Neviem ake mam napisat sumy na navratke ( zavezne prihlasenie sa do 1 semestra ) plati sa 29,5 za zapisne a + 8,5 za vystavenie preukazu studenta to je na jednom papieri ( oznamenie o zapise ) lenze na navratke je napisane cena preukazu 11 € poplatok sa uhradza spolu zo zapisnym poplatkom .... takze ?
29,5+8,5
29,5+11
29,5+11+8,5 ?
termin mam dneska 15.7.2010 snad mi niekto poradi ..
problem z navratkou na TUKE
Re: problem z navratkou na TUKE
ides na VS, zdvihni telefon a zavolaj na studijne
mas to sto krat rychlejsie
Musis to tam mat napisane lepsie. Nie je nahodou preukaz 8,5 a 2,5 je poplatok za isic nalepku + rozbehanie na interne skolske aktivity (zlavy mhd, sad, zsr, obedy, kniznica atd)? Ak sa z toho nevies vysomarit a suri ti cas, tak ako bolo napisane vyssie, volat na studijne (priprav sa ale, ze teta bude nervozna, maju teraz velmi horuco v kancelarii a aj to bude mat velky vplyv
- ale urcite ti poradi). Pripadne mohol by som ti dat aj link na nase studentske tuke forum. Avsak este tam chodi malo studentov ako si ty (tj taki, ktori este nie su oficialne studentami), tak nvm ci by ti niekto vedel lepsie poradit. 
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
volal som vyriesil som mozete zamknut 
veď tam majú klímu. Keď som tam bol naposledy tak tam bolo celkom fajne... A bolo to asi pred troma týždňami.ppt napísal:...(priprav sa ale, ze teta bude nervozna, maju teraz velmi horuco v kancelarii a aj to bude mat velky vplyv- ale urcite ti poradi)....
ony su nervozne vacsinu casu, horuco-nehoruco