Nokia E66 alebo SE W995 ???

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
chrobak
Star
Star

Nokia E66 alebo SE W995 ???

Príspevok od používateľa chrobak »

Zdravim

mam taku otazku, mam Nokiu E66 ale rozmyslam ze ju predam a kupim SE W995, myslite ze je to dobra kupa ???
johny541
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nokia E66 alebo SE W995 ???

Príspevok od používateľa johny541 »

Ak sa priklanas viac k hudbe a nebudu ti chyba moznosti symbianu (kopec doinstalovatelnych aplikacii), tak si myslim, ze mozes kludne kupit W995. Mne osobne sa E66 nepaci, neviem co kazdy v mojom okoli na tom telefone vidi ze si ho kupuju, ale podla mna je otrasny. Ani ten symbian na nom za to nestoji - starsia verzia este z e71 (neviem ake ma ten fw oznacenie, tusim future pack 1). Kebyze mam na vyber len medzi tymi dvomi telefonmi tak nevaham a beriem sony ericsson a kaslem na symbian. Ma ovela lepsie spracovanie, fotak (aj ked tych pravych 8mpx ako ma C905 a vlastnosti fotoaparatu to nema, ale aj tak), 3,5mm jack aj ked sa nabija este stale cez ten hlupy fastport. Musis sa zmierit s tym ze nebudes moct doinstalovavat tolko aplikacii ale zas ziskas hudbu :)
chrobak
Star
Star

dik za vyjadrenie, o hudbu mi nejde w995 sa mi jednoducho paci, a je jedno aku nokiu by som mal v symbiane nieje vyuzitie u mna

ja len chcem velky display (aspon 61mm ale to ma aj e66), lepsi fotak a na filmy a celkovo nejak si neviem zvyknut na tu nokiu
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

w995 posoledny dobrý Sony Ericsson, kupuj pokiaľ ešte sú :)
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

Ak si ho chceš kúpiť z Orange, ani nad tým nerozmýšlaj. Alebo ak už by si silou mocou chcel kúpiť z Orange, tak potom ihneď po kúpe debrandovať (vymazať Orange firm a napáliť originálny). No keď toto spravíš, prídeš o záruku. Orange firm blokuje wifi, je dosť veľký problém sa na wifi pripojiť a myslím, že ani GPSko nefunguje. Vravíš, že chceš veľký displej. 320x240 je veľký displej ? Rozhodne nie. Jediné plus pri tomto SE W995 je konštrukcia a sklo displeja zo safírového (nepoškriabateľného) sklíčka. Inak je to úplne obyčajný SE, ktoý neprináša nič nové. Veď už len to rozlíšenie. Mal som K810i, hneď na to W890i. Softom úplne rovnaké. V tomto SE zaspal dobu a aj preto ho nokia, HTC, Samsung predbehli. Veď SE má mizerné predaje. A ešte k tomu je predražený. Neviem, čo na ňom môže toľko stáť. Za taký peniaz kúpiš oveľa lepší fón. Úplne najlepšia možnosť je kúpiť HTC, napr. Desire, ktorý má úžasný AMOLED displej (480x800). Na tom by sa ti už inak pozerali filmy. Tiež som kedysi uvažoval o kúpe tohto telefónu, no teraz som veľmi rád, že som si ho nekúpil.
chrobak
Star
Star

mne taky display staci :) nechcem ziadne dotykovky a podobne
HTC ? pozicias mi na neho ? :wink:

Orange nechcem nic tie ich fir su najhorsie co moze byt

na SE som zvyknuty, mal som w580i (2 roky na pausal), vzal som E66 (pred 4 mesiacmi na predlzeny pausal), a rad by som naspat SE pretoze som na neho zvykol, na tu jednoduchost a w995 je jeden z najnovsich klasickych SE
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak ja som ten HTC spomenul len ako najlepšiu variantu:D bez ohľadu na cenu. Ale ako vravím ani tento SE nie je najlacnejší. Viacmenej platíš len za exkluzivitu, pretože dostal aj ocenenie najlepšieho hudobného prehrávača za X rok. Teda aspoň myslím.

A taktiež som počul sťažnosti aj od ľudí, ktorí ho nekúpili u operátora, ale normálne v obchode. Ak by mi ho niekto dal, okamžite by som ho predal. A nemá ani OS. No vec názoru .. prezentujem svoj :)

A ešte: spomínal si, že chceš lepší foťák. Dúfam, že od tohto telefónu to neočakávaš :D. 8 MPx je len číslo, ktoré je už teraz na veľkosť šošovky fotoaparátu na tomto telefóne, veľké. Celkovo sú šošovky na telefónoch veľmi malé a čím je to číslo vyššie, tým horšia je kvalita fotky. Je to marketingový ťah, a výrobcovia sa predbiehajú, kto vyrobí foťák s váčším počtom pixelov. 5 MPx je na veľkosť týchto šošoviek akurát, čo sa týka pomeru kvalita/rozlíšenie. Každý v tom vidí len väčšie číslo. V tomto telefóne lepší foťák nečakaj. W810i fotí lepšie ako toto
chrobak
Star
Star

tak ale co sa tyka mobilu bez OS a z SE tak w995 je najlepsia volba asi
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ja som asi veľmi zaujatý, ale už len tie dve kritéria (bez OS, SE) mi totálne nepasujú k fráze "najlepšia voľba" :D
chrobak
Star
Star

tak ja iny nechcem, nechcem ziadny OS, mne staci nieco jednoduche
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

90% ľudí aj tak nevie, že v telefóne nejaký OS má, 5% vie, že má OS, ale nevyužije to. a ten zvyšok sme my, čo vieme, čo od telefónu požadujeme :D

zober tu W995ku ;) chybu nespravíš
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nespraví, ale za tie peniaze môže mať lepší fón. Hoc aj SE
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

mohol by. ale dnes je problém zohnať dobrý telefon bez dotykového displeju. nie každý chce patlať prstom po displeji (imho v lepšom prípade stylusom, ale aj tie sa vytrácajú)
chrobak
Star
Star

tak E66 je predany :) cisty zisk 140e

mozem sa pustit do W995 ale mohli by ste napisat aj typy aky fon odporucate do 250e ale nic s mikrošrotom :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

prepáč ale čo je mikrošrot ? :D
chrobak
Star
Star

Filipito napísal:prepáč ale čo je mikrošrot ? :D
no windows mobile :D

//autoeditácia príspevku (19 Júl 2010, 17:58)
inac asi si to s tou w995 rozmyslim citam na nu same staznosti na nete
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vravel som Ti to od začiatku. A čo takto SE Hazel ? .. alebo Elm ? Majú kontroverzný vzhľad, ale sú nabité funkciami. 5 MPx foťák, čo je najlepšie rozlíšenie na veľkosť šošovky fotoaparátu na mobile, nie sú dotykové, wifi, GPS, blesk, veľká pamäť, 16 mil. farieb.. A oba máš do 250€
Napísať odpoveď