ked otvorim priecinok ktory ma 2,8gb tak je prazdny
ked otvorim priecinok ktory ma 2,8gb tak je prazdny
preinstaloval som si windows a ked som mal napojene dva disky tak som si skopiroval z Cecka aj USERS/POUZIVATELIA a ked to otvorim su tam dva priecinky moje byvale meno co som mal nazov pc a verejne a ked dam ten hlavny priecinok user vlastnosti ma to 2.8gb(okolo 60 priecinkov a 4000 suborov) a ked dam vlastnosti verejne tak to ma 60mb a ked dam ten byvaly nazov tak tam je 0b... tak nechapem tomu ako mam ziskat tie subory z tade? ma porazi toto je jedine co som nezachranil zo stareho winu pritom som to dal normalne kopirovat zo stareho winu(moj disk) do kamaratovho disku a naspat na novy win 
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ked otvorim priecinok ktory ma 2,8gb tak je prazdny
zmen prava na adresar a malo byt to ist.
dal som vsetkym uplny pristup a zacalo nacitavat volaco vid screen zo 5 sekund nacitavalo volake somariny a stale ze prazdny priecinok 
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a si ty v niektorej skupine ktora ma uplne prava?
vo windows je s pravami trosku problem, napr mne to nechce robit rekurzivne, teda pre podadresare.
neni vidno podadresar nejaky v tom priecinku?
//skus ist do toho priecinku napr cez total commander a nastav si v nom aby si videl systemove a skryte subory
vo windows je s pravami trosku problem, napr mne to nechce robit rekurzivne, teda pre podadresare.
neni vidno podadresar nejaky v tom priecinku?
//skus ist do toho priecinku napr cez total commander a nastav si v nom aby si videl systemove a skryte subory