Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
Pauli_ka: no mňa to tiež riadne bolí, keď s tým niekde zaprem, ale tak s tým rátam, kedže to tam mám asi len 3 týždne. Ja používam Citrovital kvapky ako dezinfekciu, môžem odporučiť.
pears je na zenach pritazlivy ak sa to neprehana 
-
mr_margera
Medium Professional
Takže som si dal urobiť ďaľší pierc do zbierky a to konkrétne industrial do pravého ucha. Zase mi to robila kamoška piercerka Kika z Piešťan, robila to hrubšou ihlou ako obyčajne tuším 1,4 alebo 1,6 mm, takže bolesť to bola celkom riadna keďže je to prepich cez 2 miesta a obidve sú to chrupavky. Hádam sa to bude rýchlo hojiť a málo bolieť. Teraz už to ani nebolí, dal som si na to dezinfekciu a je to ok, čiže 100% spokojnosť.
ospravedlňujem sa za (ne)kvalitu foto, fotené mobilom, neskôr pridám foto lepšie
ospravedlňujem sa za (ne)kvalitu foto, fotené mobilom, neskôr pridám foto lepšie
mne sa napriklad vzdy pacil piercing v jazyku, viete asi preco...
...ale ked som skusil bozkavanie s niekym s piercingom v jazyku, tak to bolo take divne, ten piercing posobil na mna ako taky "rusivy element"...
ake mate vy skusenosti? dali by ste si prepichnut bradavky alebo aj genitalie?
alebo sa vam to uz zda prilis sialene ?
ake mate vy skusenosti? dali by ste si prepichnut bradavky alebo aj genitalie?
-
mr_margera
Medium Professional
Genitálie nikdy, bradavku som pichnutú mal, hrozná bolesť, nikdy viac. Môj ďaľší piercing bude takýto tunel, čo myslíš, je to už príliš šialené??
sto ľudí - sto chutí
tie tunely sa mne nikdy moc nepacili...ale videl som uz aj horsie, na jednej babe co mala v chrbte asi 20 piercingov a medzi tym taku stužku 
tunely mám aj ja a som spokojný (14mm)
....len trošku smrdia xD (aj po umytí)
-
mr_margera
Medium Professional
to ti príde šialené? podľa mňa je to brutal vzrušujúce!ephramko napísal:tie tunely sa mne nikdy moc nepacili...ale videl som uz aj horsie, na jednej babe co mala v chrbte asi 20 piercingov a medzi tym taku stužku
nie, to som ja nikdy nepovedal, precital si moj prispevok este raz, kde pouzivam slovo sialene...
Sialene sa mi zda, ked si clovek da porobit piercingy, tetovania a plasticke operacie, aby vyzeral ako mačička, chameleon alebo ine zvieratko...vyzerat tak na nejakom vecierku je cool, ale cely zivot nie je len vecierok, clovek si musi aj nejako zarabat, chodit po verejnosti, ma svoje vztahy a ked niekto podstupi taketo zmeny, tak to musi mat radikalne nasledky na vsetky oblasti jeho zivota...
http://hubpages.com/hub/Human-Body-Modi ... ncompetent
Sialene sa mi zda, ked si clovek da porobit piercingy, tetovania a plasticke operacie, aby vyzeral ako mačička, chameleon alebo ine zvieratko...vyzerat tak na nejakom vecierku je cool, ale cely zivot nie je len vecierok, clovek si musi aj nejako zarabat, chodit po verejnosti, ma svoje vztahy a ked niekto podstupi taketo zmeny, tak to musi mat radikalne nasledky na vsetky oblasti jeho zivota...
http://hubpages.com/hub/Human-Body-Modi ... ncompetent
-
mr_margera
Medium Professional
Ano s týmto súhlasím. Ale neberem to ako šialené, skôr mi to príde ako extrémny spôsob vyjadrenia seba, alebo nejakého názoru, možno nesúhlasu..
Piercing nemám ani si v živote ho nedám. Nemám nič proti tým, ktorýho majú ale s babou čo má piercing by som v živote chodiť nevedel mne to pripadá odpudzujúce.
ako tak citam tvoje prispevky, tak rad pouzivas vety typu "nemam absolutne nic proti takym a takym ludom, ALE vadi mi to a to a nechcem mat s nimi nic spolocne" ...cize evidentne proti nim nieco mas...
Mám priateľov čo majú piercing a normálne sa s nimi bavím a nemám proti nim nič. Piercing my vadí iba keď som s nejakou ženou pri intímnom kontakte. Zato, že my na niekom niečo vadí tak hned musím niečo proti nemu mať ?
a ako sa citis ty, ked sedis vedla toho priatela, vidis jeho piercingy a v hlave si hovoris "fuj to je ale nechutne, hnusi sa mi to"...neodraza sa to podvedome na tvojom spravani? myslis, ze takyto ludia vedia vycicit to, ze nieco nie je v poriadku a ze ti nieco na nich vadi ?
ludia potrebujem na rok zapichnut v nejakom jobe a najpravdepodobnejsi sa mi javi lidl - pokladnik/predavac , myslite ze ich tam trapi ze ma clovek prerubanu papulu (spodna pera v strede - len gulicka) + decentny tunelik 10mm v uchu??
inak ket sme pri intimnom pierce
tak mam kamosku ktora mala v klitaku (ne cez klitak priamo iba vertical hood) no.. pri orale to bolo uplne super takze baby odporucam
.. ale zacalo jej to vyrastat tak si ho dala prec..
inak ket sme pri intimnom pierce
myslim, ze v lidl s tym problem urcite nebude, ani v kauflande...heh vzdy ma rozosmeje ten lidl slogan "Luxus pre kazdeho"...to vymyslel reklamny genius 
len niečo decentné, robené v Salóne Pink v Nitre.. Robil to jeden chalanisko, veľmi šikovný, ani nebolelo...ospravedlnujem sa za "nekvalitu" foto 
-
mr_margera
Medium Professional
brainwirm na SR konzervatívny národ, tak bacha na to. Ja keď som šiel robotu pýtať, pierce von... Ale potom zase naspäť a pohoda.
Tu v ČR som sa nestretol s takýmto problémom; pierce, dredy nevadia.
Tu v ČR som sa nestretol s takýmto problémom; pierce, dredy nevadia.
uz je to vsuchu veduca ma mozno 2-3 roky viac nez ja
ket som ju prvykrat zbadal tak hned som si pomyslel uff tak tejto pierce urcite nevadia 
-
Royalflush
Guru wannabe
Momentálne si robím si tunely.
Rozmýšľal som aj nad piercami do spodnej pery (2x), ale to som si rozmyslel.. možno ešte porozmýšľam nad septumom, ale fakt neviem.
Tunely chcem konkrétne veľkosti 16mm, potom by som rád pokračoval na 20mm a neskôr možno max. na 25mm.
Zatial progress - Lavé ucho 8mm, pravé ucho 3mm.
A proti piercom nemám vôbec nič... a ako by som aj mohol mať keďže moja GF má 7 piercov (2x snake bites, 2x angel bites, septum, bridge a v jazyku.) 20mm tunel na pravom uchu a v lavom 3x diery (to si ale vybrala, ide si aj tam dať tunel), takže tak.
Je to možno pre niekoho čudné tak veľa piercov, ale jej sa to fakt hodí. 
Rozmýšľal som aj nad piercami do spodnej pery (2x), ale to som si rozmyslel.. možno ešte porozmýšľam nad septumom, ale fakt neviem.
Tunely chcem konkrétne veľkosti 16mm, potom by som rád pokračoval na 20mm a neskôr možno max. na 25mm.
Zatial progress - Lavé ucho 8mm, pravé ucho 3mm.
A proti piercom nemám vôbec nič... a ako by som aj mohol mať keďže moja GF má 7 piercov (2x snake bites, 2x angel bites, septum, bridge a v jazyku.) 20mm tunel na pravom uchu a v lavom 3x diery (to si ale vybrala, ide si aj tam dať tunel), takže tak.