sa s tymto spaja :-)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Prava policajta vs prava obcana, osobne skusenosti

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

mestskí policajti žiadali od kamaráta vodičský a technický preukaz motocyklu, pričom žiaden zákon ani predpis neporušil.
na odpoveď "vám dám maximálne občiansky a nemali by ste prekračovať svoje právomoci" zahanbene odišli.

môj otec ktorý mal predplatené na rok parkovisko pred činžákom prišlo akési vyrozumenie že na další rok ho už nedostane (práca závistlivého štbáka), tak teda tabuľu zhodil, ale na mieste parkoval ďalej.

Prišla pokuta na 800€ za neustále státie a zaberanie miesta (každý jeden deň cestuje autom do roboty) s odôvodnením, že predtým pokutu odmietol zaplatiť.
Túto pokutu však nikdy nedostal a tú ďalšiu na 800€ odmietol zaplatiť.

Bolo správne konanie a keď naň prišla naša dobrá známa - prestížna právnička, dotyčný policajt bol nadmieru spotený a zajakaný a otec zbavený všetkej viny.

Toto je vizitka chrabrej a neomylnej prievidzskej mestskej polície, teda skôr mafie ako to ja nazývam.

Ešte menšia perlička, na vlastné oči som videl ako si mestskí podávali ruky s dílermi/feťákmi z vedľajšieho vchodu. :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak ja som osobne problémy s políciou nemal (klop klop, okrem toho ža ma niekoľko krát vykričali a radšej som ušiel:D)

No za mojím kamarátom prišli a povedali mu že keď im nestiahne a nenapáli Harryho Pottera tak prídu a prekontrolujú mu dom a všetko zoberu :D A ešte keď potrebovali nové auto tak na kruhovom objazde 20km/h sa prevrátili na strechu :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Janio a ty si myslíš, že Slovensko je americký akčný filmík? Kto podľa Teba platí to auto, keď je na vine šofér(policajt), trepeš
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Tak to či mi veríš, alebo nie ma nezaujíma. Si pozri obrázky o Drienove, a tam na kruhovom...

Normálne idem a vidím policajné auto rozdrbané keď neveríš tak si tu príď a sa spýtaj hocikoho. Na druhy týždeň už lietali s novým fárom....

BTW - Nadávať do karmy sa nemá :D :P
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

však prečo by nemohlo byť prevrátené, to je normálne, ale to, že to spravili úmyselne je blbosť
známeho z TT vyhodili od polície kvôli havárii s autom
/ ja som ti k neposielal
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Janio to samozrejme myslel zo srandy... :roll: . Podľa mňa sa u polície nájde dosť provokatérov, hlavne v mladších radách, keď tam zavítajú typy "chlapov" s komplexom menejcennosti a potom sa odbavujú na druhých... :| .
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Tak čo bolo presne za tým neviem, no to auto nechceli a bol to šrot (20 rokov staré?)

Naburali, a potom keď mali nové tak sa z neho veľmi tešili a vozili sa, tak sa mi zdá že to bolo kvôli tomu.
Prevrátiť sa auto na kruhovom objazde som nevidel no... a neviem kto to zaplatí štát ? :)
Napísať odpoveď