asp.net
asp.net
zdravim, chcel by som teraz cez prazdniny zabrdnut do asp.net web stranok..ale po precitani par clankov, tutorialov a tak moc do toho nevidim, je to nieco celkom ine ako php sa mi tak zda..tak sa chcem spytat ci su nejake step by step stranky, tutoriali, popripade nejaku knihu na zaciatok odporucit- vsimol som si ze ich je celkom malo a neviem jak su dobre. oproti PHP je toho strasne malo sa mi zda tak sa hodi kazda info..dik
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: asp.net
Podla mna si hladal malo, ale namiesto toho by som si skor kupil knihu..je ich dost a su aj nazorne, pripadne su dodavane cd so zdrojovymi kodmi
tak odporuc nejaku na zaciatok..od zakladov..lebo som nasiel na cpressy len nejake za 40e pokrocile a potom ta jedna krok po kroku som cital recenzie ze je dost zla
-
pipiak
Medium Star
naucte se asp net za 21 dni
Chris Payne
Celkom dobra je ,mam ju doma
Chris Payne
Celkom dobra je ,mam ju doma
odporucam video tutorialy na oficialnej stranke asp.net.
Najdes tam jak tutorialy pre webforms aj MVC. Zalezi, ktory koncept sa ti viac pozdava
Najdes tam jak tutorialy pre webforms aj MVC. Zalezi, ktory koncept sa ti viac pozdava
dik obidvom..
-
Mr.Jack
Light Star
na nete stiahneš vela kník ale všetko v angličtine. ak budeš mať zaujem tak mi napíš dm ti linky...
ja tiež teraz s tým začínam, vyzera to dobre len treba vedieť aj c++ alebo visual basic 
-
refr0
Star
mozes budto tu pozriet www.vbnet.cz alebo na www.mstv.cz mas tam kopu video tutorialov (po cesky).... ak mas uz skusenosti s php tak je lepsie zacat s c# mas to podobne kedze to je tiez odvodene z Ccka