Výhovorky
Vy sa ale poseriete teraz, mne jedna baba zadelila že
"Teraz nemôžem ísť von pretože musím čakať na mamu, vonku má pršať a keď nebudem doma nemá kto zatvoriť okno a v kuchyni mám morča ktoré môže prechladnúť"
a raz mi jedna holka povedala že nemôže ísť von, že musí ísť za otcom lebo mal nehodu a spadol z bicykla. Kam tieto holky na toto preboha chodia omg
"Teraz nemôžem ísť von pretože musím čakať na mamu, vonku má pršať a keď nebudem doma nemá kto zatvoriť okno a v kuchyni mám morča ktoré môže prechladnúť"
a raz mi jedna holka povedala že nemôže ísť von, že musí ísť za otcom lebo mal nehodu a spadol z bicykla. Kam tieto holky na toto preboha chodia omg
Tak ta prva vyhovorka vyhrala na celej ciare. To chce oskarajonatan83 napísal:Vy sa ale poseriete teraz, mne jedna baba zadelila že
"Teraz nemôžem ísť von pretože musím čakať na mamu, vonku má pršať a keď nebudem doma nemá kto zatvoriť okno a v kuchyni mám morča ktoré môže prechladnúť"![]()
![]()
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Výhovorky
a niektore maju sest krat do mesiaca menzes loooool
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: Výhovorky
kus od veci...ale...mala loz, ziadna loz...