chcel by som sa vseobecne naucit robit prechody, aby to proste neposobilo tak tazkopadne. napriklad, odseknem niekomu ruku a nakopcim tam ruku niekoho ineho. logicky, ten niekto iny nebude mat taku istu farbu pokozky a viete si asi predstavit, ako to vyzera. preto by som chcel vediet 2 sposoby a to
- spravit prechod z farby pokozky tela na pokozku ruky. vyzerat to sice bude divne, telo bude jednej farby a ruka druhej, ale aby tam ten prechod bol.
- zmenit farbu celej ruky na farbu tela, aby to vyzeralo nejak realne
uplne mi staci nejaky tutorial na youtube alebo obrazkovou formou. ja som samozrejme hladal, ale o o tomto som toho vela nenasiel
photoshop CS3 - prechod farieb
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: photoshop CS3 - prechod farieb
hmm nestaci ti to pregumovat, gumou s makkymi okrajmi?
prefarbovanie je tiež ľahké. najskôr si to môžeš odfarbiť (spraví to čiernobiele), potom Ctrl+U a Ctrl+B. hrajkaj sa s posuvníčkami, dokiaľ sa ti to nebude páčiť 
dakujem, poskusam vsetko. no co sa napriklad tej gumy alebo Blur tool tyka, ako to pouzit, ked povedzme ta ruka, ktoru chcem pripojit k telu, je v inej vrstve ?
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2010, 12:12)
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2010, 12:12)
a nedaju sa nejak tie farebne hodnoty picknut z toho tela, aby som do tych posuvnikov mohol zadat konkretne cisla a az potom to pripadne nejak doladit ?Curuj napísal:prefarbovanie je tiež ľahké. najskôr si to môžeš odfarbiť (spraví to čiernobiele), potom Ctrl+U a Ctrl+B. hrajkaj sa s posuvníčkami, dokiaľ sa ti to nebude páčiť
o tom neviem, ako by sa to dalo. treba skúšať. ak nie si farboslepý, tak to za chvíľu máš