zatial som rozmýšlal nad ZOTAC GeForce 9500GT 512MB DDR2 Synergy edition,lenže v hardwere sa moc nevyznam a neviem či by ju moja zákl. doska podporovala.Mohol by mi niekdo prosím pomôcť
Vhodná herná grafická karta pre ASRock 775i945GZ
Vhodná herná grafická karta pre ASRock 775i945GZ
Cawes,potreboval by som pomoc pri kúpe hernej grafickej karty pre ASRock 775i945GZ.
zatial som rozmýšlal nad ZOTAC GeForce 9500GT 512MB DDR2 Synergy edition,lenže v hardwere sa moc nevyznam a neviem či by ju moja zákl. doska podporovala.Mohol by mi niekdo prosím pomôcť
Re: Vhodná herná grafická karta pre ASRock 775i945GZ
Ta doska je dost slaba. Ma podporu len "PCI Express x4" takze akukolvek kartu co kupis, nebude plnohodnotna. Napis zvysok zostavy a cenovy strop.
dobre takže ja poviem za neho ma procak nejaky Intel Core 2 duo 1.8ghz mylsim ze nejaky 4300 ramku ma 1bg ddr2 len neviem ci 667mhz alebo 800 mhz a potreboval by nieco co ma dobru grafiku ja by som radil kupit si novu dosku (lepsiu) s omnoho lepsou integrovanou grafou ako ma, hrava hry ako je World of Warcraft atd cize to nebude nic ako GTA IV alebo nieco take strop tej dosky je cca 60€ a aby sa mozno dal pretaktovat procesor na silnejsi
Na WOWko mu bude stacit aj tato doska co ma. Integrovane grafiky nemaju "ziadny" vykon. Tie grafiky su urcene na kancelarske ucely a nie na hranie. Skor aku tu 9500GT by som zobral toto:
http://www.digitalis.sk/katalog/grafick ... v2-dvihdmi
http://www.digitalis.sk/katalog/grafick ... v2-dvihdmi
Diki moc
aj cenovo je výhodná takže to bude ten ASUS EAH4650 / DI / 1GD2_V2 DVI,HDMI
by si sa ale cudoval ako dlho som ja drtil hry ako half-life 2 atd na integrovanej 
Ako mozes hrat wow na integrovanej ... ja mam 9800 a mam 5-10 FPS v Dalarane (hight) a na raide ti to bude sekat ...offik
Ale je dolezite napisat, ake si mal nastavenia a FPS v hrekvitrafn napísal:by si sa ale cudoval ako dlho som ja drtil hry ako half-life 2 atd na integrovanej
EDIT: Ono tieto novsie integrovane grafiky spustia aj GTA IV, ale to je maximalne co ta grafika vie urobit. Spustit hru. Ta hra ma mozno 5fps vypadavaju textury atd.