hyundai i30 vymena ziarovky
-
KaptMichal
King
hyundai i30 vymena ziarovky
Potreboval by som poradit ohladom vymeny ziaroviek na prednom svetlomete. Navod je na ehm a dnes k veceru som sa do toho uz nechcel pustat iba naoko som to pozrel a nevyzeralo to uplne jednoducho tak ci by mi do zajtra niekto neporadil, ak to uz niekto vymienal a ako dopadol dakujem za pomoc.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: hyundai i30 vymena ziarovky
moze to vyzniet smiesne, ale navstiv s tym servis .. mas to v zaruke a teda by ti to mali vymenit bezplatne a ked pouzijes spravne slova, tak na pockanie ... z okolia som totiz zachytil ze bud na i20, alebo i30 nieje mozne nejak rozumne rychlo a jednoducho vymenit ziarovky - nieco tam zavadza ... na jednej strane baterka a na druhej neviem co ... s tou baterkou by to snad este slo, ale neviem ako presne ten problem vyzera ... ak sa ti to teda nezda rozumne nejak rozmontovavat, tak vyuzi svoje pravo

na niektorych autach treba vybrat komplet celu parabolu a len tak sa da vymenit ziarovka. skoc radsej do servisu, a ked ti budu menit ziarovku, tak sa pozeraj ako to robia, popripade ich popros nech ti ukazu ako nato 
-
KaptMichal
King
Dakujem za rady. tak zajtra za svetla sa na to pozriem ale zrejme to bude ten servis.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jo, na novych autach sa to pomaly stava bezny jav, ze pri vymene treba vymontovat cele svetlo, bezne teraz zavadzaju kadejake nadrzky, expanzky ci baterie, ci je to fiesta alebo octavia... kukni do manualu, urcite je tam napisane, ze mas so svetlami navstivit autorizovany servis 
Neviem ako u i30 ale pri Sonate musis vybrat lampu. Podla fotiek z motoroveho priestoru ma i30 rovnako 2x skrutku na vrchu paraboly takze tento navod by mohol byt napomocny.
-
KaptMichal
King
Bol som s tym v servise a týpek neodmontovával celú parabolu ale trošku sa s tým babral. Keby to ale bol pravý svetlomet tak by to bolo treba určite vymontovať tam nieje priestor ani na strčenie ruky k tomu krytu. V návode je, že ak nemám potrebné náradie a skúsenosti radšej mám navštíviť servis.
btw. dík za tie obrazové materiály
btw. dík za tie obrazové materiály
a ja som si myslel ze len frantici maju cudny system (prava cez blatnik, lava hravo klasicky) Megane II rada..