Da sa len tak zabudnut???
-
lienka123456
Amateur
Re: Da sa len tak zabudnut???
no teraz som velmi podobnej situacii... a zabudnut nechem, lebo u mna existuje nadej, ze sa mozno este stretneme...
ja to poznam, lubim ju ale ona byva strasne daleko a vyriesila to tak ze ma teraz totalne ignoruje 
zazivam to par mesiacov, dost marne sa pokusam zabudnut.. neda sa to..
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
zabudnes...nie uplne...ale zabudnes...do nekonecna sa mysliet bez prestania neda......no keby mi to niekedy niekto povedal, tak ho niekde poslem...no teraz viem, ze je to tak...
Zabudnúť sa úplne nedá...dá sa len na to zvyknúť 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ale jo aj zabudnut sa da
ono kazda taka strasna zamilovanost raz prejde - bud prejde preto ze s tym clovekom niesme, alebo prejde prave preto, ze s tym clovekom sme
... to je hned ! clovek si nevybere
najviac ma bavia ale taki pacienti, ktori podla nich samych nedokazu zabudnut ani na tych s ktorymi nic nemali
rozne platonische lasky a tak 
najviac ma bavia ale taki pacienti, ktori podla nich samych nedokazu zabudnut ani na tych s ktorymi nic nemali
kazdy ma na zabudanie svoj recept,
Mne sa osvedcilo (a urcite aj inym) byt co najmanej sam a najlepsie si niekoho rychlo najst, co i len na flirtovanie
Este lepsie je si zacat uzivat kde sa len da a skym sa len da, len na to musi mat clovek zaludok.
Mne sa osvedcilo (a urcite aj inym) byt co najmanej sam a najlepsie si niekoho rychlo najst, co i len na flirtovanie
Este lepsie je si zacat uzivat kde sa len da a skym sa len da, len na to musi mat clovek zaludok.
ty chces zabudnut na niekoho s kym si ani nebola? ano, to sa da... dokonca to je pomerne lahke... raz za cas sa nejaka spomienka objavi, no ani neboli, ani nic... akurat si spomenies a za 10 minut hodis za hlavu... horsie to je, ked ste boli spolu co i len tyzden a potom vam okolnosti nedovolili... vtedy sa ukrutne tazko zabuda....
a recept? nato musis prist sama... ale ver mi... da sa to...
a recept? nato musis prist sama... ale ver mi... da sa to...
No tak neako ako pisali uzivatelia nado mnou.Da sa zabudnut, a ani to nieje velmi tazke.Ono najrychlejsie zabudnes, ked sa ti zapaci iny chalan a ty sa zapacis jemu
Mozno si hovoris ze nechces ineho ale,pride to samo a vtedy,ked to budes najmenej cakat
A dovtedy sa snaz neuzatvarat do seba ale obklop sa ludmi, ktorych mas rada
pri nich zabudnes uplne na vsetko 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
toto je este vystiznejsie...Cross napísal:Zabudnúť sa úplne nedá...dá sa len na to zvyknúť
ale tak ty na toho dotycneho nezabudnes...len si na to fakt zvyknes, ze uz nie ste spolu atp...ale v pamati ho mas stale...nordkapp_pb napísal:ale jo aj zabudnut sa daono kazda taka strasna zamilovanost raz prejde - bud prejde preto ze s tym clovekom niesme, alebo prejde prave preto, ze s tym clovekom sme
... to je hned ! clovek si nevybere
![]()
najviac ma bavia ale taki pacienti, ktori podla nich samych nedokazu zabudnut ani na tych s ktorymi nic nemalirozne platonische lasky a tak
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
akurat som si spomenul na jednu kamaratku z istanbulu. planujem ju navstivit uz tri roky a stale nic
drahe letenky a velke vydaje. ale raz urcite!