komponenty

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kvitrafn
Amateur
Amateur

komponenty

Príspevok od používateľa kvitrafn »

zdravim idem si nieco kupit do pc takze
procesor: http://www.alza.sk/intel-pentium-dual-c ... 151076.htm
zakladna doska: http://www.alza.sk/asus-p5g41-m-lx2-gb- ... 150985.htm
ramka: http://www.alza.sk/patriot-2gb-ddr2-800 ... 127114.htm
grafa:zatial bude integrovana pretoze nemam dost penazi.chcem sa spytat ci treba aj novy zdroj?a budu na tomto ficat aj nove hry?napr.GTA IV,COD Modern Warfare 2,ArmA 2.....(bez grafy pozeral som ze s touto integrovanou grafou ficia aj niektore nove hry aj ked nie na maxime)vdaka za kazdu radu
Kok
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: komponenty

Príspevok od používateľa Kok »

tie hry ti mozno pojdu, ale bude to vyzerat tak biedne a fps bude take nizke ze sa nato vybodnes a nebudes to ani hrat
kvitrafn
Amateur
Amateur

preco?co odporucas za 180€?budem vdacny za nieco silnejsie :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no takze na tej integrovanej grafike mozes novym hram len zakivat... nemas sancu ich rozbehat ta grafika je biedna.. ked ti tam pojdu hry typu NFS most wanted atd.. mozes byt spokojny.. ale aj to neviem ci to potiahne bez sekania..
pytal si sa ci bude stacit zdroj ale nikde nevidim ze by si pisal aky mas zdroj?..
hdd mas? kedze v zostave neni tak preto sa pytam.. no ten rozpocet nieje moc ale za tie peniaze by som siel do amd athlon X3 435, plus nejaka doska ktora ti ponukne vecsi vykon grafickeho cipu ako tato intel..
kvitrafn
Amateur
Amateur

tak ludia piste nieco do tych 180€ moj pocitac zhorel komplet zakl.doska,grafa a procak ...ten zdroj mam 350W a hdd mam 80gb zatial staci za mesiac kupim 500gb a grafu tiez onedlho ...
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

To si chceš nechávať zdroj z PC, ktorý ti zhorel. Pretože za to najčastejšie môže zdroj. Je aspoň značkový, že ti stojí za to riziko?

Tiež by som asi poradil to AMD čo kolega predo mnou. A na tú integrovanú grafiku by som sa moc nespoliehal.
Ono v recenziách píšu že n a tom zapneš aj najnovšie hry ale na najnižších detailoch s 15 FPS.
kvitrafn
Amateur
Amateur

zdroj mi nezhorel a uz mam vybraty tuto kolega mi pomohol vybrat :) a uz som mu pisal aj to ze grafu budem mat normalne ze momentalne nemam peniaze na grafu dajme tomu za nejaky ten mesiac dva

//autoeditácia príspevku (15 Júl 2010, 11:13)
možte lock
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Len potom keď kúpiš tú novú grafiku , tak nezabudni vymeniť aj zdroj , lebo ti to môže zhorieť znova. 350W starý vyťahaný zdroj je na nové grafiky slabý.
kvitrafn
Amateur
Amateur

jj ja idem uz rovno aj zdroj fotron 80+ 550w kupovat a grafu gtx260a zmenil som aj procak phenom x4 945 aramka ddr3 1600mhz 2gb
Napísať odpoveď