LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
Opäť Radeem ktorý trval 19 hodín. No opäť len SHOP... Ten posledný General nestál za veľa. Dúfam, že otvoria SHOP aj pre Int, alebo spravia niečo, čím rozdelia Radeeom podla kontinentov.
Ja fakt neviem, som tam skoro pol roka a zatial len tričko.
a kedy mi dojde to lockerz tricko .. lebo uz som asi 2 mesiace z-list a stale nic .. 
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som este viacej a este mi neprislo ... mojmu bratrancovi prislo uz davno a sme boli asi na rovnako Z-List
-
overalpuding
Novice
Tricka uz vraj neposielaju, mozno poslu nieco ine
heej tak to som zvedavy ze co??... ale preco uz neposielaju tricka ??? 
z-lister som od konca septembra 2009 , nič mi ešte neprišlo
Ruku na srdce. Boli všetci vaši pozvaný kamaráti do služby Lockerz reálny, alebo išlo o fake emaily? Lockerz rozosielal maily, že ak je čo i len jeden z mailov falošný, tričko už nečakajte. Takže smola chlapci. 
btw., Goten, nehodláš to tu zmazať ako moju reklamnú tému? Zase sa tu bude tvoriť spam, ale ja viem, ty sa nenecháš tak ľahko zhodiť.
btw., Goten, nehodláš to tu zmazať ako moju reklamnú tému? Zase sa tu bude tvoriť spam, ale ja viem, ty sa nenecháš tak ľahko zhodiť.
no tak po 1. žiadny mail mi neprišiel , ani že mi nepríde tričko , ešte som im asi v january posielal mail že prečo nedošlo a oni že majú strašne vela toho že su s tym problemy že pride , a po 2 ano mam tam falosne pozvanky ale nemohli na to prist , ina ip , ine meno , iny mail
Ten mail neprišiel každému, aj confirmation maily z Radeemu prišli asi len 15% uživatelom. Aj ja som mal každú pozvánku z inej IP, na iný mail a s iným menom, no prišli na to, a aj tisícke ďalším slovákom a čechom. Pochybujem že budeš výnimkou.
btw., to že si sa ich pýtal v januáry ešte nič neznamená, keď kontrolu robili v Máji. Vo febriáry povedali to isté aj mne.
btw., to že si sa ich pýtal v januáry ešte nič neznamená, keď kontrolu robili v Máji. Vo febriáry povedali to isté aj mne.
-
overalpuding
Novice
ak ste podvodníci tak vám nepošlú ani nič iné
či ste očakávali že tričko vám nepošlú, keď ste pozvali 20krát seba, ale Macbook z radosťou odošlú? 
hej pieer a ako by na to asi prisli ?
, a overalpuding: mam tam takych asi 5 z 26
Prišlo mi tričko a hra na Xbox, obe som už uverejnil aj s foto na fórum zaoberajúce sa Lockerz, takže áno, darčeky posielajú, spomínali to aj v maily.
-
Ba-Yo
Light Professional
Moj bratranec mal iba fake e-maily a tricko mu prislo ... ja som mal asi iba 3-4 a mne nic neprislo ani ten e-mail
Ako hovorí RipperFan, MacBook pošlú. Písali to aj v maily, že tričko nedostaneme, no Z-List status ponechajú a i naďalej môžme využívať ich služby naplno. Mne síce prišlo len čierne tričko Odyss a skin na iPhone, ale ostatné posielajú. 
Dokedy to má dávať triple PTZ?
-
Chesterka
Light Star
Pokiaľ viem tak do pondelka 5:59 (u nás)jeforce napísal:Dokedy to má dávať triple PTZ?
-
overalpuding
Novice
Medzinarodny shop uz coskoro ,11 krajín, samozrejme ze nie pre Slovensko ani Česko 
To sa dalo čakať
Nech aspoň spravia osobitný Radeem pre krajiny ktoré SHOP mať nebudú!
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ste si všimli ako zdraželi shop?
To sa my zdá alebo ak chcem napríklad tričko cena je 19.99 a 100 PTZ a chcem ho zadarmo tak treba 97707 PTZ či čo??
nechápem nejak tomu lockerz