ja viem...dik si zlaty...midnight_man napísal:Prajem aby vydrzal co naj naj naj naj naj dlhsieprva laska je ta najkrajsia..a je este krajsia ked vydrzi co najdlhsie
Najdlhsi vztah
Re: Najdlhsi vztah
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mozno je to divne ale verim verim ze zlovek ked zacne milovat tak u niektorych je to intenzivne ako na zaciatku proste ich cit nechladne casom ani vekom ani okolnostami a podla mna tyto ludia aj najviac trpia ak si nenajdu polovicku ktora miluje tiez stale rovnakoerytrocyt napísal:Môj najdlhší trval 3 roky a pár dní. No aj to som mal pocit, že sme spolu 15 rokov. Ale aj napriek tomu aj deň pred rozchodom som ju ľúbil tak ako na začiatku. Možno mi niekto nebude veriť, je to tak. A môže mi hovotiť kto chce-čo chce, len ja viem ako to naozaj bolo.
-
Shadow_blaster
Light Star
-
skurud-hay
Expert
Re:
Sranda toto čítať po pár rokoch,,, a hlavne sranda je v tom, že o 5 dni ako toto napísala ma odkopla,, škoda rečí!ANONYMKA17 napísal:áno láska, máš pravdu, bude nám trvať veľmi, veľmi, veľmi dlho
-
cORP.
Addict
nooo ,na druhej strane je zas sranda citat ten moj prispevok a prispevok polovicky z tej doby
moj najdlhsi vztah bol nieco cez 2 roky ....
teraz mam krasny vztah ktory mam v plane udrzat do konca zivota a to je nieco cez rok
pre karmistu ,nie o rok umriet nechcem ,bolo to myslene ze vztah zatial trva tu dobu
moj najdlhsi vztah bol nieco cez 2 roky ....
teraz mam krasny vztah ktory mam v plane udrzat do konca zivota a to je nieco cez rok
pre karmistu ,nie o rok umriet nechcem ,bolo to myslene ze vztah zatial trva tu dobu
-
mirecgametel
Amateur
Najdlhsi vztah?
7,5 roka

-
redliner
King
2,5 roka a stále pokračuje 
-
KaptMichal
King
rok aj tri tyzdne a stale trva...
Môj vzťah s dievčaťom trval tiež iba 3 možno 4 týždne ale som rád aj za takú krátku dobu, lebo zážitkov mám veľa z tohto vzťahu... a hlavne som sa naučil jednu pozitívnu vec, že netreba hľadať niečo viac, ak ste vo vzťahu spokojný, práve na tom som sa popálil
.
-
KaptMichal
King
Každý raz dospeje, čo bojíš.Hej? No to je paráda! A ako? Ďalej sa ožieraš s kamarátmi?
sucastny vztah 6 a pol roka.. a uzivam si dalej, iked stale menej /ale nejak ma to aj menej bavi.../
Presne tak som to myslel, akoby tým, že človek má vzťah si nemohol užívať. To už potom môžeme napísať že vzťah = utrpenie.plusminus napísal:sucastny vztah 6 a pol roka.. a uzivam si dalej, iked stale menej /ale nejak ma to aj menej bavi.../
-
peterxxx
Star
NAjdlhsi vztah som mal 10 mesiacov , potom raz na par dni odisla niekam a tam ma podviedla xD...Ale sucasny trva uz asi treti tyzden, tak drzte palce
skoro 5 rokov teraz august to bude 5 krasnych rokov aj sem tam zlych ale tak to byva ja nedufam ja viem ze nam to vydrzi nastalo 
begbee: myslim skor ze sa menia priority. z piatkovej ozieracky planujes peniaze na byt, svadbu deti... a zrazu mas 40