A čiarky nepoznáme ? Takto je to dosť nepriehladné a zle sa to čítaGrandel napísal:tak za prve co je OT,som este nepocul
za druhe nemate plan ako vycraftit tu ruku pre engiho?ak to teda nieje len random drop alebo ten system s Class token+slot token + scrap metal?
a po tretie ked si s vami chcem zahrat a nemam hamatachi ani nic podobne nestaci len napisat ID nejakeho volneho serveru sem a vy sa pripojite?
Dalej chcem len povedat ze tu ruku som mal ale pouzil som ju na vycraftovanie Wranglera.Dava to nejake bonusy ked ovladam svoju sentry sam? a to modre okolo tej sentry je asi stit ze?
Tu ruku som otestoval, podla mna je klasicka sentry lepsia.Sice sa stava trochu dlhsie(no mozno viac ako trochu) ale zase co chcete dat s lvl 1 sentry? sak to vam da aj samostatny pyro,dokonca som videl ako scout znicil taku lvl1 sentry sam s palkou len tym ze sa okolo nej tocil a mlatil.
Dalej nepostrehol som ten efekt co ta rukavica ma davat ako +25health a ani sa mi velmi nepacila
tu novu pusku pre engiho mam celkom rad zvlast ked moju sentry znici nejaky soldat a ja mu potom pekne to zad zasupujem par brokov
Ze to ma len 3 naboje mi nevadi,ak vasa sentry zabila aspon 3 ludi tak viac asni nepotrebujete,potom chcipnete.
Ja ked sa rozpisem o niecom co ma zaujima tak to zabere dost miesta,ale hl. na tie tri veci mi pls odpovedajte-a ci by ste si zajtra asi o takej 11:00 rano zahrali
Team Fortress 2
-
Tailor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Team Fortress 2
http://www.tf2items.com/profiles/76561198000795518Corn Flake napísal:No čo zahráme futbal zo sentry?
http://www.pcgamer.com/2010/07/12/playi ... -wrangler/
A trochu OT, asi neviete prečo je citizen zablokovaný, čo?
Som sa tešil že nám ukáže svoju steam id a je zablokovaný
-
Corn Flake
Guru wannabe
Akože tomu som trochu nepochopil 
Citizen si o ban poziadal sam a potom si zalozil ucet Son Goku, na ktory dostane ban tiez
(uz nedobrovolny)
-
Corn Flake
Guru wannabe
Takže to si chcel len ukázať svoje profil id?
Nabudúce aj napíš že sa o teba jedná, lebo bez GothaRa by to asi nikto nepochopil
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2010 18:29)
On má ale veľa priateľov
Až jedného 
Ináč pridajte si ho ak chcete
http://steamcommunity.com/profiles/76561198000795518

Nabudúce aj napíš že sa o teba jedná, lebo bez GothaRa by to asi nikto nepochopil
//autoeditácia príspevku (14 Júl 2010 18:29)
On má ale veľa priateľov
Ináč pridajte si ho ak chcete
http://steamcommunity.com/profiles/76561198000795518
-
Tailor
Medium Star
Tak aspon konecne prezradil svoje ID 
Za tie ciarky sry-si myslim vzdy ze napisem len par slov a ze ciarky potom ani pouzivat nemusim ale problem je aj to ze sa mi tam vynechava niekde riadok bez toho ze to chcem 
Vazne este raz sry-tak hlavna pointa bola ci si zahra niekto zajtra o 11:00 pred obedom?
A, este taka vec, preco mam karmu minus 2?
Sak ja viem ze moje spravy sa niekomu zdaju zbytocne,hlupe a moje poznamky ze nie su na pravom mieste a ze sa pytam na sprostosti,no ja uz som raz taky 
Vazne este raz sry-tak hlavna pointa bola ci si zahra niekto zajtra o 11:00 pred obedom?
A, este taka vec, preco mam karmu minus 2?
Grandel: karmu neries 
3. level sentry: dnes vysiel update: "Fixed an exploit where Engineers could create level 3 mini-sentries."
3. level sentry: dnes vysiel update: "Fixed an exploit where Engineers could create level 3 mini-sentries."
No tak dobre, s tou kramou nemam az taky velky problem.GothaR napísal:Grandel: karmu neries
Tak dik
Hehe schytas ip ban..
mam to osetrene od hojka.
Dneska to bola zlata bana
za cca 30 minut mi spadlo 12 itemov 
-
Corn Flake
Guru wannabe
ja som vedel,ze to ma ten krokodyl vyhrane(nrek’s ‘CROC-O-STYLE’ Pack) 
ale napr. ten pre soldiera s tou futur bazookov to sa tam jak dostalo?
ale napr. ten pre soldiera s tou futur bazookov to sa tam jak dostalo?
-
Corn Flake
Guru wannabe
To by aj mňa zaujímalo 
kedy to ma byt vlozene do hry?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Sa mi zdá, že tam bolo niečo o piatich týždňoch
-
Runes
Addict
Heh som bol mimo SVK ted som bez normalneho netu OMG sak ja ked zacnem hrat tak bude milion novych weaponov sak este nemam nic ani pre engiho :-/ BTW ten kroko je dobry ale ten milk man ci co to to je uber pip