baba nechce chlapca ktory ma sklonenu hlavu a chodi ako zbity pes ona chce chlapa. A ty nemas ani nato aby si sa zabil. Len sa lutujes. Najdi si zabavku daj sa na nejaky bojovy sport + posilka aby ta to zocelilo clovece
Ak je clovek ktory dokaze poradit, myslienky na samovrazdu
Re: Ak je clovek ktory dokaze poradit, myslienky na samovrazdu
ja sa cudujem ze sa tym niektory zaoberaju 
baba nechce chlapca ktory ma sklonenu hlavu a chodi ako zbity pes ona chce chlapa. A ty nemas ani nato aby si sa zabil. Len sa lutujes. Najdi si zabavku daj sa na nejaky bojovy sport + posilka aby ta to zocelilo clovece
Pre lásku sa oplatí položiť život, ale musí byť naplnená z obidvoch strán, takého riešenie ako chceš ty "bezchuti" je veľmi pohoršujúce
. Hore hlavu a kračaj dopredu nie dozadu. 
čo ty už len budeš robiť, ak budeš mať ženu, dieťa, hypotéku na krku a vykope Ťa z domu pre iného ?
nechcem Ti veľmi radiť, pretože tvoje problémy sú na smiech, ale skús sa poobzerať po iných vážnych ľudských osudoch ako je choroba v rodine, tragédie a pod.
dúfam, že potom sa nebudeš chovať ako lajno
nechcem Ti veľmi radiť, pretože tvoje problémy sú na smiech, ale skús sa poobzerať po iných vážnych ľudských osudoch ako je choroba v rodine, tragédie a pod.
dúfam, že potom sa nebudeš chovať ako lajno
-
Lick
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
schw33k z tvojeho pohladu to tak mozno beres ty, ludia su ludia kazdy je vynimocny ci uz fyzicky alebo PSYCHICKY .. niekoho rozplace aj to ze vonku prsi .. niekym nepohne ani ked mu vymre pol rodiny
on sa nechova ako lajno on sa chova tak ako s nim mava jeho sucastna situacia
taky clovek potrebuje podporu a nie hovorit mu ze jeho problem je na smiech 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vynimocny je celkom peknym synonymom k slabemu
... rozhodne to nieje problem, ktory by u normalneho jedinca smeroval k nejakemu konecnemu rieseniu ... to co ponukol schw33k moze takemu pomoct viac ako sladke recicky o tom ze laska je obcas tazka

-
Lick
Light Expert
imho moze ho to viac zdeptat .. ale ako vravim zalezi od cloveka, ja dotycneho co ma problem nepoznam, mozno by mu to pomohlo mozno nie ale kazdopadne ak niekto NAOZAJ mysli na samovrazdu .. a teoreticky povedzme ze by to spravil .. urcite by mu to nepomohlo
no vidíš a ja si myslím, že z tohto chlácholenia sa stane ešte väčším lajnom bez vyhliadok do budúcnosti, pokiaľ ho naozaj jedno odmietnutie nejakou šumienkou smeruje k úkonu samovraždy

no a o tomto som hovoril(písal) aj ja, jeho problémy sú na smiechLick napísal:niekoho rozplace aj to ze vonku prsi .. niekym nepohne ani ked mu vymre pol rodiny
-
Hotwire
Addict
ja som si v sebe taky vypinac zapinac vytvorilbezchuti napísal:Cital si celu diskusiu ? Ja som jej to na javo uz dal... uz aj viac krat, no ona ma bere ako kamarata, tam uz nie je mozne nicim zaposobit na nu a pod. Ja sa proste nedokazem odlubit, predsa su to city , pre to neexistuje nejaky vypinac, zapinac ... No u niektorich ludi mozno ano.
-
Qerten
Medium Star
ja len chcem dodat ze chlap ktory si vezme zivot pre 1 dievca je neskutocny idiot a ten zivot si fakt nezasluzil
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hlavne chlap, ktory si vezme zivot nebol asi dost chlap

-
JeToLenVTvojejHlave
Novice
Mal som / Mám / a budem mať s babami problémy tak ako ty ... ale zabiť sa kvôli tomu ? To určite nie ! Vieš koľko ľudí mi hovorilo , že v živote nájdem veľa iných a hlavne LEPŠÍCH báb ... neveril som tomu , ale ! Bola to pravda ... od vtedy som mal ďalšie 4 baby , a na tú na ktorú som myslel , že už v živote nezabudnem vyšla z mojej hlavy ... ako ? Nájdi zmysel života ! Bav sa , buď s kamarátmi , a pozri si hlavne THE SECRET ... OT ale odporúčam Ti to , zmení Ti to život o 360 stupňov k lepšiemu
Všetko bude dobré neboj ... Ja mám síce iba 15 , ale keď už nie odo mňa , ber si tieto rady od skúsenejších ľudí
Veľa šťastia prajem .
-
Janio
Zablokovaný
o 360 ? Neviem no zdá sa mi že vznikne kruh a ostane na tom istom miesto ako bol
nemalo tam byť 180 ? Alebo to sa tak vraví ?
A asi ho to ani veľmi nezaujíma keď tu je raz za čas
A asi ho to ani veľmi nezaujíma keď tu je raz za čas
-
JeToLenVTvojejHlave
Novice
Hop , pardon , preklep ... ( tá moja inteligencia nepodarená :-/ ) Ale asi ho to nezaujíma no ... ale o rok už ani nebude vedieť , že niekedy písal na HOJKO s takouto ''úžasnou'' témou 
lol vy tu este furt riesite...jozefmarja keby naozaj myslel vazne so samovrazdou,mal by za sebou uz aj nejake vysledky,nemyslite ?
a btw,kto este nevie.. polovica veci co sa premelie na nete,sa nemysli vazne,hlavne ak nepoznas osobnejsie,treba brat s rezervou,net-o nic nejde ..
a btw,kto este nevie.. polovica veci co sa premelie na nete,sa nemysli vazne,hlavne ak nepoznas osobnejsie,treba brat s rezervou,net-o nic nejde ..
-
peterxxx
Star
Mozno ho to aj zaujima, ale po tych odjeboch co dostal sa radsej isiel zabit xD...Nech mu je zem lahka ,snad unesie tu vahu a nebude mrncat jak mrncal nad svojimi problemami xD