Webstranka
-
Daniel9911
Professional
Webstranka
Cavko vie mi niekto poradit neaku dobru knihu o vytvarani webstranky ??? dakujem 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Webstranka
v akom zmysle ťa to vytváranie zaujíma? Grafický design, alebo programovanie? Ak programovanie tak statické alebo dynamické (inak povedané máš základy alebo si úplny začiatočník)? ..
-
Daniel9911
Professional
no som uplne zaciatocnik mam vytvoreni na webnode ale to neni take ako si ty urobis vsetko vies no ja som pozeral na nete tuto knizku neviemci poznas :Tvorba WWW stránek pro úplné začátečníky. Lebo potrebujem taku knizku kde to je vsetko vysvetlene vies ako zalozit stranku ako urobit upravu zahlavia ci pridat kategorie a pozadia a tak pridavat obrazky vies to vsetko by som potreboval 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
podľa toho popisu na internete vypadá tá kniha celkom solídne. Nemal som ju v ruke a nelistoval som, tak ti neviem poradiť ale ak si úplný začiatočník tak by táto mohla byť pre teba celkom vhodná
-
Daniel9911
Professional
ahha dik 
kopec dobrych zdrojov mozes najst aj online, napr. na ceskej stranke jak psat web. ja som skusil aj kurz adobe dreamweaver cs4 a uz po leveli 1 sa daju robit celkom zaujimave stranky v kombinacii wysiwyg a pisania html+css.
Presne tu knihu mam aj ja, ak chces, mozeme sa na symbolickej cene za predaj dohodnut