sused fetak

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ropman
Medium Professional
Medium Professional

sused fetak

Príspevok od používateľa ropman »

Sused co byva podomnou je fetak, to by mi nevadilo nech si fetuje co chce a kolko chce, problem je ze takmer vzdy ked otvorim okno ide odtial smrad, ako keby daco varil alebo hulil. nvm co to je ale bezne cigarety to nie su urcite a trava to tiez nie je. Takze vpodstate nemozem nikdy otvorit okno ani mama v noci ked ide spat co v tomto teple fakt nie je prijemne a predstava vdychovania vyparov bohvie akych drog tiez nie. Ako sa to da riesit, okrem dohovorov? Ake drogy by to mohli byt resp. co vsetko sa da varit/hulit ?
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: sused fetak

Príspevok od používateľa Janio »

No tak variť/huliť sa dá skoro všetko... (riedidlo, toulen, farba atď.)
Povedz aspoň ako to vonia priblížne a vlastne to je dym, či len vôna ?

A myslím že ak nie dohovorom tak jedine už iba polícia, a prve si over či to ide fakt od neho :)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

nvm to moc popisat ale ako toulen/farba/riedidlo nie
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Čo tak naňho poslať zelenomozgých? Možno mu pomôžeš z fetu, a sebe uľavíš, alebo mu dopomôžeš ku zdvíhaniu mydla v lochu a sebe uľavíš.
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

ako si prisiel k zaveru ze je fetak ak nevies rozoznat ani len latku?
co takto komunikacia ustami a nie prstami a klavesnicou? najlepsie s dotycnou osobou..
ropman
Medium Professional
Medium Professional

neviem rozoznat latku lebo som take nieco inde necitil ani neviem k comu to prirovnat... ale ide to sustavne a zhnite ponozky to asi nebudu :) ale tak samozrejme komunikacia bude ako prve riesenie :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Co tak zacat: "Dobry den. Fetujete?" :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

uplink napísal:Čo tak naňho poslať zelenomozgých? Možno mu pomôžeš z fetu, a sebe uľavíš, alebo mu dopomôžeš ku zdvíhaniu mydla v lochu a sebe uľavíš.
zdvihanie mydla je len taka urban legend, v skutocnosti su na retiazke :D
( aj ked je mozne, ze retiazky boli zavedene prave z tohto dovodu )
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

nesmrdí to náhodou ako sirup na kašel ? :D
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Na rovinu sa ho spýtaj, že "čo to varíte, keď to tak vonia?" :smt033
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

ak to smrdi neustale tak pravdepodobne vyraba drogy... napr metanfetamin to je taky chemicky zapach
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Tiež by som sa priklonil k tomu piku (metanfetamin). Je to pomerne rozšírené a pikovaričov bude asi najviac...Ale aj tak sa mi nedzá, aby to varil len tak, v bytovke..
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Gepid napísal:Tiež by som sa priklonil k tomu piku (metanfetamin). Je to pomerne rozšírené a pikovaričov bude asi najviac...Ale aj tak sa mi nedzá, aby to varil len tak, v bytovke..
vies kolko je varicov v bytovkach? vela vela
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

A vieš koľko stojí taká výbava na varenie metamfetamínu?A v bytovkách to varia len kaskadéri keďže je stále prítomná veľká šanca výbuchu
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

a predstav si ze viem :psssst: a co ? to ale na tom nic nemeni, je ich tak ci tak vela
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

cumilko napísal:nesmrdí to náhodou ako sirup na kašel ? :D
to by to tam musel mať asi 1000 flaštičiek, aby bolo niečo cítiť :D :D

k teme: sa Ti divim, že to toleruješ, žiadne také....prid za susedom a ho upozorni, že od neho ide strašný zápach a nemôžeš otvoriť okno....to ako zareaguje je podnet pre Tvoje dalšie konanie, ak bude kreten tak mu povedz, že si nutený oznámiť to najskôr mestským policajtom (tí sice ho_no urobia ale tak aspon sused zisti, že nie si baba, ktorá si necha skakať po hlave) a ked s tým neprestane oznam to na štatnu políciu, ved predsa ten sused nemôže obmedzovať teba, maš právo na zdrave životne prostredie a ked nevieš čo tam huli, môže ten zápach škodiť aj Tvojmu zdraviu, kadejake výpary a pod....

btw. bývanie v bytovke nie je nič príjemne, napr. včera som išiel večer zbitý ako pes zo záhrady a prídem k výťahu a vyzeral byť zaseknuty, tak som sa musel je_ať schodami v 30 stupnových horúčavach, vysilený...vyjdem na štvrte poschodie a malý fagan, ktorý ani nebýva v mojom baraku si s dverami robil prievan aby mu nebolo horuco a jeho matka sa rozprávala zo susedou a ani mu nedohovorila, tak som to musel urobiť ja, či sa to niekomu páči alebo nie....a chlapec počul v živote niektoré slova aj prvýkrát :D :D pevne verím :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ale tak aspon sused zisti, že nie si baba, ktorá si necha skakať po hlave
To by zistil tak, keby ho po drzej odpovedi vytiahol z toho bytu a povedal mu to ručne stručne.

Ja by som určite pridrbaných policajtov nevolal, to sú tí poslední, čo niečo spravia. Hlavne mestskí.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

hughito napísal:To by zistil tak, keby ho po drzej odpovedi vytiahol z toho bytu a povedal mu to ručne stručne.

Ja by som určite pridrbaných policajtov nevolal, to sú tí poslední, čo niečo spravia. Hlavne mestskí.
Zakladateľovi témy silacke reči nepomôžu :) , ak by mu zo jednu, dve pridrbal tak ako to väčšinou na Slovensku býva otočilo ba sa to proti nemu a prišla by žaloba na výtržníctvo a ako za sačik kávy su slovenskí lekári manipulovateľní tak by prišla aj žaloba za ubliženie na zdraví s dobou liečenia nad 7 dní, čo je mimochodom trestný čin...., a potom Ti garantujem, že dokazovanie, že mu pridrbal kvôli nejakému zápachu ani nedokaže a ešte bude mať sam problémy :wink: Či mestskí alebo štátni policajti spíšu pri každom výjazde záznam, resp. je na polícii záznam, že volal, čo poprípade zakladateľovi témy pomôže racionálne riešiť situáciu, aj keby nejaká potyčka nastala (kedže nikdy nevieš, aký účinok ma na feťaka to čo fetuje) nie z jeho viny a v takom prípade bude v prípadnom šetrení k dispozícii záznam z polície o výjazde, čo dosvedčí že zakladateľ témy sa snažil riešiť situáciu v súlade s právom........fyzický útok používajú tak adolescentné deti pri konfliktoch v pieskovisku pri zbúrani vežičky :lol: :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Samozrejme, že by nebolo rozumné ho tam biť, jedine, ak by začal byť agresívny. Ale agresívnejší tón hlasu či vystupovania, resp. nejaké to ultimátum, by určite nebolo na škodu. :wink:
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Típek ma doma pravdepodobne domácu laborku na výrobu pervitínu. Zakročil by som zavolaním polície, a vysvetlil že chalanovi z bytu vychadza neprijemný chemický zápach, či by si tým nemohli niečo urobiť. Potom to už len na nich záleži. Pokial by si mal ovšem 100% istotu že je to varič a mal by si aj nejaký patričný dôkaz, tak to môžeš nahlásiť protidrogovej a oni si už s tým budú vedieť rady. Pokial to robí v paneláku tak ohrozuje minimálne dalších svojích súsedov v bytovke, a môžu doplatiť na hlúpeho chalana životom.
Napísať odpoveď