Nero 7 vs. Windows 7
Nero 7 vs. Windows 7
Zdravím..
Takže nainštaloval som si Nero 7, avšak vypísalo mi chybu pri inštalácii, nedokončilo ju..teraz sa mi nedá ani opraviť, ani odinštalovať, vypíše mi, že mám produkt znova nainštalovať, avšak na D mi ho už nenainštaluje, len na C, ale to mi je k prdeli, keďže ho chcem znovu nainštalovať na D..a najväčší problém je v tom, že pokiaľ ho z PC neodstránim tak novšiu verziu nenainštalujem..a prečo som nainštaloval Nero 7? No preto, lebo vždy, keď niečo stiahnem z netu - nejakú novšiu verziu, dostane sa mi do PC vírus..
Vopred vďaka.
Takže nainštaloval som si Nero 7, avšak vypísalo mi chybu pri inštalácii, nedokončilo ju..teraz sa mi nedá ani opraviť, ani odinštalovať, vypíše mi, že mám produkt znova nainštalovať, avšak na D mi ho už nenainštaluje, len na C, ale to mi je k prdeli, keďže ho chcem znovu nainštalovať na D..a najväčší problém je v tom, že pokiaľ ho z PC neodstránim tak novšiu verziu nenainštalujem..a prečo som nainštaloval Nero 7? No preto, lebo vždy, keď niečo stiahnem z netu - nejakú novšiu verziu, dostane sa mi do PC vírus..
Vopred vďaka.
Re: Nero 7 vs. Windows 7
Presne túto istú chybu mám na Viste na notebook-u, píše mi toto isté, už som aj skúšal rôzne prostriedky na odinštalovanie no stále nič.
Už mi to ide pekne na nervy

-
Dildogripak
Medium Professional
Ak nemáš D systémový, tak nahádž všetky dáta niekde na voľné partície a danú partíciu s nainštalovaním VADNÝM nerom zformátuj....
Následne si tam nahoď staré dáta a inštaluj Nera.
Následne si tam nahoď staré dáta a inštaluj Nera.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to mu staci deletnut subory nera...
skusal si odstranit registry z windowsu ktore odkazuju na nero?
skusal si odstranit registry z windowsu ktore odkazuju na nero?
-
Dildogripak
Medium Professional
A myslíš že Nero to všetko dovolí LEN-TAK odstrániť?caesar1987 napísal:to mu staci deletnut subory nera...
-
caesar1987
Addict
Co ma nero s registrami? Registry odstranis a windows nebude ani vediet ze co to nero je.
Inak skusal si sa uz pozriet ze ci nemas vytvoreny bod obnovy spred instalacie nera? Ak ano, tak obnov system.
Inak skusal si sa uz pozriet ze ci nemas vytvoreny bod obnovy spred instalacie nera? Ak ano, tak obnov system.
-
Dildogripak
Medium Professional
Ja vravím o súboroch NERA ako takých. Nie o registroch
-
caesar1987
Addict
subory deletne a zvysne vadit nebudu. pri instalacii sa aj tak prekopiruju.
Skušal si už aj nejake programy na odinštalovavanie softwaru? TotalUninstaler ... atď ??
ked tak sa daj do nudzoveho rezimu odstran nera z registrov. potom manualne zmaz sobory co uz nero stihol vytvorit.
A inac nero 7 pod win 7 nejde....
A inac nero 7 pod win 7 nejde....
Nero 7 pod win 7 IDE!! Já mám Win 7 32 bit Ultimate a mám nainstalovane Nero 7 a ide mi