...skúšal si obidve stránky? Tá prvá mi funguje, ale tá druhá nefunguje ani mne...presne to isté čo píšeš...v tom prípade bude asi najrýchlejšie to odfotiť, pozeral som do kódu, ale asi by som ho lúštil ešte hodinu...
ak pouzivas mozillu tak pravym na obrazok, informacie o stranke, media, tam ti ukaze vsetko co je na vyber len si najdes obrazok a dostanes priamy link, potom mozes uz klasicky stahovat. a este by sa to dalo oblbnut cez toolbar imageshack ked to tam upnes a stiahnes, ale cez prehliadac prvou metodou je to rychlejsie.
Tzn. že tam máš iba miniatúry style="width:88px;height:59px; k nim nástroj na zväčšenie alt="" onclick="return Zoom.zoom(this.id,640,427);"....
Podľa mňa jediné riešenie na toto je nejaký doplnok k prehliadaču.
Práve testujem jeden od firefoxu. Dám vedieť ako som dopadol...
// Bulk Image Downloader sľúbenú prácu neodviedol. Mal sťahovať full obrázky(nie miniatúry) z galérií. Až neskôr som si všimol pod programom komenty že to sťahuje len tie miniatúry. Nevadí...
Skúšam nejaký Picture ripper. Dám vedieť
aj v google chrome klik p.tlacitkom na obr.> das preskumat prvok >otvori sa ti developer tools >tam klik na link galerie> vybries obr > klip pr.tlacitkom obr ulozit ako.
Ked budes v tom developer tools klik hore na resources>objavia sa ti na lavej strane obr.a na pravej graf> potom nalavej strane vyberies obr. kliknes na neho,na pravej sa ti otvori obr a potom uz len pr.tlacitko a ulozit.Ospravedlnujem sa za tuto moju hatlaninu,dufam,ze ju pochopis