2 repraky nehraju
2 repraky nehraju
Cawte mam problem zo zapojenim zostavy 5.1 ak ich zapojim vsetko hra okrem prednych 2 reprakoch mam aj zvukovku 5.1 ked ich nastavim na 5.1 nehraju tie 2 repraky ale ked nastavym na 7.1 tak zacnu hrat ale nie su to tie predne ale pocitac ich povazuje ako pri zostave 7.1 za zadne cize sa tym nic neviriesilo pretoze ja potrebujem aby mi hrali ako predne repraky pri zostave 5.1 aby som mal vsetko ako ma byt (pri hrach,filmoch,hudbe...) (vyskusal som rozne kombinacie zapojenia ale nic) ale to by mi az tak nevadilo ale pri hrach napr nejde hudba atd mam VIA HD Audio Deck prosim poradte ak viete diki
Re: 2 repraky nehraju
Ty nepoznas INTERPUNKCIU???
K veci-Tvoj problem sa tu riesil viackrat-zrejme je to len vec nastaveni.Skus pouzit vyhladavanie.
K veci-Tvoj problem sa tu riesil viackrat-zrejme je to len vec nastaveni.Skus pouzit vyhladavanie.
skusal som nastavenia od vymyslu sveta a nic.........hladal som na fore nieco no neviem nic najst 
Keď zapojíš kábel od napríklad Front-reprákov, počítač ti ich nemusí rozpoznať ako front. Ja na mojej Realtek mám také tie farebné guličky, na ktoré keď kliknem, môžem si vybrať, ktoré repráky som zapojil. Také niečo by si mal nájsť aj ty na svojej 
ja mam via hd audio deck nemam ten program jak ti ja si tam neviem nastavovat neviem kliknut na gulicky, viem si vymenit za taky program jak mas ti alebo nie?? ja mam take
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
BX samizda nie ja to mam tiez,ale neda sa mi to vyskusat kedze nemam procesor 
Radšej si počkám na odpoveď od sokac-a 
Ale ak ozaj nie a v nastaveniach, ako tvrdíš, to nikde nie je, tak by som skúsil reinstall ovládačov aj s tým softom na ovládanie
Ale ak ozaj nie a v nastaveniach, ako tvrdíš, to nikde nie je, tak by som skúsil reinstall ovládačov aj s tým softom na ovládanie
neda vazne sa to neda, nevies mi tu hodit link s tymi ovladacmi aj softom
Napíš akú máš zvukovú (zistíš napríklad v programe Everest)
neviem ci to je ono ale asi to je v tom (HD Audio)? ked ano tak VIA VT1708B
No tak napríklad toto vyzerá schopne http://driverscollection.com/?H=VT1708B&By=VIA
bude tam aj ten soft?
A ja viem?
Vyskúšaj.
ti mas jaku zvukovku ?? typ
Realtek ALC883, ale to je úplne nepodstatné. Snažíme sa pomôcť tebe, nie mne
Vyskúšaj instalnúť to, čo som ti poslal a napíš, či to pomohlo.
ok pomohlo to idu jak maju vsetko je skvele diki za pomoc