Rada pri kupe mobilu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Mato_pdx
Medium Expert
Medium Expert

Rada pri kupe mobilu

Príspevok od používateľa Mato_pdx »

Takze zhanam mobil ktory je rozmerovo tenky a maly, cca ako Nokia 6300, aby sa do toho dala dat minimalne 8Gb pamatova karta,aby to malo minimalne 3.2Mpx fotoaparat , a potesil by aj 3.5" vstup na sluchatka (nieje podmienkou, redukcie existuju).Preferujem znacky Nokia, Sony Ericsson no takisto nieje podmienkou.Cenovy strop nedam, lebo ho vlastne ani nemam, proste nieco za rozumnu cenu(ale aby sa nepovedalo tak max 1-200€ , moze byt aj bazar).
Dakujem
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Nokia E52 alebo Nokia 5310 Xpress Music. Akurat ze nema 3.2mpx fotak. Musis si vybrat ci chces hudobny mobil alebo fotomobil. Ale uz sam som sa niekolko krat presvedcil ze na fotenie je fotak nie mobil. Mobil sa nevyrovna vysoko podpriemernemu fotaku...
Mato_pdx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mato_pdx »

Ten w890i sa mi vobec dizajnovo nepaci, aj ked sony ericssony su dizajnom pekne telefony.5310Xpress Music ma bracho, na hudbu super telefonik (keby ma 3.2Mpx fotak ani envaham).E52 dost drahy mobil na svoje funkcie.Aby som to vysvetlil, momentalne mam Nokiu5800 Xpress music, ale chystam sa ju predat s dvovodu ze mi vobec nesedi dotykovy display, a je dost hruby, preto hladam nieco kde dam 8Gb a viac pamatovu kartu, a am to ten fotak minimalne 3.2mpx, a mohol by mat aj 3.5" vstup na sluchatka a dobre by bolo keby je ten mobil nie moc hruby.
Dakujem
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Wi-Fi + 3,5 mm Jack

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Poraďte, aký najlacnejší mobil sa dá kúpiť, ale musí mať Wi-Fi a 3,5 mm Jack. Nie nový, ale používaný. Vďaka :)
Sapo
Addict
Addict

Re: Rada pri kupe mobilu

Príspevok od používateľa Sapo »

Clean_Up: Tak mas vela moznosti. Takmer vsetky Nkove a Eckove nokie maju wifi a 3.5mm jack.
Z lacnejsich napriklad Nokia 5230 viac ma nenapada :D
andre1
Novice
Novice

Re: Rada pri kupe mobilu

Príspevok od používateľa andre1 »

mne osobne sa pacia vecka od nokie, napr 6131 :censored: a tato konkretne v zlatej farbe je proste suprova :-)
Napísať odpoveď