HTC HD2 vs HTC Desire (alebo WM vs Android)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: HTC HD2 vs HTC Desire (alebo WM vs Android)

Príspevok od používateľa zabzo »

Však ja to chápem že HD2 je horšia, teda pravdupovediac "už" to konečne chápem... Ja som len písal že ten Desire sa mi absolútne nepáči designovo... Ale tak uvidíme no .. Teraz mám Nokia 5800 XM a kamarát ma odhováral že načo to mením keď to nemám ani rok , že to nieje zlý phone... 8)
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nokia je fajn, ale je to úplne iná kategória ako HTC. Nokia je "klasika", ale mrte, mrte, mrte, mrte zaspala dobu. Mal som aj 5800 XM, teraz mám doma X6 a oba sú slabučké v porovnaní s Herom, Desirom, Sprintom, Leom a pod.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

keď ti ide tak o dizajn tak iphone :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Filipito čo presne je inventívne na designe iPhonu okrem toho že pár miliónov ľudí má úplne, a tým myslím dokonale identický telefón? HTC má aspoň pár desiatok druhov na výber, ditto nokia, SE, LG, Samsung...ale epl. má len jeden. A áno, možeš si meniť farby coverov 8-) to je teda fakt cool.

V roku 2007 keď som uvidel týpka s iPhonom, tak som si pomyslel: "Mmm, to je macher", dnes keď uvidím týpka s iPhonom: "Mmm, to je riadny chudák". A paradoxne tak rozmýšľa dosť veľa ľudí. Je to niečo ako nosiť stále biele tričko, 365 dní v roku. Človek je potom ako PC postavička. Dnes ma rovnako ako iPhone pred 3mi rokmi vie ohúriť HTC HD2, HTC Desire, HTC Sprint a jemu pod. telefóny, určite nie kakofón, ktorý vidím na každom kroku. Ja osobne by som sa hanbil vytiahnuť na ulici iPhone, lebo ho ma každý. V Ba stretnem denne min. 10 ľudí čo má iPhone, no nestretol som dávno nikoho s HTC HD2, alebo Desire. Celý môj príspevok je samozrejme len na úrovni designu a "imagu" ako si mu ho odporučil.

Vieš, keď je niečo imagovka, tak to obvykle znamená že je to raritný a drahý kúsok a má ho len veľmi málo ľudí, alebo len Ty, napr. tie dementné oblečky lady gágor, ale iPhone už dávno imagovka nie je. Je to tuctový telefón, niečo ako nokia 3310 svojej doby, s tým rozdielom že ona bola naozaj cool, iPhone sa tak len tvári.

To isté máš aj s autami. V Ba má každý druhý sedlák BMW, alebo meďák, paráda. Majú na káru za milión a pol. Proste chudáci. Avšak videl som tu asi len dve maserati, pár hummerov a veľmi málo jaguárov a im pod. naozaj imagových a drahých áut.

So much for the Apple and kakoPhone.
Filipito
Darca
Darca

Upo a neznámy k- onanista :) reagoval som na toto :)
zabzo napísal:Ja som len písal že ten Desire sa mi absolútne nepáči designovo...
no tak dizajn iphonu 4 sa mi veľmi páči , teším sa na to ako ho uvidím naozaj :)
v čom je dizajn iphonu inovatívny ? v tom že nepotrebuje 100 ďalších tlačidiel na ovládanie
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ja som cekoval ze sa da na HTC HD2 hodit android, ak nie tak imo coskoro sa bude dat...na Touch pro 2 sa da
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Tak urcite HTC je dizajnovo krajsi ako IPHONE.
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Akurát dnes idem do jedného mobilshopu koli rozdrbkanému displayu na tej mojej Nokii , dúfam že tam budú mať HTC , rád by som sa s ním pohral :)

//autoeditácia príspevku (13 Júl 2010, 22:03)
No tak mal som dnes Desire v rukách, ako mal som strašne naponáhlo tak len na 2-3 minútky tak neviem posúdiť ... Ale ako som čítal mnohé recenzie + komentáre, tak dosť ľudí spomínalo že čakajú na Samsung Galaxy 5 , čo na to poviete? Nakopú prdel HTC Desire s týmto modelom? Ale na druhej strane mnohé nedostatky napravia apps. z Android Stor-u... Len jediná vec čo ma asi zarazila je ten dosť "low" reprák ... :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nebol ten mobilshop náhodou Orange? Alebo ich partnerom? A ten Samsung Galaxy 5 alebo S? A nezabúdaj že Sko bude o 1/5 drahšie ako Desire. 500 vs 400 evri.

Lebo 5 vyzerá ako odpad aspoň z obrázkov:

http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... tegorie=10

Zatiaľ čo S vyzerá brutálne:

http://www.mobilmania.sk/clanky/megarec ... fault.aspx
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Už to neriešim , ak všetko výjde ako má , tak večer mám doma ten Desire :) Takže všetkým véélmo pekne ďakujem za rady :mrgreen:
(uplink K+)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No probs. Daj si len pozor na Desire z Orangu, aj Holubár mal s nimi nejaké problémy. Kamoši čo majú Desire má super reprák a veľmi čistý zvuk.
Filipito
Darca
Darca

Orange strašne serie predávané telefóny, napríklad videl som jeden se w995, kde bola softvérovo od orange zablokovaná wifi. no strašné niečo čo si dovoľujú
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

A to uz preco? Tak rychlo by som to flashol ako sa len da :)
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Hmm no ja ho budem mať z Orange-u ale to je z nejakého strediska nie z predajne, neviem či som to správne nazval že stredisko ale proste niečo také... 8)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Orange má že vraj nejaké poruchové modely, spýtaj sa Holubára, niečo mi včera písal, neviem presne.
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Fíha tak to ani neblázni, ak ho večer budem teda mať tak hneď sem napíšem aký to má zvuk, no len neviem že či to rozoznám že je zlý reprák hmm :? Napíšem Holubárovi že jak sa to prejavuje ten nečistý zvuk...

//autoeditácia príspevku (17 Júl 2010, 23:34)
No tak hneď mi nastal problém s WiFi , prosím prečítajte si tému : Pomoc / HTC Desire & WiFi ... Moc dík :cry:

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2010, 1:23)
Tak hadam uz su vsetky problemy vyriesene , skoda ze tu niesu makcene :o
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

a aky mas teda na tom zvuk? si spokojny? Ja rozmyslam nad reklamaciou. Ked to dam pri hovore na maximum, dost to chrapci (maly aj velky), ked je to len o level nizsie, uz sa to da.

Mal by som ho odniest naspat, ale nejak ho neviem dostat z ruky. Nahradny mam len SE w960i s 200MHz procesorom, ktory otvara SMS 5 sekund a to bude po Desire na infarkt.

Asi jedina vec, co ma este zaraza je miznutie maiov z pop3 accountov. Nemam nejak odsledovane kedy a za akych podmienok, ale viem, ze maily, ktore mi pred casom stiahlo do telefonu tam uz nie su. Vcera som nahodil Froyo, tak uvidim, ci to bude pretrvavat...
cyberra2n
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cyberra2n »

NOOOoOoOObovia!!!!!! Boze Boze a este raz Boze necital som si vsetky prispevky v tomto clanku lebo by ma asi jebl..... Ja mam hd 2 uZ pol roka a som spokojny a Ak chcem mat HD 2 Mam HD2 Ked chcem Desire mam Desire ked chcem Ubuntu mam ubuntu desire ma mozno len ten displey ale vykonovo sa nemoze s HD 2 porovnavat

Ked ide o to ze chcem mat desire tak jednoducho spustim Haret a mam androida na HD 2 .....Thats all nabs
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

cyberra2n vitaj na fóre. Prajem príjemný pobyt. Dovidenia.
matobp
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa matobp »

mal som obidva...a skor by som bral desire-mensi,lahsi,rychlejsie reakcie,repro obidva nic moc
Napísať odpoveď