Perfect guy
Re: Perfect guy
no tak qwerty, to nám predsa nemôžeš urobiť... nenechaj nás čakať. Teraz určite všetci s červenými očami do rána budú sedieť pred PC a čakať na to tvoje riešenie na ktoré si prišiel pred dvoma-troma mesiacmi.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
qwerty nerob toto ! ... prosimta
ty a tvoje ezopovske teorie ste ma vzdy bavili ale uz ma zacinate nudit
-
qwerty-xyz
nordkapp_pb napísal:... kristepane na nebi a panna maria v hornej marikovej !
qwerty nerob toto ! ... prosimta... kde ty si nasiel a co mal s perfektnou babou ? kde sa mohla najst taka co by vyhovovala tvojim 28 A4kam kriterii a sucasne by mala pre teba pochopenie ?
ty a tvoje ezopovske teorie ste ma vzdy bavili ale uz ma zacinate nudit![]()
nudia tap reto lebo to este nemas rozpisane a aj keby si mal neuveris, dokonca som mal zo sebou este kamosa a ostatni aj tak neverili, "bohuzial" dnesne mobily vedia celkom pekne kamerovat a po videozazname mi bolo zopakovane ze som kkt asi milionkrat, takze mozno ti dopne preco to tu cele zatial nerozpisem
Qwerty-xyz oje*** a ide ti to dobre...
. Inak aj podľa mňa existuje ideálny partner, nie bezchybný ale ideálny
.
Zazraky sa deju ..co robisnordkapp_pb napísal:... kristepane na nebi a panna maria v hornej marikovej !
qwerty nerob toto ! ... prosimta... kde ty si nasiel a co mal s perfektnou babou ? kde sa mohla najst taka co by vyhovovala tvojim 28 A4kam kriterii a sucasne by mala pre teba pochopenie ?
ty a tvoje ezopovske teorie ste ma vzdy bavili ale uz ma zacinate nudit![]()
-
qwerty-xyz
ne zazraky ale nahody, ... a dost stupidne nahody, . . . v mojom pripade tak curevsky nepravdepodobne ze to ani mozne neni . . . . ale tak co narobis.
Btw, ty qwerty dik za reakciu,ako tiez sa mi stalo,ze som si dala latku prilis vysoko,az tak ze som radsej dala uz popredu od neho prsty prec,na neho ho som fakt nemala ,ale aj tak,ak mi chces ponuknut tebou nejake overene triky ako si zbalit a prip udrzat top person po svojom boku",tak to nie,to je blbost.Som uz napisala ked vidim nezajem resp ak sa mu tiez nepacim,a to aka som aj so vsetkymi negativami,tak idem od toho.Jakoze zasadne nefilmujem..no ak chcem len ako kratkodobu zalezitost,vtedy je to fuck,vtedy ho aj milujem vseckoqwerty-xyz napísal:je to tak ze pokial hladas perfektneho chlapca tak ho najst mozes, a moze ich byt aj viacero, Otazkou a jedinym problemom celej tejto veci (na ktorej riesenie som pred dvoma-troma mesiacmi prisiel, napisem to tu neskor lebo keby to dotycna videla na nete tak by bola ina show---musim pockkat este trocha) je ze ci ty si dokonala a perfektna pre daneho chlapca a ze ci sa oplati pre nho sa na dokonalu hrat za napr stratu svojej osobnosti, alebo pretvarovania sa toho ze mas nieco rada ked nemas, --- vyvracia to vsak trochu teoriu ze perfektny chlapec ta bude zboznovat taku ako si, s cim zase nesuhlasi teoria ze preco by ta mal perfektny chlapec chciet ak moze mat X dalsich dievcat ktore mozno budu perfektne aj v dalsich veciach ako ty a tym padom nemozete byt spolu. Neviem ci sa chapeme . . . .
Plus, a tato teoria je dokazana mnou samym, perfektne dievca sa da aj zbalit, aj kadeco ineho (nerozoberam....) podobne ako s perfektnym chlapcom, ALE problem moze nastat ked si jedna strana zacne mysliet ze na tu druhu nema alebo ju nezvladne, zlakne sa toho ... that ´s all, ....
--------- mimo ineho holka dost ti fandim!!! ja tiez chcem dost zaujimave holky, vyzorom aj povahou. Preto pravidelne ked mam chvilkovy zachvat pokazenia mojho dokonaleho vkusu tak niekto z mojich kamaratov zacuje alebo si precita v sms hlasku ze ked by som mal skoncit s niecim takym (rozumej dievca pre ostatnych normalne, pre mna daleko pod urovnou znesitelnosti) tak nech mi spravia laskavost a zastrelia ma . . . .![]()
![]()
Fakt taky sa este nenarodil aby som sa kvoly nemu isla pretvarovat a zadupavala svoju osobnost,len aby som mu vyhovela,dobre by mi sibalo heh
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2010, 19:54)
ok,mozbyt,lebo svet je maly a nahoda blbec,aj mne sa stalo,kde som to nejmenej predpokladala ..kua aby sme zacali byt uprimniqwerty-xyz napísal: ne zazraky ale nahody, ... a dost stupidne nahody, . . . v mojom pripade tak curevsky nepravdepodobne ze to ani mozne neni . . . . ale tak co narobis.ale ja pevne verim ze so slecnou este budem . . . .aj ked ma asi posle niekam ako naposledy ked som sa ju snazil schladit . . .
![]()
![]()
![]()
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2010, 19:55)
sak prave,to je ten perfektny,pre kazdeho podla jeho kriterii,tu nie je rec o trapnych celebritkachbindo011 napísal:Qwerty-xyz oje*** a ide ti to dobre.... Inak aj podľa mňa existuje ideálny partner, nie bezchybný ale ideálny
.
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2010, 19:58)
Nie je ze ohrnam nos,ale ked mi tu vecsina pise co uz ja davno viem,tak neni o comlollo napísal:nehodia? ako to myslis? kazdy ti tu napisal svoj nazor ako to vnima mozno ako ta vnima.
Co si od toho cakala ty? a na toto chcem odpoved!
-
qwerty-xyz
Btw, ty qwerty dik za reakciu,ako tiez sa mi stalo,ze som si dala latku prilis vysoko,az tak ze som radsej dala uz popredu od neho prsty prec,na neho ho som fakt nemala ,ale aj tak,ak mi chces ponuknut tebou nejake overene triky ako si zbalit a prip udrzat top person po svojom boku",tak to nie,to je blbost.Som uz napisala ked vidim nezajem resp ak sa mu tiez nepacim,a to aka som aj so vsetkymi negativami,tak idem od toho.Jakoze zasadne nefilmujem..no ak chcem len ako kratkodobu zalezitost,vtedy je to fuck,vtedy ho aj milujem vsecko
,ale to je o niecom inom..
Fakt taky sa este nenarodil aby som sa kvoly nemu isla pretvarovat a zadupavala svoju osobnost,len aby som mu vyhovela,dobre by mi sibalo heh
---- nooo nie nepochopili sme sa, ja ti nechcem ziadne triky opnuknut naudrzanie si niekoho alebo na jeho zbalenie, iba som pisal ze sa to da.
a je to na hovno vtedy ked druha strana zaujem nejavi, ...a dalsich par veci. Hladaj hladaj hladaj a zase hladaj a raz mozno najdes . . .
---- nooo nie nepochopili sme sa, ja ti nechcem ziadne triky opnuknut naudrzanie si niekoho alebo na jeho zbalenie, iba som pisal ze sa to da.
blaa blaa..ok nic nove pod slnkom ..plus maki ty zo mna nerob bezcitne monstrum resp debila s velkymi ocami bez zakladnej sebareflexie.Po prve ja viem mat rada,aj sa stalo ze som mala rada,to viem len ja ako velmi..a po dva a pol,asi si dobre nevsimas ako konci 90% vztahov ,keby si ludia vyberali partnerov cielene a nenechali sa unasat zbytocnymi emociami,by nemuselo tolko vztahov dopadat tak ako dopadaju-katastrofalne..Maki napísal:perfect guy ani perfect girl neexistuju.. to si treba zapamatat... kazdy ma nejake chyby, kazdy... niekto ich ma viac, niekto menej a aj ten clovek na ktorom sa zda ze ich ma najmenej moze mat nejake hrozne tajomstvo o ktorom nevie nik... ako raz padlo vo Firefly "zi s clovekom 40 rokov, hovor s nim na kazdu temu, zdielaj s nim jedlo atd... potom ho zaves nad krater sopky,... a az v ten den ho skutocne spoznas" - rovnake to je aj s tymto... niekto sa moze javit ako perfect, ale az krizova vypata situacia odhali ze to je v skutocnosti uplne inak... a zasa naopak, chalan alebo baba o ktoru nikto okom ani nezavadi moze byt v skutocnosti uplne uzasna... takze sorry moja, ale poviem to takto... tvoja honba za subjektivnym perfekcionizmom a naprogramovana laska k jedincovi nieje normalna... tvoj naprotivok na teba musi niecim zaposobit, nejakou malickosou, ktora ta samovolne donuti nad nim rozmyslat a nie si racionalne povedat "teraz si ho idem vsimat, venovat mu pozornost a lubit ho"... ako tu bolo spomenute "co mu mozes ponuknut ty?" - ked spoznas samu seba a budes perfektna ty, potom sa najde aj perfektny chalan k tebe...
Ale aké by to bolo potom?! Nebolo by to nudné, mať dokonalý život, bez rozchodov, hádok, uzmierení...ithory napísal:...asi si dobre nevsimas ako konci 90% vztahov ,keby si ludia vyberali partnerov cielene a nenechali sa unasat zbytocnymi emociami,by nemuselo tolko vztahov dopadat tak ako dopadaju-katastrofalne..
ithory: ale boli ma rit za teba a nie mam potrebu z teba robit monstrum... ja ze si nevsimam ako konci 90% terajsich vztachov? vsimam az prilis dobre... prave preto odmietam momentalne vsetky naznaky vztahu a posielam zenske dokelu pokym sa nenajde naja "perfect" pre mna taka, ze budem perfect aj ja pre nu,,, a tento stav mi vyhovuje... to uz bezcitne monstrum robim skor zo seba... ako si tu pisala myslim nordkapovi - tak ti poviem asi tolko... ty si tu jedina co si myli pojmy s dojmami
Moze byt,ze aj mne sa obcas pritrafi a trepnem,ale ze som tu iba ja jedina taka,to je trosku hlupost,nemyslis?Maki napísal:ithory: ale boli ma rit za teba a nie mam potrebu z teba robit monstrum... ja ze si nevsimam ako konci 90% terajsich vztachov? vsimam az prilis dobre... prave preto odmietam momentalne vsetky naznaky vztahu a posielam zenske dokelu pokym sa nenajde naja "perfect" pre mna taka, ze budem perfect aj ja pre nu,,, a tento stav mi vyhovuje... to uz bezcitne monstrum robim skor zo seba... ako si tu pisala myslim nordkapovi - tak ti poviem asi tolko... ty si tu jedina co si myli pojmy s dojmami
a inak..no vidis,tiez pozadujes pre seba idealne parametre,tak o com sa tu handrkujeme..
takého chalana ani nemusíš hladať... už si ho zrejme aj našla a bude to nejaký ťuťko v tvojom okolí ktorého dobre nepoznáš... preto sa hovorí láska sa najťažšie hľadá keď ju máme rovno pod nosom... možno to tu aj zaznelo ale pre každého je výnimočný ten koho milujeme len potom tá výnimočnosť pomína v 40tych rokoch života keď sa dostaví kríza stredného veku znovu sa zvýši sexuálna výkonnosť... a bla bla bla... zistíš... ale keď to myslíš tak že hľadáš niekoho kto by bol vínimočný len preto aby ti ho ostatné baby závideli aby pútal na seba pozornosť svojou úžasnáckosťou tak to musel byť dobre vysoký pôrodný stôl z ktorého si sa zj.....
Prva druha veta..ty mas doma kristalovu gulu ? lol..
A aby mi ho ostatne zavideli"-tak s toho som uz vyrastla
..inak pisem ze uz nikoho nehladam,najradsej mam ked si niekto ani poriadne neprecita..
A aby mi ho ostatne zavideli"-tak s toho som uz vyrastla
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam este radsej ked niekto pise somariny, a potom sa divy , ze ostatni nemaju nervy citat to.
Ved topeterxxx napísal:Ja mam este radsej ked niekto pise somariny, a potom sa divy , ze ostatni nemaju nervy citat to.